Témat: 15
Registrován od: Apr 2011
Ahoj, dnes dopoledne jsme stěhovali do přízemí v A1 zadním vchodem gauč a stůl... Autem jsme najeli až před zadní vchod a jen co jsme odnosili pár věcí už jsme dostali pokutu od policie... Nevím jestli jí někdo zavolal nebo tam jezdí tak často, ale přijde mi to jako nesmyl stěhovat to přes garáže (výtahem?) a nebo někde (ale kde) zaparkovat venku a nosit to po chodníčkách...
dnes tam budu stěhovat ještě pár věcí tak je budu raděj nosit přes garáž výtahem... (ale mám jednu poměrně hmoutnou věc a nevím jestli to dám sám
tak jestli se někdo bude nudit cca po 14 hodině budu parkovat na číslu 82 (myslim mam to někde napsané kde je moje parkovátko))
Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
Témat: 33
hele pro stěhování je to snad ok, dělali jsme to všichni.. a btw... chodník je naším společným majetkem.. teda soudím tak že i v zimě se nám firma stará o chodníky, takže.. co si na něm děláme je naše věc.... Nemám pravdu sousedé?
Témat: 10
My tedy všechno stěhovali přes zadní vchod...předem jsem to hlásila ostraze. Nevím, co ti policajti šašili.
Přesně... jak je to s těmi chodníky? jsou naše, města nebo Finepu?
Témat: 59
Chodníky hlídá správce, ochranka přeci fotila narušitele na nástěnku u vchodů...
Registrován od: Jul 2010
fanosik Napsal(a):hele pro stěhování je to snad ok, dělali jsme to všichni.. a btw... chodník je naším společným majetkem.. teda soudím tak že i v zimě se nám firma stará o chodníky, takže.. co si na něm děláme je naše věc.... Nemám pravdu sousedé?
Všichni ne. :-) Vše jsem poctivě vynosil. Mně by to bývalo připadalo bezohledné s ohledem na to, že Finep na chodnících určitě nepoužil silnější dlažbu. Vím o dalších, co se s tím ze stejného důvodu dřeli. Tím nechci nikoho vést k pořádku - klidně si zničte, co jste si koupili - nicméně to "všichni" prostě nesedí.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-05-15, 13:19 uživatelem
Har.)
tak dle tvého názoru nechci vidět když přijedou hasiči.... a propadnou se díky lévné dlažbě...
Témat: 8
Registrován od: Oct 2010
Než jsme se v červenci stěhovali a firmy nám začaly dodávat zakoupený nábytek, volala jsem pověřenou osobu za Britskou, kudy se dostat, co nejblíže vchodu, abychom nepoškodili chodníky. Bylo nám řečeno, že pokud se nejedná o větší auto než dodávku, není problém vjet na chodník po obvodu Britské, nedoporučil vjet do vnitrobloku. Upozornil, že nesmíme stát na chodníku u vchodu A1 moc dlouho, ale jinek byl vstřícný a dokonce nám zadní vchod doporučil. Ochranka nás hlídala, jestli opravdu nestojíme na chodníku moc dlouho.
Témat: 1
Registrován od: Jun 2010
Pechi Napsal(a):Ahoj, dnes dopoledne jsme stěhovali do přízemí v A1 zadním vchodem gauč a stůl... Autem jsme najeli až před zadní vchod a jen co jsme odnosili pár věcí už jsme dostali pokutu od policie... Nevím jestli jí někdo zavolal nebo tam jezdí tak často, ale přijde mi to jako nesmyl stěhovat to přes garáže (výtahem?) a nebo někde (ale kde) zaparkovat venku a nosit to po chodníčkách... dnes tam budu stěhovat ještě pár věcí tak je budu raděj nosit přes garáž výtahem... (ale mám jednu poměrně hmoutnou věc a nevím jestli to dám sám tak jestli se někdo bude nudit cca po 14 hodině budu parkovat na číslu 82 (myslim mam to někde napsané kde je moje parkovátko))
Ahoj Pechi, ten den jsme to celé pozorovali z terasy a dokonce jsem se s policií i pohádali, že je to soukromý pozemek, na kterém nemají právo rozdávat pokuty!!! Ale oznámili nám, že když je někdo zavolá, musí přijet a pořešit to. Nezdá se mi ok, aby někdo pokutoval vlastníka pozemku, když potřebuješ jen něco odstěhovat... Bydlíme tady přes rok a tohle nás hodně zaskočilo, že noví sousedé nemají co na práci a volají policii na sousedy....
