Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Strateny stavebny material

Ahojte obyvatelia Britskej stvrti.

toto je moj prvy prispevok po registracii, no nie najstastnejsi.

Vcera po prichode domov som prisiel o stavebny material (sadrokartonova doska a U profil na jej uchytenie), ktory som mal z priestorovych dovodov ulozeny pred vchodom do bytu, ktory sa nachadza v A3 na 5NP, hned pred vytahom. Asi to niekomu pripadalo ako odpad, alebo chcel niekto usetrit a ten kus sadrokartonu, ktory potrebujem na dokoncenie podhladu, si niekto "pozical". Prosim dotycneho, aby to vratil na povodne miesto. Pripadne poziadal svojich stavbarov, aby to vratili na povodne miesto. Nie je to zas taky problem zohnat, ale ide tu o princip spoluzitia.

Podobny oznam som pisal aj do vytahu A3. Dal som to vediet aj ostrahe, ktora ten material registrovala este v priebehu vcerajska pred mojim bytom. :|

Tesim sa na prispevky, resp. na mile prekvapenie, ked pridem domov po praci. Cool
Odpovědět

Jules, držim palce, je to smutný, co někteří dokáží kvůli ,,pár" korunám Sad
Odpovědět

A ptal jsi se už správce či vedoucího stavby? Mohli to odnést v rámci nějaké očisty chodeb...
Odpovědět

Hned ako som to vcera zistil, som volal spravcovi, on mi na to povedal, ze sa az dnes na to pozrie a ked zisti, tak mi zavola. S veducim stavby som este nehovoril. Mozno som to prehliadol, ale ake ma cislo? Dakujem.
Odpovědět

Jules, to je mi líto, ale pochybuju že by někdo z obyvatel použil tvůj materiál.
Usuzoval bych že některý z dělníků to mohl vzít nebo opravdu úklid chodeb, ale to se mi taky nezdá.

Je trošku divné že ostraha věděla, že v 5NP máš něco před bytem.... jsem ještě nikdy neviděl ochranku kolovat po všech patrech... nebo se pletu????
Odpovědět

Kdepak jak si nezamknete nos mezi očima tak vám ho hned ukradnou Cool
Odpovědět

Já tedy občas vidím ochranku u nás na patře....
Odpovědět

Asi si budem musiet vyziadat kamerove zaznami od "ochranky" zo vcerajsieho dna medzi 7:00 az 18:00 Big Grin
Odpovědět

alebo odobrat vzorky DNA na chodbe, tym sa mi okruh podozrivych zmensi.... :/
Odpovědět

No, te je mi líto, že Tvoje první zkušenost z Britské je dost smutná. Ještě by v tom mohly mít "prsty" uklízečky, na ty by měl mít kontakt správce.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)