Témat: 34
Registrován od: Apr 2010
Přehlásili jste se již k místnímu praktickému lékaři? Kterého jste zvolili?
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
No já mám pořád doktora v Palackého, když jsem ještě bydlel v centru. Vzhledem k tomu, že to mám z práce kousek, tak asi měnit nebudu...zatím
Témat: 15
Já jsem v Moje ambulance na Butovicích v Galerii , vyhovuje mi, že tam jsou do odpoledne, ale samozřejmě to má nevýhody, jako třeba to, že to je neosobní a že jdete nemocnej do nákupního centra. Kde ale naštěstí není nijak moc lidí.
Témat: 10
Jsme na to zrovna vcera koukali a spekulovali jsme, jestli je to jen ambulance nebo normalni lekar.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-12-29, 07:09 uživatelem
Blueorange.)
Blue,tam jsou normálně praktičtíé lékaři.

Jen prostě nechodíš pořád k tomu stejnému, ale k tomu, který tam zrovna je, no :/ A někdy se tam teda docela čeká, hlavně ten, kdo není objednaný . Měla by ses tam totiž objednat ikdyž ti je špatně. Což teda taky není ideální, ale vzhledem k tomu, že praktického lékaře navštěvuju minimálně, tak to neřešim.Chodim si tam hlavně pro recept a to je hned.
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
jsou tam i jini lekari nebo maji stranky? uvazovala jsem, ze se pujdu podivat na kliniku na hurce nebo luzinach.. ted nevim, ale je videt z metra, pry je nova..
Lékaři jsou v Lípě na Hůrce, nebo je kousek odtud ve Stodůlkách v Hostinského ulici poliklinika
odkaz na tu ambulanci
http://www.mojeambulance.cz/Stranky/Praha/default.aspx
Témat: 33
já našel na poliklinice ul Hostinského snad dobrýho lékaře.
MUDr Mentberger, mladý doktor, velmi vstřícný , zatím jsem 100% spokojen.. doporučuji ale nevím zda ještě bere nové pacienty. Výhoda: je to blízko
Témat: 20
Nikka Napsal(a):Lékaři jsou v Lípě na Hůrce, nebo je kousek odtud ve Stodůlkách v Hostinského ulici poliklinika
odkaz na tu ambulanci http://www.mojeambulance.cz/Stranky/Praha/default.aspx
diky za odkaz
Já chodím sem:
http://www.ordinacehrdinova.cz/. Je to kousek dál - na Hůrce, ale výhoda je, že přímo před domem je dost volných parkovacích míst, což se bohužel o stodůlecké poliklinice říct nedá.
Témat: 0
Ja chodim na Hurku, Ambulantni centrum pro choroby hlavy a krku (
http://www.achk.eyecentrum.cz/index.php?action=special). Velmi dobry prakticky lekar MUDr Iveta Petrželová. Mozna jeste prijima nove pacienty.
Témat: 6
Registrován od: Oct 2010
ja chodim do Medpointu (resp. polikliniky prof. Rehaka) na Andelu ... je to placene, ale maji vice urovni, objednani na telefon, nikdy jsem necekal vic nez 10 minut...
http://www.med-point.biz/
Registrován od: Aug 2010
Já chodím taky do Mojí Ambulance v galerií na Buťárně a jsem velmi spokojen. Hlavně s jejich provozní dobou, která je bezkonkureční: od 8.00 do 20.00 (to hlavně ti vytížení ocení)...
Jenom, proč se pořád řeší to, že si někde chvíli počkáte?? Vždyť jde o zdravotnictví, ne o nějakou samoobsluhu nebo o kadeřnictví, kde se dají jednotlivé úkony docela obře naplánovat a podle toho i naobjednat lidi. Žádný lékař nedokáže přesně odhadnout, jak dlouhu bude mít zrovna toho či onoho pacienta u sebe..Čekání je samozřejmě pro každého z nás více či méně nepříjemné, ale zpoždění v řádu jednotek minut je akceptovatelné, bezohleduplné je ho kritizovat..Je to asi tou uspěchanou dobou
Není také úplně zcela pravda, že pokaždé jdete k jinému lékaři. Sice se tam 4 nebo 5 lékařů střídá, ale pokud se vám některý z nich zalíbí, tak není problém se objednat přímo k němu..A mají tam pěkné sestřičky!!!
Témat: 59
Mě ta pěkná sestřička s dredama udělala takovou modřinu po odběru na ruce že na to do smrti nezapomenu :lol: Krev nabírala na třikrát nevím proč asi si mě chtěla vychutnat
ondrass Napsal(a):Já chodím taky do Mojí Ambulance v galerií na Buťárně a jsem velmi spokojen. Hlavně s jejich provozní dobou, která je bezkonkureční: od 8.00 do 20.00 (to hlavně ti vytížení ocení)...
Jenom, proč se pořád řeší to, že si někde chvíli počkáte?? Vždyť jde o zdravotnictví, ne o nějakou samoobsluhu nebo o kadeřnictví, kde se dají jednotlivé úkony docela obře naplánovat a podle toho i naobjednat lidi. Žádný lékař nedokáže přesně odhadnout, jak dlouhu bude mít zrovna toho či onoho pacienta u sebe..Čekání je samozřejmě pro každého z nás více či méně nepříjemné, ale zpoždění v řádu jednotek minut je akceptovatelné, bezohleduplné je ho kritizovat..Je to asi tou uspěchanou dobou
Není také úplně zcela pravda, že pokaždé jdete k jinému lékaři. Sice se tam 4 nebo 5 lékařů střídá, ale pokud se vám některý z nich zalíbí, tak není problém se objednat přímo k němu..A mají tam pěkné sestřičky!!! 
Témat: 33
pomoooc , tak tam tedy neee... sestřička na Stodůlecký poliklinice brala krev, že jsme o tom ani nevěděl... a to se mi z toho dělá blbě... ale asi začnu darovat krev
ta už tam ale nedělá

