Témat: 10
Registrován od: Oct 2010
Nemáte někdo zkušenost s venkovní zásuvkou na "zahrádce"? Chtěl jsem ji teď před Vánoci použít k ozdobení zahrádky světýlky a proud nikde. Jističe jsem kontroloval a zkoušel a na nic nepřišel:-( Není nějaký skrytý vypínač?
Témat: 33
Registrován od: Apr 2010
mě normálně funguje, je ale pravda, když vypnu jistič zahrádka tak mi nejde část zásuvek v koupelně a topení v podlaze :/
To zapojení je nějaký podivný. Při přejímce bytu jsem nemohl zásuvky zkontrolovat, protože byt nebyl připojený do sítě. V koupelně kromě zásuvky na pračku tu druhou nevyužívám, tak ani nevím jestli ta funguje. Asi vezmu lampičku a poctivě budu muset projít všechny.
Mam strach, že k zásuvce ven je někde překopnutý kabel. Pokud jo, tak nevim, jak to bude Finep opravovat:-(
fanosik Napsal(a):mě normálně funguje, je ale pravda, když vypnu jistič zahrádka tak mi nejde část zásuvek v koupelně a topení v podlaze :/
Ahoj Lukáši, třeba to nebude vůbec závada ve vašem bytě. Nám zase netekla v kuchyni a na malém záchodě teplá voda a také jsme se báli, že nám rozkopou byt a nakonec se zjistilo, že to nebylo v našem bytě, ale někde ve stoupačce mimo byt. Tak good luck
Ahoj! Doufám, třeba jen nepřipojili kabel k jističi. Zásuvkové rozvody by měly být vedeny podlahou, tak třeba to půjde vyřešit z garáží. Určitě dám vědět, až se mi ozve dodavatelská firma.
Blueorange Napsal(a):Ahoj Lukáši, třeba to nebude vůbec závada ve vašem bytě. Nám zase netekla v kuchyni a na malém záchodě teplá voda a také jsme se báli, že nám rozkopou byt a nakonec se zjistilo, že to nebylo v našem bytě, ale někde ve stoupačce mimo byt. Tak good luck
Problém se zásuvkou vyřešen!

Měl jsem o víkendu doma elektrikáře, kteří mi dělali rozvody v kuchyni a přišli mi na to, že zásuvka ven je připojená přes zásuvku v koupelně a tam byl vypadnutý jeden drát. Díky bohu, že nikde nebyl přeseknutý kabel.
Témat: 33
co jsem rikal se zasuvkou v koupelne.???? hihi jeste nekdo nejakej problem..... vyresime
Témat: 0
Registrován od: Mar 2012
chci se zeptat,delam svetlo v kuchyni pod linkou ono uz svitilo ale ja sem chtel napojit i druhou zarivku a najednou mi nejde zasuvka,vsude po celem byte mi jde i svetla jdou ale tahle proste nejde,nejde do ni proud bydlim panelaku z doby komunistu a vubec netusim kam ten proud odesel kdyz vsechno jde:-(