2011-04-11, 20:37
Hm tak jsem si dneska odbyl první sousedskou hádku se sousedkou! Šlo o vjezd do áčka

Ricky Napsal(a):Slečně, bylo jí asi 40 let nejvíc vadilo, že mám dálkový ovladač a ona že ho nemá!:lol: tak to jo, to zavidim i ja teda, i kdyz zatim z vypadavanim z okynka nemam problem :-)
Blueorange Napsal(a):Joooo, tak to je důvod k hádce :lol: Tak ať si ho pořídí, neee?Já přemýšlím, že si asi nakonec koupím ještě jeden, protože nám přibylo služební auto, tak ať se o ten jeden nehádáme
Budeš to přiobjednávat?
Ricky Napsal(a):Pan správce jich má v zásobě dost, stačí si dojít k němu s penízkama. Jo prosí nás abychom to měli přesně tu částku, nemá drobné nazpět.
Blueorange Napsal(a):Joooo, tak to je důvod k hádce :lol: Tak ať si ho pořídí, neee?Já přemýšlím, že si asi nakonec koupím ještě jeden, protože nám přibylo služební auto, tak ať se o ten jeden nehádáme
Budeš to přiobjednávat?
Wocki Napsal(a):No to mě taky zajímá Ricky.
Btw: k tomu čeká a blokování vjezdu, poctivě tak činíme ale ostatních co to tak nedělají je mnoho. Asi si začnu psát SPZ a dávat je sem..to je lepší než se pohádat
Ledni-medvidek Napsal(a):identifikace smazána adminem nikdy nečeká, pokud blokujete je nervníAaa, koukám, že se tady o mně píše. Tak jo, jezdím s touto škodovkou a ráno opravdu nečekám (navečer někdy čekám, ale ještě se mi nepodařilo někoho blokovat). Při výjezdu odjíždím pomalu a když jsem na silnici, tak se ohlédnu a vrata se už zavírají (interval zavírání vrat není dlouhý). Ale hlavně mám na toto "znepříjemnění" přístupu zlodějům trochu jiný názor.
Vachmajstr Napsal(a):Tak to pojďme změnit. Změňme domovní řád tak, aby všichni byli povinni čekat na zavření vrat pod pokutou xxx Kč a zrušme
ostrahu garáží, stejně se na záznamech z kamer nic nezjistí. A nebo zjistí?
PS:
Ještě mě nikdo při výjezdu nebo vjezdu neblokoval (nebo si to aspoň neuvědomuji), takže nevím, z čeho Lední medvídek usuzuje, že jsem nervní. Vy, kteří chodíte na srazy, máte možnost posoudit, zda jsem nervní. Když mě někdo bude blokovat, tak s tím určitě nemám problém.
Teviho Napsal(a):Lední medvídku ty si dnes ráno evidentně neměl dobrou náladu.dovolím si nesouhlasit, jednak nevím z čeho tak usuzuješ, a jednak pokud bych měla špatnou náladu, rozhodně nepůjdu na forum a nebudu se vozit po někom. Pouze jsem po dlouhé době napsala svůj názor.A to je venku tak krásně!!! :lol:
Teviho Napsal(a):Ok, ale pokud tady někoho napadneš, že NIKDY nečeká ( jak to můžeš vědět, ty jezdíš s ním? )a že je nervní ( pak z toho vyplyne, že jste se potkali jednou a v protisměru...) tak tomu moc nerozumím.
Ale jinak v pohodě