Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Meluzína při silném větru

já zase dnes byl probuzen meluzínou při silném venkovním větru :-) taky Vám to doma vše píská a hučí..? hlavně v koupelně?
Odpovědět

Jo Jo, jako na větrné hůrce. Ani ne tak v koupelně a na záchodě, ale spíše kolem oken..
Odpovědět

Jo, fičák byl dneska v noci fakt silnější než obvykle, taky nejvíc v komoře a v koupelně...ale i jinde...taky jsem se moc nevyspal :/
Odpovědět

WE TOO.
Odpovědět

U nás je problém, že to nejen hučí, ale také v tom neskutečně rachtá, jsem si nejdřív myslela, že to dělá náš hlodavec spící ve vedlejší místnosti :|
Také to vydává u vás takové rány nebo to jen hučí? V tom případě bychom to asi měli reklamovat.... Rolleyes
Odpovědět

Jeden den jsem taky slyšela větrákem v koupelně rachot, jak foukal vítr, vyloženě prostě rámus, ne meluzína. Od té doby klid, tak nevim co to bylo. A jinak meluzínu jsme včera taky slyšeli a to takovou (celkově zvláštní), že jsmě několikrát ztlumili TV a poslouchali co to je. Prvních pár minut než nám to docvaklo jsem si myslela, že si Iva nad náma zpívá :lol: :lol: :lol:

Blueorange Napsal(a):U nás je problém, že to nejen hučí, ale také v tom neskutečně rachtá, jsem si nejdřív myslela, že to dělá náš hlodavec spící ve vedlejší místnosti :|
Také to vydává u vás takové rány nebo to jen hučí? V tom případě bychom to asi měli reklamovat.... Rolleyes
Odpovědět

Nikka Napsal(a):Jeden den jsem taky slyšela větrákem v koupelně rachot, jak foukal vítr, vyloženě prostě rámus, ne meluzína. Od té doby klid, tak nevim co to bylo. A jinak meluzínu jsme včera taky slyšeli a to takovou (celkově zvláštní), že jsmě několikrát ztlumili TV a poslouchali co to je. Prvních pár minut než nám to docvaklo jsem si myslela, že si Iva nad náma zpívá :lol: :lol: :lol:

Blueorange Napsal(a):U nás je problém, že to nejen hučí, ale také v tom neskutečně rachtá, jsem si nejdřív myslela, že to dělá náš hlodavec spící ve vedlejší místnosti :|

:lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Jen hučí. Už jsem se přeptával na Finepu, prý se to má něčím ucpat Smile Jakožto Pat a Mat v jednom na to musím pozvat známého, který mi provádí drobné úpravy. Zvu ho ale když toho mám víc takže hukot ještě chvíli potrvá :/
Odpovědět

Prosim tě a můžeš detailně napsat co že se to má ucpat? Smile
Odpovědět

To teda fakt nemůžu, navíc ne detailně, všimni si výše ke komu svojí manuálně technickou zdatnost připodobňuji Smile Myslím, že se to jmenuje větrák v koupelně Smile
Odpovědět

Mno, tak koukam, ze nas je vic - jak tech, co jim huci meluzina, tak tech, co jsme na tom jako Pat a Mat Smile
Odpovědět

Cyprovi: :lol: :lol:
Odpovědět

Přece neucpeme odvětrávání nebo...?
Odpovědět

Blueorange: já mám v koupelně okno takže asi ucpu Wink
Odpovědět

face.2 Napsal(a):Blueorange: já mám v koupelně okno takže asi ucpu Wink

Tak já počkám, jak se to u tebe vyvrbí a pak asi taky ucpuBig Grin
Odpovědět

Ok dám vědět, začátkem ledna ucpávám Cool
Odpovědět

no a do te doby se daji ucpat usi, ze jo Smile
Odpovědět

No jasan Wink
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)