Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Černající rámy oken

Chtěla jsem se zeptat, zda se Vám také stalo, že jste myli okna a ty bílé rámy byly totálně šedé. Když na ně sáhnete uděláte šedou šmouhu, jak porušíte ten povlak "špíny".. Je to i úplně u stropu a nejvíce v rohu, kde je okno a balkonové dveře. Nejhorší na tom je, že se to ani nedá umýt!!! Brala jsem to i Savem a prostě jsou tam zažrané fleky.. Opravdu nechápu čím to může být, denně větrám, topení mám v průměru na 3, když mám zapálenou svíčku, často s otevřeným oknem, díky oknům mám i mikroventiliaci, jak to tam táhne Smile ... opravdu netuším, co by po 5 měsících mohlo tak šíleně ty rámy začernit a zašpinit... uklízím celkem pravidelně, jestli je to ten prach, který se neuvěřitelně drží na žaluziích.. opravdu netuším..nebo jestli se něco rozkládá z omítky.. :| ale je to i na místech, na které normálně sahám, už z logiky věci tam by to přece mělo být bílé, když je to frekventované místo, si myslím... fakt nevím
Odpovědět

A nejsi někde vedle komína? Big Grin Promiň to byl jen vtip. Nahlaš to p. Šulistovi na reklamaci. Přijdou se na to podívat co to je a čím to je. Případně ti to přemáznou, ale určitě si zjisti od čeho to je aby se to neopakovalo Cool
Odpovědět

Nejsem vedle komína. Dneska příjdou na okna, tak se zeptám, ale příjde mi to fakt divné.. takhle očouzené to přece nemůže být od pokojové svíčky, ne?

Tak jsem se bavila s vekrařem a od svíčky to fakt není možné.. nahlasila jsem to jako reklamaci a jsem zvědavá, nejvíce to je tam, kde ta okna táhnou.. je to děs
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)