Témat: 8
Registrován od: Oct 2010
Nevím, kde přesně se děje příkoří pejskovi, ale fakt je mi ho líto, když už 4 den vyčkává svého pána a hlasitě naříká a naříká v době 17-20 hodin. Dnes je 2 minuty po 20,00 a chudák kňůčí dál. Ještě, že nezůstává sám doma v noci.
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
britska Napsal(a):Nevím, kde přesně se děje příkoří pejskovi, ale fakt je mi ho líto, když už 4 den vyčkává svého pána a hlasitě naříká a naříká v době 17-20 hodin. Dnes je 2 minuty po 20,00 a chudák kňůčí dál. Ještě, že nezůstává sám doma v noci.
My to take slysime, ted skoro deset a ten pes furt knuci a steka. Docela nam to uz vadi, je to dost slyset. Nechapu, kdo necha do pozdniho vecera ci noci samotneho psa doma. Uz to fakt trva od zacatku tydne tohle zalostne kvileni
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
britska Napsal(a):Nevím, kde přesně se děje příkoří pejskovi, ale fakt je mi ho líto, když už 4 den vyčkává svého pána a hlasitě naříká a naříká v době 17-20 hodin. Dnes je 2 minuty po 20,00 a chudák kňůčí dál. Ještě, že nezůstává sám doma v noci.
Ano Ano i my ho slyšíme a to už několik dnů po sobě.
Prosíme majitelku(e) psa ve čtvrtém patře A1 aby se začal(a) starat o svého pejska jak se patří. Je mi líto že volím tento tón ale ten pes tu štěká od osmi od rána a do 22 stále štěkal a kňučel. Takhle je to celý den a dny. Ten pes trpí a pokud je to štěně, nemá co být doma samo. Tak se to nedělá !!!
Rve nám to uši a hlavně když si člověk odmyslí ten randál tak hlavně to že ten pes očividně trpí. Pokud to je štěně, tak má být každé 2-3 hodiny na venčení.
Taky máme pejska a na úvod jeho života jsme ho na denní samotu patřičně připravili postupně !!!!
Pokud si dotyčný neví rady, rádi poradíme.
Lukáš
Témat: 43
Teď mě napadlo? Doufám, že náš pejsek vás v B2 taky netrápí kňučením?
Témat: 1
Chudáček malej, už zase plače, štěká a dožaduje se svého pána.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-01-27, 20:32 uživatelem
Duna.)
Čauky, tak to máme zase do noci o koncert postaráno, co? Jen aby se toho nechytl i náš Snoopy. Ale podle mě ne, on naštěstí všechny zvuky z okolí ignoruje
Jediné, co nemá rád, když jde někdo do komory, to je jediný okamžik, kdy štěká...srabík
Blueorange Napsal(a):Čauky, tak to máme zase do noci o koncert postaráno, co? Jen aby se toho nechytl i náš Snoopy. Ale podle mě ne, on naštěstí všechny zvuky z okolí ignoruje Jediné, co nemá rád, když jde někdo do komory, to je jediný okamžik, kdy štěká...srabík
Páníček ze 4. patra by se měl stydět :mad:. A chudáci sousedé, rozléhá se to tam teda pěkně....
Snoopy vás hlídá, tak se není čemu divit.
Naštěstí plakání už přestalo ale otázkou je, na jak dlouho??????? Chudák pejsek, rve mi to srdce, když to miminko slyším takhle plakat...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-01-27, 20:34 uživatelem
Duna.)
Témat: 15
Tak co jim tam napsat vzkaz, nejlépe i s podpisem, ať to nevypadá, jako trapný anonim. Třeba ty lidi opravdu jen neví jak štěňátku pomoc si zvyknout a ani nevědí, že tu půl dne propláče. Třeba kdyby to věděli, tak s tím něco udělají. Spokojení budete všichni, včetně štěňátka. Jen páníček asi radostí skákat nebude :lol:
Témat: 15
poslala bych tam ten Liebesbrief a když nezabere, tak drahé polovičky
tak ten Liebesbrief bude asi potřeba... Už to tady pláče zase od 8 hod...
Chudák pejsek...a vaše nervy...
Moje nervy jsou v pohodě... Nevím, jak ostatních sousedů... Ale opravdu chudák pejsek...
Do A2 jeho pláč nedoléhá....
Témat: 3
pokud vite, ze kterych dveri se to ozyva, tak by se tam dalo treba vecer zajit a majitele upozornit? treba o tom opravdu nevi, co tady ten pejsek cely den vyvadi. a pokud je ten majitel "normalni", tak to nebude brat jako nejakou buzeraci.
Tak jsem včera s majitelem mluvila :| a uvidíme, zda si z toho něco vzal...
Každopádně tvrdí, že pejsek štěká i když jsou doma... To je samozřejmě normální, jelikož my taky nemlčíme, když přijdeme domů :lol:
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-01-30, 09:23 uživatelem
Duna.)
Duna Napsal(a):Tak jsem včera s majitelem mluvila :| a uvidíme, zda si z toho něco vzal...
Každopádně tvrdí, že pejsek štěká i když jsou doma... To je samozřejmě normální, jelikož my taky nemlčíme, když přijdeme domů :lol:
tak to mají v pohodě....asi má poslední slovo....nebo spíše jediné, které je slyšet :-)
Témat: 9
A je to tu zase, zase 4 patro nám štěká a štěká....lidi ze 4 A1, vám to nevadí ?
Je pul dvanacty a ten pes stale steka. To je neco prisernyho, nevim jak vy, ale ja v tomhle ramusu nemuzu spat
Blueorange Napsal(a):Je pul dvanacty a ten pes stale steka. To je neco prisernyho, nevim jak vy, ale ja v tomhle ramusu nemuzu spat
Tak to bych tam vlítnul, jakmile by byli doma....náš to taky občas zkouší večer, rázně usměrněn se vrací do pelechu
Tak pejsek opet steka, minimalne od 4,30. Neni nad to se v sobotu vyspat
Meli bychom s nimi promluvit. Tohle neni mozny.
Blueorange Napsal(a):Tak pejsek opet steka, minimalne od 4,30. Neni nad to se v sobotu vyspat Meli bychom s nimi promluvit. Tohle neni mozny.
Hele a k čemu máme tu ochranku? Byli tam tehdy, jak jsi je tam posílala?
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-03-07, 12:45 uživatelem
Duna.)
Ou, tak to je síla :mad: Já ho sice, ač vedle vás, neslyším, navíc jsem byl v uvedeným datu mimo Britskou ale stálo by to za námahu jít si s nimi v tomto víkendovým čase promluvit.
Blueorange Napsal(a):Tak pejsek opet steka, minimalne od 4,30. Neni nad to se v sobotu vyspat Meli bychom s nimi promluvit. Tohle neni mozny.
Čauky, od té doby je už naštěstí klid, tak snad už ho tam nenechávají v nočních hodinách samotného.
Blueorange Napsal(a):Čauky, od té doby je už naštěstí klid, tak snad už ho tam nenechávají v nočních hodinách samotného.
No v nočních už asi ne, ale někdy ho slyšíme ráno, když asi odejdou do práce....