Témat: 15
Registrován od: Apr 2010
Tak a náš byt je pokřtěný, právě nám tu kape na hlavu voda. Nad náma ale ještě nebydlí :/ Asi jsme první na BČ, kdo ,,byl poctěn" :lol: By se člověk zbláznil, tohle bych čekala ve starém paneláku :mad:
Ivo a Tony kde jstéééé?
Témat: 1
Registrován od: Oct 2010
Wow, to vám fakt nezávidím. Stalo se mi něco podobnýho krátce po nastěhování v koupelně. Hlásil jsem to na Finep, vymalovali mi a závadu odstranili. Zkuste...hodně štěstí
U nás je to Wecko (naštěstí) , nevěděli jsme komu volat, dole v baráku je naspáno, že v případě havárky společných prostor máš kontaktovat ochranku (když tu není správce) tak jsme zkusili je. Ochotně přišli, zkoukli, ale než dorazili, tak to přestalo téct, už to jen odkapává. Takže čekáme co bude a kdyby to zase teklo, tak že prý zavřou stoupačky. Zítra to budou řešit...
To držím palec ať je všechno v pohodě. já to měl složitější, byl jsem tu druhej nájemník a nikdo tu ještě nebyl, tak jsem taky trnul hrůzou do druhýho dne

- naštěstí, podobně jako u vás, skvrna se moc nezvětšovala...raději jsem pak ani nepátral, co to bylo za závadu ale byl jsem ujištěn, že už se "to nestane"
Témat: 6
no, koukam, ze se to tu mnozi ... na A5 se k nam minuly tyden doklepal soused zpod nas, jestli nezname naopak sousedy od vedle, ze jim kape ze stropu. Co mne zarazilo je, ze soused prisel odpoledne, ale partu nejakych maniku s vrtackou, jak odvrtavaji zamek z vchodovych dveri vedle jsem videl druhy den vecer ...

jak to cele dopadlo nevim...
Mě by jen zajímalo, co je příčinou takovéhle havárky, fase.2 se nedozvěděl co se stalo, počítám s tím, že já se to taky nedozvim. Hlavně my jsme měli malinký flek na stropě hned na začátku, ale při přejímce jsme si toho nevšimli, mohlo nám dojít, že to nevěští nic dobrého :/ No hlavně že to bylo na toaletě, kde voda na zemi nevadila. Jen to naplněné světlo vodou nebylo nic moc :o :lol:
Tak tu zamnou byla i Iva (nick Iva a Tony) od které zatékalo, prý bude problém někde mezi námi, budou jí muset vysekat podlahu na toaletě, ale naštěstí tu ještě nebydlí, takže to pro ně není komplikace. Tak jsme se alespoň poznaly
Tuším, že podobná událost se odehrála i nade mnou. Btw umím si představit lepší způsob seznámení se se sousedy
Já tu sousedy téměř nepotkávám a když už je potkám na chodbě, tak si s nima rozhodně hned nepotykám :lol: , takhle to bylo hned
face.2 Napsal(a):Tuším, že podobná událost se odehrála i nade mnou. Btw umím si představit lepší způsob seznámení se se sousedy 
:lol: tak věřím, že sousedé nade mnou mě takového seznámení ušetří
Ahoj, jak už jsem řekla, žádná tragedie to není, přemýšlela jsem i odmítnout to malování, je to pod světlem, flek není vidět, možná jen nepatrně, to mi možná ani nestojí za to, aby mi tu někdo chodil po bytě. Jediný co bylo nepříjemný, že jsme ve čtvrtek jeli na prodloužený víkend na hory a trochu jsem trnula, jestli to teče dál nebo ne

A jak jsem už říkala, mě to neva ráda jsem tě poznala
Iva a Tony Napsal(a):Nikka Napsal(a):Tak tu zamnou byla i Iva (nick Iva a Tony) od které zatékalo, prý bude problém někde mezi námi, budou jí muset vysekat podlahu na toaletě, ale naštěstí tu ještě nebydlí, takže to pro ně není komplikace. Tak jsme se alespoň poznaly 
Ahojky Vero(nikko). Je opravdu smutné za jakých okolností jsme se poznaly, ale zase to byla rychlá seznamka. Teď už by mělo být vše v pořádku. Našli na WC ve stěně vypadlou hadičku, která nebyla uchycená na pevno. Byli jsme rádi, že nám nebourali podlahy. Jen doufám, že nás nepotká nic horšího a budeme pěstovat už jen dobré sousedké vztahy, ha, ha..
Takže i když né naším zaviněním, přesto se omlouváme, že nastaly tyto problémy. Na viděnou na schůzi.
Témat: 6
Registrován od: Nov 2010
Ahojte spoluosadlici,
vcera sme zazili nieco podobne, ako sa pise vyssie. Po prichode domov sme mali v kupelni mokry flek presne nad osvetlenim a mensiu mlacku na podlahe. Kedze susedia nad Nami prisli az neskor, tak som im nechal odkaz, ze chcem vidiet, ako to vyzera u nich. Dorazili az vecer okolo 22:00. U nich nebolo nic mokre v kupelni a u Nas sa to nakoniec tiez ukludnilo aj ked som predpokladal opak.
Dufam, ze sa to tak skoro nezopakuje. Bolo by to urcite neprijemne, ak by sa to rozsirilo vo vacsom rozsahu.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-03-30, 15:00 uživatelem
Jules.)
Témat: 59
V jakém objektu jste? A, B, C?
U nás ale taky neteklo pořád, vždycky to bylo na etapy, tak jako tak bych to oznámila.
Jules Napsal(a):Ahojte spoluosadlici,
vcera sme zazili nieco podobne, ako sa pise vyssie. Po prichode domov sme mali v kupelni mokry flek presne nad osvetlenim a mensiu mlacku na podlahe. Kedze susedia nad Nami prisli az neskor, tak som im nechal odkaz, ze chcem vidiet, ako to vyzera u nich. Dorazili az vecer okolo 22:00. U nich nebolo nic mokre v kupelni a u Nas sa to nakoniec tiez ukludnilo aj ked som predpokladal opak.
Dufam, ze sa to tak skoro nezopakuje. Bolo by to urcite neprijemne, ak by sa to rozsirilo vo vacsom rozsahu.