Témat: 5
Není nad "dobré" sousedy. Tohle by mě nenapadlo. Pokuta na soukromém pozemku ? To bych se hádal a požadoval podle kterého paragrafu. Možná, že takové případy by bylo možno "ošetřit" povolením vystaveným správcem. Projednáme ve výboru. Cedule "Soukromý pozemek" snad budou a měly by pomoci.
Témat: 43
Kryton Napsal(a):Není nad "dobré" sousedy. Tohle by mě nenapadlo. Pokuta na soukromém pozemku ? To bych se hádal a požadoval podle kterého paragrafu. Možná, že takové případy by bylo možno "ošetřit" povolením vystaveným správcem. Projednáme ve výboru. Cedule "Soukromý pozemek" snad budou a měly by pomoci.
Cedule budou? Uz to nekdo zacal resit, nebo mam dat namet? Nasel jsem krasne za 18,90 :-)
Duna Napsal(a):Pechi Napsal(a):Ahoj, dnes dopoledne jsme stěhovali do přízemí v A1 zadním vchodem gauč a stůl... Autem jsme najeli až před zadní vchod a jen co jsme odnosili pár věcí už jsme dostali pokutu od policie... Nevím jestli jí někdo zavolal nebo tam jezdí tak často, ale přijde mi to jako nesmyl stěhovat to přes garáže (výtahem?) a nebo někde (ale kde) zaparkovat venku a nosit to po chodníčkách... dnes tam budu stěhovat ještě pár věcí tak je budu raděj nosit přes garáž výtahem... (ale mám jednu poměrně hmoutnou věc a nevím jestli to dám sám tak jestli se někdo bude nudit cca po 14 hodině budu parkovat na číslu 82 (myslim mam to někde napsané kde je moje parkovátko))
Ahoj Pechi, ten den jsme to celé pozorovali z terasy a dokonce jsem se s policií i pohádali, že je to soukromý pozemek, na kterém nemají právo rozdávat pokuty!!! Ale oznámili nám, že když je někdo zavolá, musí přijet a pořešit to. Nezdá se mi ok, aby někdo pokutoval vlastníka pozemku, když potřebuješ jen něco odstěhovat... Bydlíme tady přes rok a tohle nás hodně zaskočilo, že noví sousedé nemají co na práci a volají policii na sousedy....
Tak to by me teda nenapadlo, ze tu policii volal nekdo se sousedu, zvlast kdyz jsme to takto resili temer vsichni v A1.
Témat: 1
Registrován od: Jun 2010
Blueorange Napsal(a):Duna Napsal(a):Pechi Napsal(a):Ahoj, dnes dopoledne jsme stěhovali do přízemí v A1 zadním vchodem gauč a stůl... Autem jsme najeli až před zadní vchod a jen co jsme odnosili pár věcí už jsme dostali pokutu od policie... Nevím jestli jí někdo zavolal nebo tam jezdí tak často, ale přijde mi to jako nesmyl stěhovat to přes garáže (výtahem?) a nebo někde (ale kde) zaparkovat venku a nosit to po chodníčkách... dnes tam budu stěhovat ještě pár věcí tak je budu raděj nosit přes garáž výtahem... (ale mám jednu poměrně hmoutnou věc a nevím jestli to dám sám tak jestli se někdo bude nudit cca po 14 hodině budu parkovat na číslu 82 (myslim mam to někde napsané kde je moje parkovátko))
Tak to by me teda nenapadlo, ze tu policii volal nekdo se sousedu, zvlast kdyz jsme to takto resili temer vsichni v A1.
