Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Disco, bary

Ahojda,
navštívil už někdo z vás klub brooklyn??
http://www.discobrooklyn.cz/
díky
O.
Odpovědět

Ano navštívila, jestli tě zajímá jestli tam má smysl jít, tak říkám, že s partou kamarádů a v již podnapilém stavu MOŽNÁ :lol: , ale jinak nic moc, navíc tam chodí tak patnáctiletí. Pro pobavení bych raději doporučila podniky v centru Prahy i za cenu dojíždění Wink Pravda, byla jsem tam před 3 lety, tak není moje recenze aktuální, ale co ten club funguje, tak žádnými velkými přeměnami za celou dobu neprošel. Snad jen bar nahoře Wink Vlastně mi ani nevyhovovala hudba, co se tam hrála, ale to už je hodně individuální. Ale co koukám na stránky, tak se to tam možná přeci jen změnilo. No nezbývá vám, než se tam vydat a prozkoumat na vlastní pěst Smile
Odpovědět

ahoj, díky za názor, budu muset vyzkoušet na vlastní oči Big Grin, když to máme hned za rohem
Odpovědět

Ja som tam bol naposledy sledovat zapas MS 2010 v Afrike.....bol to hotovy Discopřiběh, ked sa do mna navazal miestny stamgast, ale dopadlo to dobre....a pritom dovod jeho agresie bolo to, ze som hovoril slovensky..... Smile
Odpovědět

máme to ale milé spoluobčany Big Grin :mad: Rolleyes

Jules Napsal(a):Ja som tam bol naposledy sledovat zapas MS 2010 v Afrike.....bol to hotovy Discopřiběh, ked sa do mna navazal miestny stamgast, ale dopadlo to dobre....a pritom dovod jeho agresie bolo to, ze som hovoril slovensky..... Smile
Odpovědět

...když jim vadí i něco tak hezkýho jako je slovenština(???)...zvlášť v ženským podání není hezčího jazyka :lol:
Odpovědět

2 Jules : Nepochybně to byl skřet. Za Jeremiáškou začíná Mordor Big Grin
Odpovědět

Se tam taky trochu bojíííímBig Grin
Odpovědět

Já tam tedy byla, trošku pod vlivem, seděla jen u baru a dost dlouho - podnik byl už prázdný, když jsme odcházeli....... Big Grin
Mám to tudíž trošku v mlze, ale vypadá to tam jak z devadesátých let. Barmanky byly ovšem v poho a hrál nám tam celkem slušnej rock (taky z devadesátých let), což můžu, neb to jsou vzpomínky na mé mládí...... :lol:
Když se člověku po načatém večeru nechce ještě domů, tak to na doražení stačí... :lol:
Odpovědět

Takže si vlastně potvrdila, co jsem psala já Big Grin

Gabis Napsal(a):Já tam tedy byla, trošku pod vlivem, seděla jen u baru a dost dlouho - podnik byl už prázdný, když jsme odcházeli....... Big Grin
Mám to tudíž trošku v mlze, ale vypadá to tam jak z devadesátých let. Barmanky byly ovšem v poho a hrál nám tam celkem slušnej rock (taky z devadesátých let), což můžu, neb to jsou vzpomínky na mé mládí...... :lol:
Když se člověku po načatém večeru nechce ještě domů, tak to na doražení stačí... :lol:
Odpovědět

hmm tak to nic, po 90 letech fakt netoužím
stavím se tam někdy asi až na dojezd jako after party, to už mi je většinou všechno jedno, teda ne všechno Big Grin
Odpovědět

Ondro Big Grin , já to taky nemusim, to bude tím stejným věkem Big Grin
Odpovědět

Big Grin jj, mí vrstevníci mi rozumí Big Grin
Odpovědět

No, takže se shodneme...... na dojezd....pár piv a panáků to stačí.... :-)
Za střízlivého stavu tam rovněž nechodím.....
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)