Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Samotný venčící se pes ve večerních hodinách

Ahoj. Docela mě zaráží, že večer co večer tu běhá lovecký pes bez majitele. Předevčírem ho ochranka odchytla a předala odchytové službě. Pes je většího vzrůstu, nějaké lovecké plemeno, hnědé barvy, místy světlejší fleky. Nevíte náhodou, odkud sem chodí, nebo čí je? Má známku Městkého úřadu Medonosy s číslem 101. Docela mě děsí, že někdo v klidu nechá psa běhat po areálu.
Odpovědět

Danny Napsal(a):Ahoj. Docela mě zaráží, že večer co večer tu běhá lovecký pes bez majitele. Předevčírem ho ochranka odchytla a předala odchytové službě. Pes je většího vzrůstu, nějaké lovecké plemeno, hnědé barvy, místy světlejší fleky. Nevíte náhodou, odkud sem chodí, nebo čí je? Má známku Městkého úřadu Medonosy s číslem 101. Docela mě děsí, že někdo v klidu nechá psa běhat po areálu.

V pátek ráno jsem ho taky viděl, obíhal jedno kolečko po vnitrobloku za druhým. Asi trénoval.
Odpovědět

:-X kde běhal ? A? B? C?
Odpovědět

Pechi Napsal(a)::-X kde běhal ? A? B? C?

No běhá tak nějak všude. Vnitroblok, pak obchází B a C.
Odpovědět

Dobrý den !

S majitelem psa bylo jednáno a bylo řečeno, že byly udělány opatření aby pes již sám volně nepobíhal.

Beníšková-starostka obce

-----Original Message-----
From: Daniel Horňák [mailto:hornak.daniel@seznam.cz]
Sent: Sunday, May 15, 2011 8:30 PM
To: ou.medonosy@tiscali.cz; hornak.daniel@seznam.cz
Subject: Přihlášení psa

Tento email byl vygenerován automaticky z kontaktního formuláře z Vašich www stránek.

Odesílatel: Daniel Horňák
Adresa:
Svitákova Praha 5
15500

Telefon: E-mail: hornak.daniel@seznam.cz

Věc: Přihlášení psa

Dobrý den,

bydlím v nové čtvrti na kraji Prahy. Někdo z obyvatelů zde pravidelně vypouští venčit psa bez dozoru. Pes je většího vzrůstu a já mám strach o své děti. Pes má známku z Měú Medonosy s číslem 101. Je možné získat jméno majitele tohoto psa?

Díky a jsem s pozdravem

Horňák Daniel

Odesláno dne 15.05.2011 prostřednictvím kontaktního formuláře http://www.medonosy.cz/
Odpovědět

Tak snad bude klid Smile
Odpovědět

Danny Napsal(a):Tak snad bude klid Smile

Ty jsi byl tak odvážnej a zkouknul číslo známky? No klobouk dolů!
Odpovědět

Blueorange Napsal(a):
Danny Napsal(a):Tak snad bude klid Smile

Ty jsi byl tak odvážnej a zkouknul číslo známky? No klobouk dolů!

No on byl docela hodnej....ale z principu
Odpovědět

Myslim, že jsem ho tu taky viděla, pokud to byl on. Byl to Irský setr , takové veselé psisko Big Grin , lítal jak blázen.
Odpovědět

Nikka Napsal(a):Myslim, že jsem ho tu taky viděla, pokud to byl on. Byl to Irský setr , takové veselé psisko Big Grin , lítal jak blázen.

Jo, to je přesně on, ale já se ho docela bálaSmile
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)