Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ukradené kolo z balkonu v 1. patře

Rád bych vás všechny upozornil na nebezpečí kradeže - tento týden ukradli nám kolo postavené na balkoně nejspíš v denních hodinách. Docela šokující je drzost zlodějů, máme balkon směrován do vnitrobloku a k nám zřejmě museli přelézt přes (zatím volný) byt v přízemí, který je celý oplocen.

PHU.
Odpovědět

cože? tak to je už druhý případ? nechápu to...
Odpovědět

no, jeste ze si platime tu drahou ochranku, ktera toho moc neuchrani Sad
Odpovědět

To kolo je pryč za 1 minutu. Ani sebelepší ochranka tomu nezabrání, v tom se jich musím zastat. Zloděj jde okolo, udělá hup, hup a má kolo. I kdyby ho kdokoliv viděl z okna, nestačí udělat nic, než přijedou policajti, je v trapu.
Odpovědět

tak nam na zahradce zas pristavaji darecky, dneska ponozka s medvidkem PU Smile tak jsem ji vratila na nastenku v A3 ;-)

jinak ja bych to kolo na balkone minimalne zamkla no ne?? my teda mame v komore uvnitr bytu.. sice zabiraji pulku ale aspon je v bezpeci..
Odpovědět

Jako chápu, že nechávat kolo na balkoně v prvním patře je hazard, ale v prvním patře, pod kterým je oplocený pozemek? :/ Tak to by mě nikdy nenapadlo. Bydlíme taky v prvním a tahle informace mi teda nedělá moc dobře. To abych se bála spát s otevřenými balkonovými dveřmi Rolleyes
Lidi jsou takový svině, to je fakt nehorázný, taky bych sekala ruce a to by bylo bezrukých Rolleyes
Odpovědět

Nikka Napsal(a):Jako chápu, že nechávat kolo na balkoně v prvním patře je hazard, ale v prvním patře, pod kterým je oplocený pozemek? :/ Tak to by mě nikdy nenapadlo. Bydlíme taky v prvním a tahle informace mi teda nedělá moc dobře. To abych se bála spát s otevřenými balkonovými dveřmi Rolleyes
Lidi jsou takový svině, to je fakt nehorázný, taky bych sekala ruce a to by bylo bezrukých Rolleyes
No pokud by pod oknem nebyl plot, přes který se tam dá vylézt, tak by bylo první v pohodě. Na plot vyskočí a je to...... :-)
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)