Témat: 10
Registrován od: Aug 2010
Ahoj,
kde tu v okolí BC tankujete?? Jesti ovšem při dnešních cenách pohonných hmot vůbec tankujete
znáte:
http://www.dobrapumpa.cz
Pečeť kvalita tu má například pumpa u Globusu, kde mají zároveň asi nejnižší cenu v okolí
Registrován od: Apr 2010
My tankujeme na shellce na jeremiasovy. Dik za ten odkaz.
Témat: 6
Registrován od: Oct 2010
hmm, ja musim na Shellce nebo OMV, takze vetsinou nekde na Jizni spojce...
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
já pod obi , chodím tam i na myčku
Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
v Praze OMV u Galerie Butovice, ale nejradsi v Hradci Kralove
Globus už dva roky a spokojenost jak benzin tak nafta
Témat: 1
Na Shellce tady kousek za křižovatkou, častěji na Plzeňský - OMV.
jezdíte do HK tankovat??

asi tam jezdíte za rodinou ne
je pravda, že v HK se mi tankuje taky nejlépe, mají tam vždy o cca 2 Kč levnější benál než v Praze, takže když se vracím do Práglu tak tam beru dost často
xreni Napsal(a):v Praze OMV u Galerie Butovice, ale nejradsi v Hradci Kralove 
lukas Napsal(a):Globus už dva roky a spokojenost jak benzin tak nafta
super, tak to tam budu také jezdit častěji..sice jsem taky shellák, který zbírajíc body tankuje nehledě na cenu, ale při rozdílu 3 Kč/l je úspora na mou 55 l nádrž 165 Kč a to už je 5 piv
ondrass Napsal(a):jezdíte do HK tankovat??
asi tam jezdíte za rodinou ne
je pravda, že v HK se mi tankuje taky nejlépe, mají tam vždy o cca 2 Kč levnější benál než v Praze, takže když se vracím do Práglu tak tam beru dost často
xreni Napsal(a):v Praze OMV u Galerie Butovice, ale nejradsi v Hradci Kralove 
jojo v HK a nebo v Jicine, tam je to jeste levnejsi a Benzina tam ma snad nejlepsi benal, na nasem starikovi to jde docela poznat :-) i kdyz posledni dobou uz ty ceny nejsou co byvaly ani tam, nase 60l nadrz je cim dal drazsi :-)
Témat: 3
u nas momentalne vede Globus. Jinak radi tankujeme na Vsetine, ale to jenom, kdyz mame cestu na Moravu
Témat: 33
hele on ten rozdil v ceně GLOBUS vs SHELL není tak velký, 33,10 x 33, 50
Témat: 43
No já asi makro.......když se tam dostanu, nebo taky Globus. V Makru díky kartě ještě nějaká sleva.....
Témat: 0
zdravime, u globusu na zlicine taky obca tankujeme (naftu), ale take u agipu "tri vezicky" na ceste mezi prahou a brnem... nutno vsak sjet z dalnice, ale vyplati se to o))
tak malý rozdíl?? když jsem naposledy tankoval na GLOBUSu, tak tam měli N95 něco málo pod 32 a na SHELLce na jižní spojce stál přes 34...Na Jeremiášce ale, zdá se, držej na dnešní poměry relativně slušný ceny
fanosik Napsal(a):hele on ten rozdil v ceně GLOBUS vs SHELL není tak velký, 33,10 x 33, 50
ondrass Napsal(a):tak malý rozdíl?? když jsem naposledy tankoval na GLOBUSu, tak tam měli N95 něco málo pod 32 a na SHELLce na jižní spojce stál přes 34...Na Jeremiášce ale, zdá se, držej na dnešní poměry relativně slušný ceny
fanosik Napsal(a):hele on ten rozdil v ceně GLOBUS vs SHELL není tak velký, 33,10 x 33, 50
Na jižní spojce je ta shellka hrozně předražená....jeremiášova ok
na jizni spojce jsou vsechny benzinky predrazeny :-) je to jak u dalnice.
dneska ráno jsem tankoval v Globusu N95 za 32,50, takže rozdíl oproti Shellce na Jeremiášce je přesně 1Kč/l, pro mou pěněženku to byla 55 korunová úspora, to nejso ani 2 piva :/