Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polovičatá výroba jmenovek na zvonky

Zdravím, dnes jsem záhledl že už jsou jmenovky na venkovních zvonkách A1 hotové... cca před 14 dny jsem nalepil na venkovní zvonek samolepku "Pechalovi", ale na zvonku mám teď "Jan Pechal"... Na schránce i zvonku na chodbě je "Pechalovi"... Nechápu jak nebo proč tomu tak není i na venkovním Undecided :-(
Odpovědět

Podle čeho to určují? Podle kupce bytu, nebo podle schránek??
Odpovědět

Jan Pechal mám uvedeno jenom na foru... a nevím proč to tam dali když je všude "Pechalovi"
Odpovědět

Jsme v A2 tak uvidíme jakým stylem budou pokračovat...
Odpovědět

No u nás to zařizovalo SVJ, co tam chceme mít za jméno.
Odpovědět

Danny Napsal(a):No u nás to zařizovalo SVJ, co tam chceme mít za jméno.
Pri dnesnim prichodu domu jsem zjistil, ze na jmenovce nemam pro zmenu nic, ackoliv jsem psal a hlasil emailem, co chci mit na zvonku. Kde se stala chyba? Že by to správce udělal bez našeho SVJ? No pokud jde o mě, klidně to na domě udělám všechno, mám to za 10 minut hotové Big Grin I když číslo možná taky dobrý...aspoň mě nikdo nenajde Big Grin
Odpovědět

Zdravim vsechny, zejmena za b1 a b2... Co se tyka popisku zvonku, toto ppm nezvladlo a pres dodane podklady o pozadavcich na popisky to udelalo dle seznamu nejakeho pracovnika, co to opsal ze zvonku... I s chybami... Uz je to v reseni - ihned po umisteni neodpovidajicich popisu - a dle prislibu ppm by vse melo byt opraveno... S pozdravem michal p.
Odpovědět

GaMi Napsal(a):Zdravim vsechny, zejmena za b1 a b2... Co se tyka popisku zvonku, toto ppm nezvladlo a pres dodane podklady o pozadavcich na popisky to udelalo dle seznamu nejakeho pracovnika, co to opsal ze zvonku... I s chybami... Uz je to v reseni - ihned po umisteni neodpovidajicich popisu - a dle prislibu ppm by vse melo byt opraveno... S pozdravem michal p.

No na B2 mi navíc připadá, že máme zvonek jinde, než jsme ho měli. Dnes vyzkouším.
Odpovědět

Stačilo by aktuálně hodit papír na nástěnku do vchodů a věřím tomu že během pár dnů by se tam většina zapsala....Jinak pokud to někdo opisoval ze zvonků, pak nechápu proč je tam tak málo jmen, Např. v A2, spoustu jich bylo nalepeno i přímo na zvoncích a ty tam také samozřejmě nejsou..... Díky

GaMi Napsal(a):Zdravim vsechny, zejmena za b1 a b2... Co se tyka popisku zvonku, toto ppm nezvladlo a pres dodane podklady o pozadavcich na popisky to udelalo dle seznamu nejakeho pracovnika, co to opsal ze zvonku... I s chybami... Uz je to v reseni - ihned po umisteni neodpovidajicich popisu - a dle prislibu ppm by vse melo byt opraveno... S pozdravem michal p.
Odpovědět

Za výbor SVJ na A sděluji, že jsme taky už před časem předali správci seznam. V seznamu byla jména, která nám sdělili sami vlastníci. Ve vchodech jsme měli vyvěšenou výzvu, aby tak učinili (jestli se nepletu, termín byl 31.1., ale samozřejmě jsme zařazovali i později došlé). Upřímně řečeno, zdaleka ne všichni nám svá přání sdělili. Správce jsem proto požádala, aby seznam doplnil o jména, která jsou aktuálně u zvonků nalepena. U zvonků, nikoli u schránek, protože někteří vlastníci si přáli nemít jméno na zvonku, ale na schránce ho předpokládám mají. Zjistíte-li nedostatky, dejte prosím vědět, budeme to řešit.
Odpovědět

Na domovní zvonek, schránku a venkovní zvonek jsem umístil cedulky "Pechalovi"... Na zvonku se záhadně objevilo Jan Pechal... Stále nechápu jak se tam tento údaj dostal když je tento údaj jedině k nalezení na foru.
Odpovědět

Také se přidávám, že přesto že jsme se přistěhovali až v únoru, jsme měli nalepena jména na zvonku a také se nic nyní na zvonku neobjevilo....
Medvik Napsal(a):Za výbor SVJ na A sděluji, že jsme taky už před časem předali správci seznam. V seznamu byla jména, která nám sdělili sami vlastníci. Ve vchodech jsme měli vyvěšenou výzvu, aby tak učinili (jestli se nepletu, termín byl 31.1., ale samozřejmě jsme zařazovali i později došlé). Upřímně řečeno, zdaleka ne všichni nám svá přání sdělili. Správce jsem proto požádala, aby seznam doplnil o jména, která jsou aktuálně u zvonků nalepena. U zvonků, nikoli u schránek, protože někteří vlastníci si přáli nemít jméno na zvonku, ale na schránce ho předpokládám mají. Zjistíte-li nedostatky, dejte prosím vědět, budeme to řešit.
Odpovědět

Ačkoliv jsme posílali údaje e-mailem již před hodně dlouhou dobou, také na našem zvonku nic není uvedeno (B2). Kam se tedy údaje mají poslat a do kdy to bude opraveno?
Odpovědět

Ja som tiež posielal e-mail na vybor. Na našom zvončeku sice mená sú, ale na diakritiku sa nejako pozabudlo. Myslite, že to mam nahlasiť spravcovi, aby sa to opravilo?
Odpovědět

Nevím, co se tedy kde stalo. Tři měsíce tomu je, co jsem jasně dával údaje, které chci mít na zvonku. Za tři měsíce by to snad udělala i cvičená opička, nezlobte se na mě. Tohle je fakt k smíchu. Pracuje na tom již někdo? Někdo z výboru, nebo správce? Na tom, vytisknout pár archů papíru a nasadit to do zvonků? Možná bychom na to měli najmout nějakou firmu :mad: :mad: :mad:
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)