Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
Zdravím všechny, jak už název tématu napovídá, mám docela problém s nedopalky na mé předzahrádce. Bydlím v A5 pěkně v rožku a už několikrát jsem musel zametat a z trávníku vybírat nedopalky. Dnes jsem koukal a mám tam zase dva kousky. Nevím od koho jsou, jestli od nějakých řemeslníků, nebo od vlastníka bytu. Nedopalek nemá křídla a ta malá myška co mám pod dlažbou
mě ho tam taky nedonesla. Chtěl bych tedy poprosit všechny kuřáky, nedopalky patří do popelníku a ne k sousedovi na trávník. Máte někdo z přízemí podobnou zkušenost?
Ivo
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
Ahoj Ivo,
když jsem o víkendu plela terasu (nikdy jsem si nemyslela, že to budu muset dělat, ale mezi dlaždicema nám roste tráva :mad: ), taky jsem tam jeden vajglík objevila, ale ten byl nejspíš ještě po řemeslnících ze stavby. Jinak si jeho přítomnost ve třetím patře v nekuřácké rodině a se slušnými ověřenými sousedy nad námi nedovedu vysvětlit. Doufám, že se ti podaří zjistit zdroj a domluvit mu. Jinak, není možný, aby to tam nafoukal vítr?
Témat: 33
Registrován od: Apr 2010
jj taky jsem se s tím setkal na A1. Už jsem si to se sousedy z 3 patra vyříkali... :-) už jim padá jen hračka pro pejska :lol:
Tak to se asi budu muset přestěhovat na zahrádku a pořád koukat vzhůru. Jako na krmítko
. Možná by bylo lepší najmout si nato brigádníka. Kromě jednoho bytu jsou už všechny prodané. To bude složité.
Tak jsem zase odklidil 5 vajglů značky "B&H Black". Vajgle už dotyčný hází i k sousedovi na zahrádku v A4. Prosím tedy ctihodného souseda z patra výše, aby si vajgle dával do svého popelníku. Děkuji mnohokrát. Ivo