Téma uzavřeno
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Doručování pošty 2

Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost s doručováním doporučených zásilek a balíků Českou poštou. A vůbec s poštovními službami naší stodůlecké pošty. Vím, že se na toto téma už diskutovalo. Doručování balíků, aspoň pokud já vím (nejen z vlastní zkušenosti, ale i od některých sousedů), je problém. Ptala jsem se i u poštovní přepážky, proč se nedoručují, a slečna mi sdělila, že jsou prý problémy s přístupem do objektu. To může být sice částečně naše vina - nemáte-li označený zvonek, ale i vina pošty, pokud argumentuje tím, že před některými vchody není možné zaparkovat - typicky A1. Napadlo mě, že by stálo za to sejít se (zástupci výborů) s vedoucí místní pošty a o problému informovat a dohodnout řešení. Při té příležitosti by bylo vhodné poštu požádat o navýšení počtu otevřených přepážek, jelikož jí v obvodu přibylo 300 bytů a několik firem. Fronty u jediné balíkové přepážky je většinou na dost dlouho.

Neměla by mít pošťačka čip ke vchodovým dveřím?

připojuji se k nespokojennosti s poštou... na začátku jim dlouho trvalo, než začali vůbec doručovat. Po dvou měsících urgencí se začali vymlouvat že nemají chipy, a teď zase další výmluva... tato poštq je prostě divná
Ja navrhuje MEDVIK.. stálo by zato se s poštou sejít a navrhnout řešení.

Doručování pošty zde již své téma má, prosím, pokračujte prosím v něm.

Lock.
Téma uzavřeno

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)