Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Silvestr 2010

Co plánují moji sousedé na Silvestra?
Dnes jsem zaslechl v rádie, že Praha zrušila tradiční novoroční ohňostroj. Sice šlo o peníze vyhozené doslova do vzduchu, ale bylo to pěkné Sad , škoda...
Odpovědět

My budeme "pařit" domaSmile A ty?
Odpovědět

Já budu tady Smile : http://www.labodeguitadelmedio.cz/silvetr_cz.htm
Odpovědět

2 face: Tak aspon tebe nebudeme rusit :lol:
Odpovědět

Blueorange: jen abych nerušil já vás až se budu ráno vracet :lol: Wink
Odpovědět

no já budu taky určitě doma, protože to zároveň spojíme s kolaudačkou našeho bytečku s našimi přáteli, takže se omlouvám předem těm, co bydlí v A2 za zvýšenou hlučnost. Jednou do roka to snad omluvit lze..Napadá mě, budete někdo kupovat nějaký rampepurdy? Nerad bych, aby mě přistál nějaký dělobuch na terase, když budu třeba otvírat láhev šampáňa..Mohli bychom ale něco všici společně odpálit třeba od jezírkaSmile Big Grin
Odpovědět

Ondrass: tak ještě že jsem mimo Wink ...jsem zvědav co ráno najdu na balkóně Big Grin
Odpovědět

face.2: no Big Grin Big Grin :lol: , tak snad jsme všichni slušní lidi ne a přeci víme, že když bude nejhůř, tak přeci existuje něco jako záchod Wink v jakém jsi patře?
Odpovědět

ondrass: Big Grin až tahle jsem to nemyslel Big Grin , spíš mi šlo o nějakou zábavnou pyrotechniku :lol: , která by na 5tý dostřelila. V jakém jsi ty?
Odpovědět

no jasně: fire !!! :o :o
Odpovědět

face.2: já ve 3.p., takže v kontextu toho, co jsem psal, můžeš být klidný Cool
Odpovědět

face.2 Napsal(a):Blueorange: jen abych nerušil já vás až se budu ráno vracet :lol: Wink

Šmankote, to mě nenapadlo....špunty do ušíííí :lol: :lol:
Odpovědět

ondrass: se mi ulevilo Wink zjisti, kdo bydlí pod tebou Cool
Odpovědět

Blueorange Napsal(a):
face.2 Napsal(a):Blueorange: jen abych nerušil já vás až se budu ráno vracet :lol: Wink

Šmankote, to mě nenapadlo....špunty do ušíííí :lol: :lol:

Myslím, že budu tak společensky unaven, že nevydám hlásku Big Grin
Odpovědět

face.2 Napsal(a):Ondrass: tak ještě že jsem mimo Wink ...jsem zvědav co ráno najdu na balkóně Big Grin

Pokusíme se z terasy nemířit na tvůj balkónek :lol: :lol:
Odpovědět

Blueorange::lol: ...zvlášť, když hrozí vznícení mého dřevěného nábytku, který asi do Silvestra nebudu schopen zazimovat Big Grin :lol:
Odpovědět

Prosím tě, ten je tak zamrzlej, že by nevzplanul, ani kdybych na něj zamířila plamenomet :lol:
Odpovědět

Blueorange :lol: :lol: , to je taky důvod proč s ním nic nedělám...až na něj sáhnu, rozpadne se Big Grin
Odpovědět

My budeme doma, takže tímto se i já omlouvám za zvýšenou (hodně zvýšenou) hlučnost, asi to bude velký :lol: Nějaký hovňostroj plánujeme taky, ale dole ve Svitákově, ne ve vnitrobloku, nebojte Big Grin Ovšem pokud by jste slyšeli, jak ochranka vyhání někoho koupajícího se v jezírku, tak se nedivte, máme kamaráda, který se šel na konci září při akci vykoupat do Vltavy Big Grin Má občas takové ,,prima" nápady :lol:

Proto navrhuji, sousedé z C1, všichni udělejte pořádnou akcičku, ať si nemáme co vyčítat Big Grin Můžeme se vzájemně přeřvávat :lol:
Odpovědět

to blueorange ..... to se stava jen v lete hihiii
Odpovědět

Nikka Napsal(a):My budeme doma, takže tímto se i já omlouvám za zvýšenou (hodně zvýšenou) hlučnost, asi to bude velký :lol: Nějaký hovňostroj plánujeme taky, ale dole ve Svitákově, ne ve vnitrobloku, nebojte Big Grin Ovšem pokud by jste slyšeli, jak ochranka vyhání někoho koupajícího se v jezírku, tak se nedivte, máme kamaráda, který se šel na konci září při akci vykoupat do Vltavy Big Grin Má občas takové ,,prima" nápady :lol:

Proto navrhuji, sousedé z C1, všichni udělejte pořádnou akcičku, ať si nemáme co vyčítat Big Grin Můžeme se vzájemně přeřvávat :lol:

dole ve Svitákové, tím myslíš před C1 nebo na až mezi loukami na cestě k metru??
ok, ve vnitrobloku se nic odpalovat nebude, abychom někomu nezapálili jeho starožitný dřevěný nábytek, který je s veškerou pečlivostí skladován na balkóně Smile ..půjdeme zapalovat bengálský ohně před Céčka
Odpovědět

no asi někde na těch hroudách před Béčky nebo Céčky Big Grin
Odpovědět

gratuluji Nikka k Tvému jubilejnímu 300stému příspěvku Wink
Odpovědět

ještě musim dotáhnout fanosika a blueorange s počtem příspěvků... :lol:

Že si všímáš takových věcí jako počet příspěvků Cool Smile Smile
Odpovědět

šmankote, koukám, že už jsem předhonila Walkera :|
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)