Témat: 33
Registrován od: Apr 2010
já zase dnes byl probuzen meluzínou při silném venkovním větru :-) taky Vám to doma vše píská a hučí..? hlavně v koupelně?
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Jo Jo, jako na větrné hůrce. Ani ne tak v koupelně a na záchodě, ale spíše kolem oken..
Témat: 1
Jo, fičák byl dneska v noci fakt silnější než obvykle, taky nejvíc v komoře a v koupelně...ale i jinde...taky jsem se moc nevyspal :/
Témat: 59
Témat: 10
U nás je problém, že to nejen hučí, ale také v tom neskutečně rachtá, jsem si nejdřív myslela, že to dělá náš hlodavec spící ve vedlejší místnosti :|
Také to vydává u vás takové rány nebo to jen hučí? V tom případě bychom to asi měli reklamovat....
Témat: 15
Jeden den jsem taky slyšela větrákem v koupelně rachot, jak foukal vítr, vyloženě prostě rámus, ne meluzína. Od té doby klid, tak nevim co to bylo. A jinak meluzínu jsme včera taky slyšeli a to takovou (celkově zvláštní), že jsmě několikrát ztlumili TV a poslouchali co to je. Prvních pár minut než nám to docvaklo jsem si myslela, že si Iva nad náma zpívá :lol: :lol: :lol:
Blueorange Napsal(a):U nás je problém, že to nejen hučí, ale také v tom neskutečně rachtá, jsem si nejdřív myslela, že to dělá náš hlodavec spící ve vedlejší místnosti :|
Také to vydává u vás takové rány nebo to jen hučí? V tom případě bychom to asi měli reklamovat....
Nikka Napsal(a):Jeden den jsem taky slyšela větrákem v koupelně rachot, jak foukal vítr, vyloženě prostě rámus, ne meluzína. Od té doby klid, tak nevim co to bylo. A jinak meluzínu jsme včera taky slyšeli a to takovou (celkově zvláštní), že jsmě několikrát ztlumili TV a poslouchali co to je. Prvních pár minut než nám to docvaklo jsem si myslela, že si Iva nad náma zpívá :lol: :lol: :lol:
Blueorange Napsal(a):U nás je problém, že to nejen hučí, ale také v tom neskutečně rachtá, jsem si nejdřív myslela, že to dělá náš hlodavec spící ve vedlejší místnosti :|
:lol: :lol: :lol:
Jen hučí. Už jsem se přeptával na Finepu, prý se to má něčím ucpat
Jakožto Pat a Mat v jednom na to musím pozvat známého, který mi provádí drobné úpravy. Zvu ho ale když toho mám víc takže hukot ještě chvíli potrvá :/
Témat: 59
Prosim tě a můžeš detailně napsat co že se to má ucpat?
To teda fakt nemůžu, navíc ne detailně, všimni si výše ke komu svojí manuálně technickou zdatnost připodobňuji
Myslím, že se to jmenuje větrák v koupelně
Témat: 6
Mno, tak koukam, ze nas je vic - jak tech, co jim huci meluzina, tak tech, co jsme na tom jako Pat a Mat
Přece neucpeme odvětrávání nebo...?
Blueorange: já mám v koupelně okno takže asi ucpu
face.2 Napsal(a):Blueorange: já mám v koupelně okno takže asi ucpu
Tak já počkám, jak se to u tebe vyvrbí a pak asi taky ucpu