(že by díky Tobě :/ )
Ricky Napsal(a):Mě ta pěkná sestřička s dredama udělala takovou modřinu po odběru na ruce že na to do smrti nezapomenu :lol: Krev nabírala na třikrát nevím proč asi si mě chtěla vychutnat
ondrass Napsal(a):Já chodím taky do Mojí Ambulance v galerií na Buťárně a jsem velmi spokojen. Hlavně s jejich provozní dobou, která je bezkonkureční: od 8.00 do 20.00 (to hlavně ti vytížení ocení)...
mě tam odebírali krev 2krát a vždy pohoda jazz
fanosik Napsal(a):pomoooc , tak tam tedy neee... sestřička na Stodůlecký poliklinice brala krev, že jsme o tom ani nevěděl... a to se mi z toho dělá blbě... ale asi začnu darovat krev
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-01-04, 13:06 uživatelem
ondrass.)
Témat: 59
P. S. Já ji prásknul jen u známejch, museli se o to postarat ostatní pacoši :mad: Jinak ta starší doktorka se mi moc nezdála, ale na druhou stranu to byla má první zkušenost se soukromou ambulatní péčí tak nevím.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-01-04, 14:53 uživatelem
Ricky.)
Ondro, to si měl štěstí jestli si čekal v řádech minut (třeba 15-20) ono v Ambulanci není úplně výjimečné čekat i hodinu

To podle mě akceptovatelné zase moc není, když je ti blbě

A to, že se musíš objednat až třeba na druhý den, ikdyž máš ten den pocit, že je ti mizerně, umíráš a nejradši by si už zobal léky

, to ti taky neva? Ne že bych kvůli tomu chtěla tam odtud odcházet, já naštěstí vyhledávám doktory minimálně, ale vadí mi to.Jenže všude je něco a tady mi vážně vyhovuje ta pracovní doba. Jinak jsem dál nekoumala, jestli si můžu pro sebe urvat konkrétního lékaře, asi toho využiju, až tam narazim na takového, u kterýho si řekni že to je ON, mého srdce žampion :lol: Zatím jsem byla u jednoho pro mě nesympatického, takový tmavší, méňě vlasů, mám dojem že neměl české jméno. Pak jsem tam narazila na mladého a pohledného, což by tedy nevadilo, ale před ním se zase stydím :lol: Tak snad nějaká žena?
,
Ambulance funguje objednávkově, takže pokud nejsi objednaná, tak mají přednost objednaní pacienti :| Pokud ti není dobře, je lepší si tam zavolat a domluvit se, sestřička se tě bude snažit objednat co nejdříve, mě vzali i tentýž den, kdy jsem tam dopoledne volal..Jako objednaný jsem tam za dva roky nikdy nečekal více než cca 20 min..hodina je fakt dost
Nikka Napsal(a):Ondro, to si měl štěstí jestli si čekal v řádech minut (třeba 15-20) ono v Ambulanci není úplně výjimečné čekat i hodinu
To podle mě akceptovatelné zase moc není, když je ti blbě
A to, že se musíš objednat až třeba na druhý den, ikdyž máš ten den pocit, že je ti mizerně, umíráš a nejradši by si už zobal léky
, to ti taky neva? Ne že bych kvůli tomu chtěla tam odtud odcházet, já naštěstí vyhledávám doktory minimálně, ale vadí mi to.Jenže všude je něco a tady mi vážně vyhovuje ta pracovní doba. Jinak jsem dál nekoumala, jestli si můžu pro sebe urvat konkrétního lékaře, asi toho využiju, až tam narazim na takového, u kterýho si řekni že to je ON, mého srdce žampion :lol: Zatím jsem byla u jednoho pro mě nesympatického, takový tmavší, méňě vlasů, mám dojem že neměl české jméno. Pak jsem tam narazila na mladého a pohledného, což by tedy nevadilo, ale před ním se zase stydím :lol: Tak snad nějaká žena?
, ondrass Napsal(a):Já chodím taky do Mojí Ambulance v galerií na Buťárně a jsem velmi spokojen. Hlavně s jejich provozní dobou, která je bezkonkureční: od 8.00 do 20.00 (to hlavně ti vytížení ocení)...
Je to asi o štěstí, já tam volala, bylo mi řečeno, jestli si myslim, že to je neodkladný, že mají narváno, tak jsem řekla, že jeden den to teda ještě vydržim. Přišla jsem druhý den a čekárna byla narvaná totálně i ten den. Čekala jsem jako objednaná, těhotná, s teplotou a zánětem dýchacích cest asi 40-45 minut

