Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cíle tohoto fóra

Vítejte na fóru.

Jak jsem již napsal v "Představte se", jsem obyvatelem projektu Britská čtvrť - Západní město - od Finepu, vlastním byt v domě B2.

Protože bych byl rád, aby naše soužití bylo bezproblémové, založil jsem toto fórum pro obyvatele tohoto projektu - a to na adrese budoucí ulice, kde budeme všichni bydlet - www.britskactvrt.cz . Rád bych, kdyby fórum sloužilo k rozumné a přínosné komunikaci mezi jednotlivými obyvateli.

Proč jsem zvolil takovou adresu? Domnívám se, že název Britská čtvrť za několik let zanikne (s tím, jak se projekt doprodá). Název ulice však zůstane a je trvalejší. Rád bych, aby fórum byla dlouhodobá záležitost.

Registrace je otevřená všem, registrace jsou schváleny automaticky po kliknutí na odkaz, který vám přijde do e-mailu po registraci.

Možná již jedno fórum o tomto projektu znáte. Proč zakládat nové?
- jako obyvatel projektu jsem přímo zainteresován na tom, aby fórum bylo funkční a splňovalo požadavky jeho návštěvníků
- jsem informatik a informační technologie mi nejsou cizí - budu se snažit odstranit nedostatky a přidávat funkce, které budou návštěvníci požadovat
- již na starém fóru jsem četl všechny příspěvky - i zde by tomu nemělo být jinak. Budu se snažit vést diskusi správným směrem, správně označovat jednotlivá témata, pro příspěvky, které se příliš odchýlí od původního tématu, založím témata nová, atd. Budu se snažit udržet obsah webu přehledný a snadno použitelný.
- pokud se fórum rozeběhne, můžou být spuštěny další funkce - např. skryté sekce pouze pro ověřené obyvatele nebo e-mailový zpravodaj cílený na obyvatele jednotlivých domů či bloků (použitelný např. pro činnost společenství vlastníků). Tyto funkce jsou připraveny již nyní.

Velmi uvítám vaše názory a příspěvky.

Přeci jen, jaké si to uděláme, takové to budeme mít Wink
Odpovědět

Jsem rád, že jsi se odhodlal toto fórum založit Big Grin .

Pokud jde o jeho cíle - podle mě by bylo smysluplné, aby sloužilo nejem obyvatelům BČ, ale i budoucím obyvatelům City West a klidně i uživatelům administraček. V současnosti bydlíme v obytném souboru z roku 2006, kde vzniklo obdobné forum ( www.proseckecentrum.eu ) s cca 400 bytovými jednotkami a přes živý začátek nám po 3 letech diskuze v podstatě uplně zmrznula Sad . Navíc víc hlav víc ví Smile.

Jinak, měl bych první maličký návrh ke zvážení ... ehm, víc smajlíků?
Odpovědět

Jak je dlouhá životnost fóra s podobným zaměřením, to nevím. Přece jen, do pár let by se většina chyb měla vychytat, tedy snad Smile

Každý zaregistrovaný uživatel má potvrzený e-mail, i pokud aktivita po čase upadne, je možné uživalům zasílat upozornění e-mailem (např. věci ohledně společenství vlastníků), navíc je možné to i třídit podle skupin (např. celé B, B1, A5, atd.).

Pokud budou fórum chtít využívat i lidé z jiných projektů a bude jim užitečné, tak proč ne. Ale to je spíše vzdálenější budoucnost.

Více smajlíků jsem přidal Wink Velmi pravděpodobně zapnu ještě jedno rozšíření - a to možnost připojovat ke komentářům přílohu - např. fotku, dokument ve Wordu, atd.
Odpovědět

Po spuštění tohoto fóra mne kontaktovat provozovatel původního fóra na www.zapadni-mesto.cz a nabídl mi převzetí diskuze, s čímž jsem souhlasil. V nejbližších dnech (předpokládám pondělí) se zde objeví témata z původního fóra. Držitelem domény zapadni-mesto.cz zůstává provozovatel původního fóra.

Protože obnovení dat je poloautomatický úkon, nebudu obnovovat zcela vše. Velké vlákno roztřídím do vhodných samostatných témat.

Pokud se teprve plánujete zaregistrovat a aktivně jste přispívali na původním fóru, pak prosím o registraci (zejména Walkera Wink). Při obnovení údajů obnovím i informaci o autorovi.

Velké díky patří autorovi původního fóra za jeho ochotu.
Odpovědět

No tak to tedy všechna čest a díky původnímu provozovateli za takto vstřícný přístup Smile.
Odpovědět

Big Grin zrovna jsem se chtěl na to zeptat. Takže stará diksuse je již nedostupná a vše se bude přidávat do nového fóra.... Možnost přihlášení je tedy z www.britskactvrt.cz nebo i přes odkaz na stránkách Big Grin www.zapadni-mesto.cz super :-)) trochu se člověk musí tady v nové zorientovat, ale snad to bude ok... také zdravím původního provozovatele fora, díky za vše ...
Odpovědět

Dokončil jsem obnovení a pročištění dat z původního fóra. Všechna důležitá témata z onoho velkého 50stránkového vlákna jsem rozřadil do jednotlivých témat, aby byly snadno k nalezení. Neobnovoval jsem příspěvky uvítacího charakteru a příspěvky, jejichž obsah se již řeší někde jinde nebo již není aktuální - trvalo by to kvůli nutnosti dělat to ručně velmi dlouho.

Budu rád, pokud od teď budete psát příspěvky do vhodných kategorií, zakládat samostatná témata pro diskuze, které zatím své téma nemají. V případě potřeby poradím, přesunu Wink
Odpovědět

No to jsi měl hezký víkend ... každopádně díky za vynaložené úsilí Smile.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)