Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Maják - zklamání

Přiznám se, že jsem dlouho nechápala výhrady některých z Vás k Majáku, protože já měla vždycky jen dobrou zkušenost. Až do dneška. To, jak se k nám zachovala obsluha (černovlasý chlapík střední postavy i věku), rozdejchávám ještě teď doma. Půjdete-li do Majáku s dětmi, připravte se na to, že budete několikrát během konzumace upozorněni poměrně arogantním tónem na potřebu uklidit dětský koutek, protože pan číšník to přece uklízet nebude (děti, a to zdaleka ne jen naše, ale i od jiných stolů, kde jsme ale podobné chování nezaznamenali, možná proto, že u nich neseděly jen maminky, ale i tatínkové, přitom v dětském koutku neprováděli nic jiného, než že si hrály s hračkami). Vrcholem všeho bylo, když po zaplacení účtu (700 Kč za zhruba hodinu a půl), si pan číšník došel úklid překontrolovat. Příště se sejdeme radši v obýváku. A nejde samozřejmě o ten úklid, po svém dítěti uklízím rozházené hračky vždycky i bez opakované výzvy.

Kdyby náhodou někdo z Vás narazil na Maják na seznamu child friendly hospod, dejte mi vědět, napíšu tam jadrný komentář.
Odpovědět

Hm, tak to je teda pěkný, doufám, že si mu něco řekla. To tedy moc dobrou reklamu firmě nedělají, ikdyž tedy naše děti i jiné tam dělají bordel dost často a nikdy se mi nic podobného nestalo. Navíc tam snad nikde ani není napsáno, že si po dětech máme uklízet (beru to taky jako samozřejmost, ale napsané to tam prostě není) tak co peskuje. Kdekoliv kde mají dětský koutek uklízí obsluha.
Já být tebou, tak bych chtěla číslo, nebo e-mail na majitele, aby věděl, jaké jméno jim tam dělá obsluha. :mad: Já zatím měla opravdu z většiny jen ty nejlepší zkušenosti, kdy automaticky přinesou dítěti teplý džus, automaticky brčko, nabízejí automaticky druhý talířek, když objednáváte třeba pizzu pro sebe a dítěti nic. Problémy jsme tam měli před x lety, ale potom už jsme byli jen spokojení. Ikdyž při poslední návštěvě jsme taky museli konstatovat, že se jídlo zhoršilo. :/
Odpovědět

easy .... tak tam chodit nebudeme..... nejjednodušší varianta....
nekdy aroganci obsluhy ci prodavacu obdivuji... Rolleyes Rolleyes
Odpovědět

chjo, a my tam byli tak spokojeni ...:-( netusite nekdo jestli ma byt nekde v administrackach - vedle DMka nebo tam nekde, jina restaurace? jinak je to opravdu o cestovani metrem nebo autem...

ale dat vedet majiteli co mu tam najata chaska provadi je mozna zajimavy napad Smile)
Odpovědět

Tak jsme v pátek také navštívili Maják s přáteli z Britské. Pouze dospělí, a s obsluhou jsme byli velmi spokojeni. Přiměřeně se nám věnovali a ačkoliv mají otevřeno do 23:00, odcházeli jsme o půlnoci za uklízení židliček a zhasínání světel absolutně poslední. Asi opravdu záleží na lidech. Ale naprosto chápu Medvíka, a i když má Maják pro nás velmi výhodnou polohu, tak po této zkušenosti bych tam už také nešel.
Odpovědět

Já zase musim říct, že bych si asi nenechala líbit takové chování a vzhledem k tomu koutku, kterých v Praze moc není a vzhledem k blízkosti tam prostě budeme chodit dál a chodili bychom asi i kdyby se nám stalo to samé do Medvikovi.
Jinak další restaurace vhodná pro rodiny s dětmi, s velkým koutkem, nočníky na toaletách apod je pizzerie U Divadla http://www.pizzerieudivadla.cz/detsky-koutek-casek na palmovce, alespoň je to na stejné trase Smile
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)