Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
když tu tak mluvíte o zeleni, tak mě napadlo, zda budeme vyzdobovat vánočními světly či ozdobami vnitřní zelen BČ?
Témat: 33
Registrován od: Apr 2010
no jasně... a během vánočních dnů si každý byt připlatí 500.- k zálohám na vyučtování :-)
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-11-24, 14:18 uživatelem
fanosik.)
Témat: 1
Registrován od: Oct 2010
Náhodou, mě se ten nápad od Ledního-medvídka líbí

...jen si nejsem jistej, zda a jak dlouho, by to při průchodnosti objektu vydrželo...
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
nemám okna do dvora a nechodím s psíkem, tak vubec netuším, jak dvorek vypadá, budu to muset napravit, ale nesmutněte sousedé, od prvního adventu vam začnu pravidelně svítit, abyste našli alespon vjezd do garáží

mě spíše vrtá hlavou, proč administrační budovy nejsou nikdy zhasnutné, i třeba v jednu ráno se tam svítí, bud jsou tam takový workoholíííci nebo noční četa uklízečů :-)
Témat: 59
Na některých balkónech je vánoční svícení. Jak je to dělané - máte tam přívod elektriky?
Témat: 6
Máme tam zásuvku. Navic to chce venkovní osvětlení a pozor na tající sníh
Témat: 10
No já jsem nad tím také přemýšlela...ale nevadí té zásuvce, když je v ní něco zapojeno, že na ni sněží?
Témat: 6
My jí máme pod střechou. Na noc osvětlení vypínám a zástrčku dávám do igelitu proti vlhkosti. Možná může poradit někdo, kdo má zásuvku nechráněnou.
Blueorange Napsal(a):No já jsem nad tím také přemýšlela...ale nevadí té zásuvce, když je v ní něco zapojeno, že na ni sněží?