Přesně, řešili jsme to takhle všichni a kolikrát tady bylo auty přecpáno a nikoho nenapadlo zavolat policii, tak nechápu, co je to za nové móresy!!! Bud to byl někdo ze sousedů, nebo ochranka... Ale nerozumím tomu, že když to někomu takhle moc vadí, tak proč nepřišel osobně a neviřešil si to a musí k tomu volat policii...
Jo a byla i doba, kdy jsem tady parkovali auto, páč se nám nechtělo zajíždět do garáží... tak to by nás ted asi odtáhli :lol:
Takže dnes při stěhování gauče zastavila dodávka s obrovským nápisem NÁBYTEK před A5 (cca na 2 minuty než jsem k ní došel). Ale někdo už stihl zavolat ochrance. (Děkuji sousedé)... Ta nás pronásledovala až k A1 kde jsme najeli k zadnímu vchodu a začali jsme řešit kudy gauč dostaneme dovnitř... Ctěný pán z ochranky nás začal vybízet ať to vyložíme na chodník a odjedeme pryč (po minutě "hádání")... Jsme dospěli k závěru že musíme přeparkovat a gauč hodit na chodník jinak bude pán z ochranky vyhozen z práce. (hahaha)...
Já tahal poctivě nábytek z parkoviště po chodníku až k domu. Asi jsem koukám jediný, kdo nebyl líný
to Danny: no jo ty máš svaly :-)
No vcera jsem pred A1 koukal, ze na chodniku jsou propadle koleje od aut. Pripadnou opravu at si pak zaplati lenosi, ja ji platit odmitam.
Zvláštní že ten chodník je nájezdová plocha pro hasiče... a jejich vozidla váží až 40tun... Běžně prý 11-15tun... To by se tím chodníkem propadly do garáží...
To Danny: tahat něco do B2 nevidím jako takový problém zaparkovat dole v ulici když máte vchod tak přístupný... Já jsem to potřeboval dostat do předního vchodu do A1 takže jsme to nosili od A1 zadního vchodu.
Registrován od: Jul 2010
Pechi Napsal(a):Zvláštní že ten chodník je nájezdová plocha pro hasiče... a jejich vozidla váží až 40tun... Běžně prý 11-15tun... To by se tím chodníkem propadly do garáží...
To Danny: tahat něco do B2 nevidím jako takový problém zaparkovat dole v ulici když máte vchod tak přístupný... Já jsem to potřeboval dostat do předního vchodu do A1 takže jsme to nosili od A1 zadního vchodu.
Já tahal vše hezky ručně do A. Jinak alespoň doufám, že hasiči nebudou jezdit tak často jako lenoši parkovat. :-) Těch kolejí na A jsem si všiml taky. Ale jak jsem řekl výše, nikomu svůj postup nenutím, co jste si koupili si klidně zničte, k pořádku nikoho nevedu. Jen se bráním jakémukoli zobecňování, že "to tak přece dělají všichni". Nedělají. Ale uznávám, že něčím také mohu leckoho štvát.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-06-16, 12:11 uživatelem
Har.)
To nic nemeni na tom, ze opravu platit nebudu. Pokud neni spravna nosnost a je to jiz ted propadle, je to na reklamaci. O tolik dal to zase do A1 zepredu neni.
Danny Napsal(a):To nic nemeni na tom, ze opravu platit nebudu. Pokud neni spravna nosnost a je to jiz ted propadle, je to na reklamaci. O tolik dal to zase do A1 zepredu neni.
Mne ale prijde, ze to neni propadle pred A1, ale mezi A1 a B1, tam je už chodník a ne zpevnena cesta pro hasice nebo? Tam snad nikdo nejezdil.
to by ses Blueorange divila.. kolikrát velké dodávky projíždí dolů k Cčkům... Myslím, že na složení a vyložení nákladu je to ok. Ty dodávky jsou už horší, ale přesto by to mělo vydržet.
U nás najížděly výhradně přímo k zadnímu vchodu A1 a vycouvaly... Koleje jsou mezi A1 a B1 jak je chodník do vnitro bloku... Nedávnou jsem tam viděl parkovat dodávku zahradnické firmy... (Plná hlíny, lidí, nářadí...)