Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zarážka balkonových dveří

Po přejímce bytu jsem teď narazil na problém, respektive otázku. Když jsem si šel prohlížet byty, tak jsem si všiml, že balkonové dveře mají zabudovanou zarážku, která zabraňuje, aby naráželi do zdi. V bytě, který jsem si vybral jsem po tom nepátral a teď jsem si všiml, že moje dveře tímto mechanismem nejsou osazeny. Mají tam standartně být, nebo je to jen u některých bytů? Díky za radu...
Odpovědět

U nás dělá "zarážku" také zeď.
Odpovědět

u mě také
Odpovědět

Tak to je zajímavý, když jsem byl se podívat na byt 121, tak tam ta zarážka byla zabudovaná zespoda do dveří, taková kovová tyčka, která bránila aby dveře narazily o zeď. Přišlo mi to docela šikovné a teď mě mrzí, že to tam neni.
Odpovědět

A mě ta zarážka zase rozčiluje Rolleyes , například když chci na balkon jet s kočárem, tak se tam vejdu tak tak, div si neodírám zeď na druhé straně. Kdybychom tam zarážku neměli, tak mi to nevadí, zastavily by se dveře max o parapet vedle, což není problém. Myslíte, že to jde vyndat?

lukas Napsal(a):Tak to je zajímavý, když jsem byl se podívat na byt 121, tak tam ta zarážka byla zabudovaná zespoda do dveří, taková kovová tyčka, která bránila aby dveře narazily o zeď. Přišlo mi to docela šikovné a teď mě mrzí, že to tam neni.
Odpovědět

Kočár nemám a mít nebudu, tak bych byl za zarážku rád:-) vyndat to asi jde, protože mi po ní v rámu zůstaly dvě díry...

Nikka Napsal(a):A mě ta zarážka zase rozčiluje Rolleyes , například když chci na balkon jet s kočárem, tak se tam vejdu tak tak, div si neodírám zeď na druhé straně. Kdybychom tam zarážku neměli, tak mi to nevadí, zastavily by se dveře max o parapet vedle, což není problém. Myslíte, že to jde vyndat?

lukas Napsal(a):Tak to je zajímavý, když jsem byl se podívat na byt 121, tak tam ta zarážka byla zabudovaná zespoda do dveří, taková kovová tyčka, která bránila aby dveře narazily o zeď. Přišlo mi to docela šikovné a teď mě mrzí, že to tam neni.
Odpovědět

lukas Napsal(a):vyndat to asi jde, protože mi po ní v rámu zůstaly dvě díry...
ROFL :lol:
Odpovědět

No co no, asi se to nějakýmu dělníkovi doma hodilo Big Grin

Dan Napsal(a):
lukas Napsal(a):vyndat to asi jde, protože mi po ní v rámu zůstaly dvě díry...
ROFL :lol:
Odpovědět

tak co kdyby ji Lukas zkusil u Nikky odmontovat a za tuto vypomoc by si ji mohl nechat? :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

A to se vyplatí Big Grin

No já to hlavně musim doma nejdřív prokonzultovat, protože si pamatuju, že přítel při přejímce řekl, že je fajn, že tam je ta zarážka :lol: , časem mě začala rozčilovat, ale nijak jsem to s ním neřešila. Třeba se jí odmítne vzdát :lol:

Petra Napsal(a):tak co kdyby ji Lukas zkusil u Nikky odmontovat a za tuto vypomoc by si ji mohl nechat? :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)