Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
Udělal jsem zkušenost v kadeřnictví/holičství na Stodůlkách u metra. Pány tam stříhá nějaká žákyňka, je to fakt síla. Prostor není oddělený, stříhají muže a ženy dohromady. Takže příště tam už ne.
Témat: 34
Já jsem byl jednou
tady (metro Hůrka), připadlo mi to ok. Pánské stříhání bez objednání na počkání.
Díky za tip.
Dan Napsal(a):Já jsem byl jednou tady (metro Hůrka), připadlo mi to ok. Pánské stříhání bez objednání na počkání.
Témat: 6
Registrován od: Oct 2010
Témat: 10
Já v tom kadeřnictví u metra taky byla a v pohodě. Chlapi tam zrovna žádný nebyli

. Musím pochválit i výkon paní kadeřnice při stříhání naší Jolanky. Jo, a mají tam akvárko se třema želvama, takže celkem dobrý lákadlo pro děti, který jinak mají návštěvu kadeřnictví na žebříčku oblíbenosti hned za lékařskou ordinací.
Témat: 15
Ty sedíš u kadeřníka nahý, že ti vadí společný prostor?
:lol:
Ricky Napsal(a):Udělal jsem zkušenost v kadeřnictví/holičství na Stodůlkách u metra. Pány tam stříhá nějaká žákyňka, je to fakt síla. Prostor není oddělený, stříhají muže a ženy dohromady. Takže příště tam už ne.
2 Nikka: :lol: :lol: :lol:
Témat: 1
Podívejte se na to z druhé strany. Já být Ricky a vidět mě v natáčkách na trvalou (kdysi v ´glamorous eighties´) nebo s barvou právě naplácanou na hlavě (v dnešní poznané nutnosti), tak chci taky radši oddělené muže/ženy.
Jani, z tvého ženského pohledu to chápu, ale z mužského ne. Jedině že by právě muži (potažmo rickymu) nešlo o to, že jeho někdo uvidí, ale že on nehodlá vidět tu ženu s natáčkama a barvou na hlavě
jana Napsal(a):Podívejte se na to z druhé strany. Já být Ricky a vidět mě v natáčkách na trvalou (kdysi v ´glamorous eighties´) nebo s barvou právě naplácanou na hlavě (v dnešní poznané nutnosti), tak chci taky radši oddělené muže/ženy. 
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-11-21, 23:03 uživatelem
Nikka.)
Registrován od: Sep 2010
Když už se tady bavíme na Rickyho účet, já to vidím tak, že Ricky je tak ohleduplný, že nechce svou přítomností kompromitovat dámy v tomto kadeřnictví a přivádět je do svízelných situací, že raději toto kadeřnictví nebude navštěvovat.
jana Napsal(a):Podívejte se na to z druhé strany. Já být Ricky a vidět mě v natáčkách na trvalou (kdysi v ´glamorous eighties´) nebo s barvou právě naplácanou na hlavě (v dnešní poznané nutnosti), tak chci taky radši oddělené muže/ženy. 
Témat: 33
:-) no pokud je to kadeřnictví na stříhání vlasů, tak se to ještě dá, existují i jiné úpravy a na jiných partiích těla :o

... :-)))
No a proč asi je to všude jinde oddělené ta pánská a ženská část?
Témat: 1
fanošík/????? V kadeřnictví?? 8-O
2 fanošík: Tak teď jsi mě fakt pobavil
Témat: 33
no co je to prý teď in . a bydlime v moderní čtvrti....hihihi
to blueorange : ty butiky tu budou i s

touto službou.. hhih
Témat: 4
Abych se vrátila k původnímu tématu kadeřnictví, tak můžu vřele doporučit to, které je nově naproti Majáku ( proti bočnímu vchodu), myslím, že to je ulice Floglova. Přestěhovala se sem totiž moje kadeřnice z Řep a je velmi šikovná a pokud nezdražila tak i cenově docela přijatelná.
2 Fanošík: Butik na uliční úrovni?
Témat: 4
Vím, že se jmenuje Soňa, ale aktuální příjmení si nejsem jistá, protože se rozvedla. Myslím, že Slabochová jsem vždycky viděla v tom původním kadeřnictví:-)
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
Včera jsem byla u kadeřnice, na kterou jsem dostala doporučení.
Paní je 27 let, je to velice energická a příjemná slečna, která má přehled o tom co se nosí a co komu sluší.
Já jsem dost háklivá na jakýkoliv zásah od kadeřníka a většinou vždy nespokojená, ale paní si našla čas, ukázala mi několik střihů na modelovací hlavě a probraly jsme všechny možnosti a nakonec jsem se nechala radikálně ostříhat. A jsem spokojená.
Takže kdo chce, doporučuji. Je to kousek, hned u metra Lužiny, salon má nově udělaný v paneláku, ale hezký, čistý, ceny velice příznivé, a dokonce jsem dostala i kupony kdo by chtěl, tak můžu poskytnout 50% slevu - zde stránky
www.moneka.ic.cz
Registrován od: Dec 2010
Ledni-medvidek Napsal(a):Včera jsem byla u kadeřnice, na kterou jsem dostala doporučení.
Paní je 27 let, je to velice energická a příjemná slečna, která má přehled o tom co se nosí a co komu sluší.
Já jsem dost háklivá na jakýkoliv zásah od kadeřníka a většinou vždy nespokojená, ale paní si našla čas, ukázala mi několik střihů na modelovací hlavě a probraly jsme všechny možnosti a nakonec jsem se nechala radikálně ostříhat. A jsem spokojená.
Takže kdo chce, doporučuji. Je to kousek, hned u metra Lužiny, salon má nově udělaný v paneláku, ale hezký, čistý, ceny velice příznivé, a dokonce jsem dostala i kupony kdo by chtěl, tak můžu poskytnout 50% slevu - zde stránky www.moneka.ic.cz
jee to uz bych potrebovala ale bojim se nekam chodit bez referenci, tak dekuju za tip a jdu se objednat :-) navic berou poukazky - stravenky nebo jak se tomu rika, no super!
muzu potvrdit, ze pani ze salonu moneca je super, ma dobre organizovany cas, je rychla, levna, a dela svou praci dobre, jsem moc spokojena. timto i dekuji za tip ;-)
Témat: 3
Registrován od: Oct 2010
hlásí se další spokojená návštěvnice výše zmíněného salónu

prý jsem z Britské "asi už šestá v pořadí" - přiznejte se, kdo jste tam ještě byl?

v salónu mají mimo jiné i místnost plnou hraček, takže tam lze pobývat s dítětem/dětmi
p.s. zdravím paní kadeřnici
karenina Napsal(a):hlásí se další spokojená návštěvnice výše zmíněného salónu
prý jsem z Britské "asi už šestá v pořadí" - přiznejte se, kdo jste tam ještě byl?
v salónu mají mimo jiné i místnost plnou hraček, takže tam lze pobývat s dítětem/dětmi
p.s. zdravím paní kadeřnici
byl tam jeste muj pritel

toho jsem tam nahnala hned po mne :-)