Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sousedé - neplatiči

Ahoj všem,

pokud jde o předpisy na zálohové platby, tak to vše eviduje správce (pí Hrivňáková), my, jako výbor dostáváme jen na vyžádání seznam dlužníků. Máte-li proto pochybnosti o tom, zda jsou Vaše předpisy správné nebo úplné, tj. zda platíte opravdu za všechno, co máte (byt, komora, garáž), zavolejte paní Hrivňákové (číslo visí v každém vchodě u schránek). Vyhnete se tak případným nepříjemnostem a nesrovnalostem. Platby opravdu chodí na jeden účet, o to víc je důležité mít v pořádku všechny symboly, aby bylo zřejmé, od koho a za co platba je.

Marta
Odpovědět

Medvik Napsal(a):Ahoj všem,

pokud jde o předpisy na zálohové platby, tak to vše eviduje správce (pí Hrivňáková), my, jako výbor dostáváme jen na vyžádání seznam dlužníků. Máte-li proto pochybnosti o tom, zda jsou Vaše předpisy správné nebo úplné, tj. zda platíte opravdu za všechno, co máte (byt, komora, garáž), zavolejte paní Hrivňákové (číslo visí v každém vchodě u schránek). Vyhnete se tak případným nepříjemnostem a nesrovnalostem. Platby opravdu chodí na jeden účet, o to víc je důležité mít v pořádku všechny symboly, aby bylo zřejmé, od koho a za co platba je.

Marta
Ahoj všichni,
je to tak. Máme k dispozici seznam dlužníků. Byli bychom rádi, kdyby jste se poinformovali o svých platbách u PPM nebo vám informaci můžeme podat i my, zdali nejste na seznamuSmileSmile Naši dlužníci za A nám dluží cca 200 000, což je docela dost peněz a jsou to především cizinci. Tak nevím jestli o předpisech na zálohy neví nebo je ingnorují. Máme za výbor vymyšlený plán na dlužníky, který povede až k obstavení majetku, ale je to běk na dlouhou trať. PROTO PROSÍM, PLAŤTE VŠICHNI CO MÁTE V PŘEDPISECH. Děkujeme.
Odpovědět

pami Napsal(a):
Medvik Napsal(a):Ahoj všem,

Marta
Ahoj všichni,
je to tak. Máme k dispozici seznam dlužníků. Byli bychom rádi, kdyby jste se poinformovali o svých platbách u PPM nebo vám informaci můžeme podat i my, zdali nejste na seznamuSmileSmile Naši dlužníci za A nám dluží cca 200 000, což je docela dost peněz a jsou to především cizinci. Tak nevím jestli o předpisech na zálohy neví nebo je ingnorují. Máme za výbor vymyšlený plán na dlužníky, který povede až k obstavení majetku, ale je to běk na dlouhou trať. PROTO PROSÍM, PLAŤTE VŠICHNI CO MÁTE V PŘEDPISECH. Děkujeme.

O předpisech určitě vědí, spíš nechtějí vědět......i když já měl taky nedoplatek. Jak jsem přebíral byt, tak jsem nějak zaplatil a pak jsem nastavil trvalák až o měsíc později....ale uhrazeno a mám klid Big Grin
Odpovědět

A nedalo by se do každého vchodu na schránku toho dlužníka přilepit nějaké varování s info, a když to ti lidé uvidí, tak třeba začnou pátrat...
Odpovědět

Tak to mi přijde docela drsny, aby to vsichni videli. Ale dala bych jim upozorneni do kasliku.....i kdyz tam je zas riziko, ze tam treba nebydli a byt pronajimaji....
Odpovědět

Blueorange Napsal(a):Tak to mi přijde docela drsny, aby to vsichni videli. Ale dala bych jim upozorneni do kasliku.....i kdyz tam je zas riziko, ze tam treba nebydli a byt pronajimaji....
proč drsný? Vzdyt tam nemusí být "jsi neplatič", ale může tam být jen vykřičník, nebo já nevím čtěte nebo cokoliv, co by upozornilo, že se má někde ozvat..
Odpovědět

Blueorange Napsal(a):Tak to mi přijde docela drsny, aby to vsichni videli. Ale dala bych jim upozorneni do kasliku.....i kdyz tam je zas riziko, ze tam treba nebydli a byt pronajimaji....

Také se ptám, proč drsný? Zřejmě už každý dostal upomínku (nejspíš více upomínek), že je potřeba uhradit dlužnou částku a oni to doposud neudělali. Nebo si myslí, že v Britské čtvrti je bydlení zadarmo? PPM to za nás nezaplatí, takže pokud to nezaplatí dlužníci, zaplatíme to my všichni. Sad A to se mi nelíbí.
Odpovědět

No pokud již dostali upomínky, tak ano, pochopila jsem to tak, že o tom ještě neví a že se zamýšlíme, jakou cestou je upomenout.
Odpovědět

Vylepit na vstupní dveře do bytu to nepřehlédnou.
Odpovědět

Přijde mi, že SVJ zaspalo dobu. Myslel jem, že když jsme je navrhovali, tak vědí, že toto je jedna z prvních věcí co mají udělat. Asi ne... Jelikož se pohybuji i v oboru, přijde mi toto celé jednání jako opravdu velký amaterismus. V naší společnosti, ale koneckonců všude, se toto děje. Je potřeba vědět, že to tak bude stále a mít na to rychlé a účinné nástroje.
Odpovědět

Nejsem z oboru a zajimalo by me, co je rychle a ucinne reseni?
Odpovědět

-1

Maxim Napsal(a):Přijde mi, že SVJ zaspalo dobu. Myslel jem, že když jsme je navrhovali, tak vědí, že toto je jedna z prvních věcí co mají udělat. Asi ne... Jelikož se pohybuji i v oboru, přijde mi toto celé jednání jako opravdu velký amaterismus. V naší společnosti, ale koneckonců všude, se toto děje. Je potřeba vědět, že to tak bude stále a mít na to rychlé a účinné nástroje.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)