Témat: 8
Registrován od: Oct 2010
Má někdo podobnou zkušenost. Nemáme garáž, 360.000 Kč je 1/4 ceny našeho bytu a ještě bychom ji využívali max. ze 40%. Parkujeme auty většinou mimo Prahu a navíc jedním se do garáže výškou nevejdeme. To na vysvětlenou těm, kteří nechápou koupi bytu bez gar.stání. Jezdíme autem do Prahy nepravidelně. Pokud já jedu autem do Prahy, parkuji u A5, dnes jsem příšla k autu, sníh na autě byl roztátý a zadní stěrač vylomený. Mohlo se to stát od neděle večer do dnešního poledne, možná jsem někomu stoupla na místo???? 30 let jsem parkovala na Praze 1, z toho 20 let na Národní třídě a to denně, za celou dobu jsem měla pouze jednou ucpaný zámek spolujezdce sirkou. Nevím komu stěrač vadil, že ho musel zničit a mě přidělat starost. Nebo je to taktika, jak donutit majitele bytu, koupit si gar.stání.To, že by to někdo viděl nepředpokládám. Ochranka samozřejmě nic neviděla. Nevím, co se bude dít, až tady bude větší provoz.
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
Britska: proč parkujete u A5, když jste od A1? nemela byste to kratší u béček? nebo podel bessemerovy? Mě osobně je jedno, kdo stojí na A5, mám garáž, ale myslím, že nikdo z majitelů nemá zapotřebí někomu lámat stěrače, zvláště, když si každý stojí kde chce
Témat: 33
Registrován od: Apr 2010
nemyslím, že každý z Britský má potřebu lámat někomu stěrače... :_( parkování před domem je pro každýho i pro nemajitele bytu, takže se asi nikdo nemá právo dohadovat, kde kdo stojí...
ad stěrač: mě zadní stěrač upadl pod tíhou sněhu... :_(((((((((
to kolik stojí garáž bych taky neřešil, buď si ho někdo koupí a nebo ne... někdo tu možnost měl za 160 000 k ceně bytu, někdo ne.. ale nesuďte lidi podle garáže.
doufám, že nejsme out of topic
Témat: 10
Já si nemyslím, že to udělal někdo z Britské a už vůbec ne proto, že jste si nekoupili garážové stání. Buď na to fakt měla vliv vyšší moc nebo to udělal nějaký vandal, co šel okolo....
Témat: 1
Myslím si totéž, tak jako tak je to šlendrián...na cizí auta se nesahá ať parkují kde parkují.
Témat: 59
Já jsem postupně na Újezdě přišel o obě zrcátka a o zadní znak. Jeden zlomený stěrač nemá vůbec cenu při venkovním parkingu řešit. A na Karláku se stěrače kradou běžně obzvlášť ty lepší modely.
Témat: 8
k reakcím na můj příspěvek: Podél Bessemerové to beru jako vtip.Zaparkuji na prvním volném místě
Sněhem to opravdu nebylo. Kdyby nám Finep při koupi bytu nabídl cenu 160.000 Kč, určitě bychom neváhali. Asi na Národní bylo moc světla a městské policie.