Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pytle s odpadky na chodbách

Zdravím obyvatelé BČ Wink .
Musím se svěřit s dost nepříjemnou záležitostí Sad . Netýká se nás v C1, 3. podlaží, ale jde o A1, kde bydlí dcera s přítelem. Pravidelně navečer obyvatelé některých bytů vyšoupnou na chodbu své odpadky. Je to směsice nepředstavitelného zápachu. Prošlapat se přes tyto odpadky bez lítajícího žaludku je vskutku dobrodružství a odvaha. Teď už jsem na to připravená a když jdeme do A1 mám u nosu kapesník. Myslela jsem, že když žijeme v tak pěkném prostředí, že ani takový problém nenastane, ale jak vidím stále se najdou lidé, kteří neberou ohled na ostatní. Zřejmě mají pocit, že u jejich dveří veškerá slušnost a ohleduplnost končí :/ . Proto Vás, kterých se tento problém týká, žádám aby jste byli ohleduplní k ostatním sousedům. Když už se Vám večer nechce vynést odpadky, tak si je nechte ve svém bytě a neobtěžujte tím ostatní sousedy. Možná se teď na mě dcera s přítelem budou zlobit, protože to chtěli řešit na schůzi družstva, ale kdo to má vydržet do doby, než další schůze bude, že :o ?
Odpovědět

My bydlime v A1 a nic necitime ani nikde nevidime odpadky, v jakem patre dcera bydli?
Odpovědět

Blueorange Napsal(a):My bydlime v A1 a nic necitime ani nikde nevidime odpadky, v jakem patre dcera bydli?

Dobrý den Blueorange Smile .
Dcera bydlí v druhém podlaží (1.patro). Chodby u výtahu jsou uzavřené, tak ta vůně v dalších patrech není cítit. Odpadky, které tam vidíme a cítíme určitě nejsou fatamorgánou. A taková vůně po cigárách s popelem je opravdu mňamka. Možná to ostatním přijde normální nechávat do druhého dne své odpadky za dveřmi mimo byt, ale nám to normální nepřijde Rolleyes.
Odpovědět

Dobrej příspěvěk, chválím nového uživatele fóra. Zanesl bych to do domovního řádu áčka, mezi další slušné zásady chování sousedů Cool
Odpovědět

Blážata Napsal(a):
Blueorange Napsal(a):My bydlime v A1 a nic necitime ani nikde nevidime odpadky, v jakem patre dcera bydli?

Dobrý den Blueorange Smile .
Dcera bydlí v druhém podlaží (1.patro). Chodby u výtahu jsou uzavřené, tak ta vůně v dalších patrech není cítit. Odpadky, které tam vidíme a cítíme určitě nejsou fatamorgánou. A taková vůně po cigárách s popelem je opravdu mňamka. Možná to ostatním přijde normální nechávat do druhého dne své odpadky za dveřmi mimo byt, ale nám to normální nepřijde Rolleyes.

Tak v tom případě ano. My jsme v pátém patře a tam nic cítit není, ani nikdo nemá přes noc odpadky za dveřmi.
Odpovědět

Tak to my máme v B2 klid. Odpadky sice občas dávám za dveře i já, ale za chvíli s nimi jdu. Kdybych je tam totiž nedal, tak bych na ně pak zapomněl :-) Přes noc je to ale hnus, souhlasím....
Odpovědět

Na našem patře je to také ok Smile . Jelikož mám poslední dobou dost citlivej nos, všimla jsem si, že i pokrmy, které se vaří v domě, dost nevábně voní, jenže s tím asi nikdo nic neudělá :/
Odpovědět

fanosik Napsal(a):sa to já dal před dveře osvěžovač, aby nám chodba voněla...
Na to ale někdo může reagovat také negativně - někdo nemá rád třeba vanilku, někdo něco jiného ...
Odpovědět

U nás ve výtahu včera někdo něco vylil, podle smradu soudím, že to bylo pivo...kaluž přes půl výtahu, tak si dovedete představit, jak to tam celý víkend zapáchá. Taky dost nechutný, nechápu, proč to dotyčný neuklidil, to se může stát každému, že se mu něco rozbije a vylije, ale nechat to tam...? :/
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)