Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zprovoznění ankety

Bylo by možné používaný SW doplnit o Anketu? K anketním otázkám by se vyjadřovali zřejmě pouze registrovaní uživatelé a vyjádřit by se mohli pouze jednou, aby to nešlo tolik zmanipulovat. I tak by bylo možné odpovědi trochu zmanipulovat, ale už by to bylo obtížnější.

A hned mě napadá první základní anketní otázka: Jste celkově spokojeni s životem v Britské čtvrti? (Ano, Téměř Ano, Nevím, Skoro Ne, NE...) .
Odpovědět

Dan by musel umožnit hlasovat pouze registrované uživatele se statusem ověřený soused, a protože spousta lidí tu registraci u Dana nemá udělanou tak by anketa z malého počtu hlasujících podle mě nebyla vypovídající Sad

Vachmajstr Napsal(a):Bylo by možné používaný SW doplnit o
Anketu? K anketním otázkám by se vyjadřovali zřejmě pouze registrovaní uživatelé a vyjádřit by se mohli pouze jednou, aby to nešlo tolik zmanipulovat. I tak by bylo možné odpovědi trochu zmanipulovat, ale už by to bylo obtížnější.

A hned mě napadá první základní anketní otázka: Jste celkově spokojeni s životem v Britské čtvrti? (Ano, Téměř Ano, Nevím, Skoro Ne, NE...) .
Odpovědět

Souhlasím, nastavení hlasování pouze pro ověřené sousedy by bylo zapotřebí. Tak snad někdy později, až bude víc ověřených sousedů.
Odpovědět

Podívám se, jestli anketa je jako plugin kompatibilní na tuto verzi a ideálně i přeložená (že existuje, to vím). Ohledně hlasování ověřených sousedů - nedomnívám se, že by daný plugin umožňoval hlasovat jen vybraným skupinám. Ale lze to jednoduše vyřešit tak, že by se anketa zakládala v sekci, kam má přístup jen daná skupina.
Odpovědět

Protože výbor Áčka již kolektuje anketu o zvoncích pomocí emailu, vytvořím posléze diskuzní skupinu na stránkách výboru. Ta právě umožní něco jako anketu. Diskutovat budou moci pouze registrovaní áčkaři.
Odpovědět

Ricky Napsal(a):Protože výbor Áčka již kolektuje anketu o zvoncích pomocí emailu, vytvořím posléze diskuzní skupinu na stránkách výboru. Ta právě umožní něco jako anketu. Diskutovat budou moci pouze registrovaní áčkaři.
Ricky my máme stránky? dás mi na ně adresu? dekuju Wink
Odpovědět

WWW stránky jsou v přípravě.
Odpovědět

Ricky Napsal(a):WWW stránky jsou v přípravě.

Jenom mne napada dotaz, co jineho bude na strankach, nez muze byt tu v sekci pro Ackare? Jen mne to napadlo z pohledu mnozstvi prace vs. efekt.
Odpovědět

Nech se prekvapit co tam bude. Jinak na foru stale nejsou vsichni! Vznika pekny seznam z tech co jiz zareagovali na ty zvonky na acku...

cyprovi Napsal(a):
Ricky Napsal(a):WWW stránky jsou v přípravě.

Jenom mne napada dotaz, co jineho bude na strankach, nez muze byt tu v sekci pro Ackare? Jen mne to napadlo z pohledu mnozstvi prace vs. efekt.
Odpovědět

Ricky Napsal(a):Protože výbor Áčka již kolektuje anketu o zvoncích pomocí emailu, vytvořím posléze diskuzní skupinu na stránkách výboru. Ta právě umožní něco jako anketu. Diskutovat budou moci pouze registrovaní áčkaři.
Tímto způsobem (anketa formou odpovědí jako samostatných příspěvků) je zde na fóru možné anketu provozovat již nyní. Je to pravda pracnější na součet, má to nevýhody, ale i výhody. Viděl jsem takto bez dodatečných pluginů používat diskusní fórum např. i pro aukce.
Odpovědět

Ricky Napsal(a):Jinak na foru stale nejsou vsichni!
To nejsou a ani nikdy nebudou (stejně jako na jiných fórech nebo webech). Vždy bude existovat skupina lidí, kteří se danými věcmi nechtějí aktivně zabývat, případně se zapojí až ve vhodný čas. Je tu velká skupina nezaregistrovaných pravidelných návštěvníků.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)