Víckrát jsem tam tak dlouho nečekala, protože jsem tam od té doby šla jen jednou pro recept. Kamarádka od nich kvůli čekání odešla. Ale určitě to je o tom, jestli člověk chytí nějakou vlnu nemocí a před ním sedí komplikovanější případy, které doktora zaměstnají. Určitě je normální (bohužel) čekat u doktora hodinu, u jiných jsem se načekala až až, ale zase když už jsem objednaná, tak mi to přijde trochu divný.
Ale určitě tu nechci na Ambulanci házet špínu, je to tam jinak fajn.
máš recht, asi jsem dítě štěstěny
Nikka Napsal(a):Je to asi o štěstí, já tam volala, bylo mi řečeno, jestli si myslim, že to je neodkladný, že mají narváno, tak jsem řekla, že jeden den to teda ještě vydržim. Přišla jsem druhý den a čekárna byla narvaná totálně i ten den. Čekala jsem jako objednaná, těhotná, s teplotou a zánětem dýchacích cest asi 40-45 minut
Víckrát jsem tam tak dlouho nečekala, protože jsem tam od té doby šla jen jednou pro recept. Kamarádka od nich kvůli čekání odešla. Ale určitě to je o tom, jestli člověk chytí nějakou vlnu nemocí a před ním sedí komplikovanější případy, které doktora zaměstnají. Určitě je normální (bohužel) čekat u doktora hodinu, u jiných jsem se načekala až až, ale zase když už jsem objednaná, tak mi to přijde trochu divný.
Ale určitě tu nechci na Ambulanci házet špínu, je to tam jinak fajn.
Témat: 0
Registrován od: Mar 2011
Ahojky, ja jsem se do Prahy přistěhovala, a vůbec nic tu neznám. Teď řeším doktory a jednoduché to asi nebude jak vidím. Já byla zvyklá v našem městě zajít do jedné polikliniky, kde sídlili všichni lékaři, od praktických, kožní, ORL, gynda, no vše. Tady je to na Budějárně, že?Ale to je dalkeko ze Stodůlek, nevíte o něčem tady??Jinak nemáte někdo tel. na toho praktického lékaře v Hostinského ulici??Je tam jen on nebo i jiní lékaři?Nevíte mimo to ještě o nějakém dobrém gynekologovi, zubařovi, alergologovi, ortopedovi, kožním??Bylo by supr, kdyby to bylo vše na jednom místě, ale to asi není, že...Děkuji moc, Monika.
Témat: 34
Já teda myslim, že jak v Hostinského ulici v poliklinice, tak v Lípě na Hůrce/Butovicích? najdeš všechny doktory v jedné budově. Ta Lípa je na tohle lepší.

Jen nevim jestli tam je i praktický lékař.
Monika Napsal(a):Ahojky, ja jsem se do Prahy přistěhovala, a vůbec nic tu neznám. Teď řeším doktory a jednoduché to asi nebude jak vidím. Já byla zvyklá v našem městě zajít do jedné polikliniky, kde sídlili všichni lékaři, od praktických, kožní, ORL, gynda, no vše. Tady je to na Budějárně, že?Ale to je dalkeko ze Stodůlek, nevíte o něčem tady??Jinak nemáte někdo tel. na toho praktického lékaře v Hostinského ulici??Je tam jen on nebo i jiní lékaři?Nevíte mimo to ještě o nějakém dobrém gynekologovi, zubařovi, alergologovi, ortopedovi, kožním??Bylo by supr, kdyby to bylo vše na jednom místě, ale to asi není, že...Děkuji moc, Monika.