Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vánoční výzdoba

když tu tak mluvíte o zeleni, tak mě napadlo, zda budeme vyzdobovat vánočními světly či ozdobami vnitřní zelen BČ? Smile
Odpovědět

no jasně... a během vánočních dnů si každý byt připlatí 500.- k zálohám na vyučtování :-) Big Grin
Odpovědět

Náhodou, mě se ten nápad od Ledního-medvídka líbí Smile ...jen si nejsem jistej, zda a jak dlouho, by to při průchodnosti objektu vydrželo...
Odpovědět

nemám okna do dvora a nechodím s psíkem, tak vubec netuším, jak dvorek vypadá, budu to muset napravit, ale nesmutněte sousedé, od prvního adventu vam začnu pravidelně svítit, abyste našli alespon vjezd do garáží Big Grin
mě spíše vrtá hlavou, proč administrační budovy nejsou nikdy zhasnutné, i třeba v jednu ráno se tam svítí, bud jsou tam takový workoholíííci nebo noční četa uklízečů :-)
Odpovědět

Na některých balkónech je vánoční svícení. Jak je to dělané - máte tam přívod elektriky?
Odpovědět

Máme tam zásuvku. Navic to chce venkovní osvětlení a pozor na tající sníh Smile
Odpovědět

No já jsem nad tím také přemýšlela...ale nevadí té zásuvce, když je v ní něco zapojeno, že na ni sněží?
Odpovědět

My jí máme pod střechou. Na noc osvětlení vypínám a zástrčku dávám do igelitu proti vlhkosti. Možná může poradit někdo, kdo má zásuvku nechráněnou.

Blueorange Napsal(a):No já jsem nad tím také přemýšlela...ale nevadí té zásuvce, když je v ní něco zapojeno, že na ni sněží?
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)