Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Podlahy Barkotex

Ahoj. Mel jste nebo mate nekdo nejaky problem-reklamaci na Barkotex a pokud ano, tak ceho se to tykalo. Diky.
Odpovědět

Já ještě nereklamovala, ale budu...nic závažnýho, jen nám tak trochu odpadávají lišty.
Odpovědět

Blueorange Napsal(a):Já ještě nereklamovala, ale budu...nic závažnýho, jen nám tak trochu odpadávají lišty.
Listy mame taky, to je asi normalni.
Odpovědět

A budeš to reklamovat? Já nevím, jak bysme to sami opravili.
Odpovědět

Jo jo, budu.
Odpovědět

U náš podlahu dělal někdo jiný a lišty nalepili + malými hřebíčky přiklepli po 2 dnech se hřebíčky opatrně vytáhly a vše drží jak má.
Odpovědět

My taky budeme teprve reklamovat, na pár místech nám podlaha vrže a o trochu péruje Wink
Odpovědět

A striskuje nekomu podlaha?
Odpovědět

Cože to?

Danny Napsal(a):A striskuje nekomu podlaha?
Odpovědět

Tomu taky nerozumím, Danny prosím českySmile
Odpovědět

Príčné spojení lamel - to kratší se ve spojích trochu zvedá a tvoří stříšku :-) vidis proti svetlu :-)
Odpovědět

Zatím jsem na podlahách od Barkotextu nezjistil žádné závady, uvidíme později, TH
Odpovědět

to se stava pri existenci vody na podlaze. kdyz napr zalijes kytky a nevsimnes si vody na podlaze, zacne se zvedat.:-(
Odpovědět

Mam to po celem byte. To nebude kytkama :-)
Odpovědět

Podlahu jsem si pokladal sam. Pri pokladani podlahy se musi nechat cca. 1-2cm mezera od zdi na vsech stranach. Plovouci podlaha to je proto, ze se neustale hejbe = plave. Sice to neni uplne drevo, ale se drevem to ma dost spolecnyho. To znamena, ze reaguje na vodu a teplotu. Podlaha se smrstuje a zase roztahuje. Podlahu jsem pokladal v lete, vsude sem nechal mezery a v zime se mi zacala podlaha na par mistech zvedat. Staci se podivat ke zdi pod listy, zda-li tam ma podlaha dost mista. Ja sem mel podlahu uplne na krev narvanou na zdi. Podlaha pak nema kam "ujizdet" a tak se zacala zvedat. Nasledna prace s dlatem a kladivem je dost neprijemna.

Co se tyce list, tak jsem si koupil takovy spony, ktere se prisroubuji nad podlahu do zdi a listy se potom jenom nacvaknou na ty spony. Spony jednak dobre drzej listy a trochu i tlacej podlahu u zdi k zemi.
Odpovědět

No me po telefonu rikali, ze mam moc vlhko v byte. To jsem myslel, ze vyletim z kuze. :-)
Odpovědět

To mi prijde jako blbost. Mozna bych se jich zeptal jaka muze bejt max. vlhkost v byte. A pak ji doma zmerit.
Odpovědět

No oni tvrdi, ze maximalne 60%
Odpovědět

Nemůže to způsobit i příliš mokré vytírání? Přeci jen se má správně vytírat fakt hodně vyždímaným hadrem, jinak se voda dostává do spár a ty jakoby ,,kvetou"
Odpovědět

A take nam asi nesmi tect do bytuSmile
Odpovědět

No jestli jo, tak jsem v tom tak za 70 za novou podlahu. Mop je skoro suchy, kdyz se vytira.
Odpovědět

Tak to se moc nevytře, co? :lol:

Danny Napsal(a):No jestli jo, tak jsem v tom tak za 70 za novou podlahu. Mop je skoro suchy, kdyz se vytira.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)