Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Po páté - náčelnická porada před shromážděním SJV

tak ať zde padaj termíny!!! musíme to stihnout do začátku listopadu :-) Cool
Odpovědět

kromě středy, téměř kdykoliv možno
Odpovědět

já středu a pondělí nemůžu... gym and english
Odpovědět

A co úterý 2.11., pozdějc odpoledne nebo večer? Na Dušičky...
Odpovědět

co dříve ještě v říjnu ?:-)
Odpovědět

Klidně. Jen ten poslední týden je ve čtvrtek svátek, takže pár lidí (a nejspíš zrovna i my) bude pryč. Takže jestli říjen, co úterý 19.10. nebo čtvrtek 21.10?
Odpovědět

Pro mě radši 21.10., 19. už něco mám.
Odpovědět

jj taky beru čt. 21.10
Odpovědět

Ok, my předběžně taky.
Odpovědět

zatím vyhovuje
Odpovědět

Čtvrtek 21.10. vyhovuje.
Odpovědět

OK od kolika?
Odpovědět

My můžeme cca v sedm
Odpovědět

taky to tak vidím... Big Grin 19.00 21. 10 čtvrtek... no a ještě místo... ?!?
Odpovědět

Zatim jsem v okolí nepoznala nic lepšího než Maják, ale jak jsem pochopila, se Vám moc neosvědčil. Tak potom znám jen pizzerie kolem Hůrky - Circus (hned u metra) nebo Palatino - na parkovišti proti BISce. Obě dobrý. Pokud ovšem nechcete testnout podnik úplně jiného ražení - hospodu v Třebonicích. Je to vesnická klasika a může se tam a/nebo zpátky dojít příjemnou procházkou přímo k nám (30 minut pěšky).
Odpovědět

Pro mě kdekoliv, kde nebude nakouřeno....tím jsem tedy asi smetla ze stolu vesnickou hospůdku, za což se Medvikovi hluboce omlouvám Big Grin Klidně ta pizzeria na Hůrce.

Ano, Maják se moc neosvědčil, nepříjemná obsluha, jídlo nic moc....a zbytek tu nebudu popisovat :mad:
Odpovědět

Tak my bychom se v poctu 2 + mimino radi zucastnili taky, takze se primlouvame za nekurackou zalezitost.
V okoli jsme novi, takze krome omilaneho Majaku taky moc neprispejeme...
Odpovědět

Hm, tak ty restaurace na Hůrce asi nemají úplně oddělený nekuřácký koutek. Spíš jen stoly. Napadá Vás něco?
Odpovědět

rád bych se taky zúčastnil ale škoda, 21.10. jsem mimo Prahu, práceSad
Odpovědět

Mám návrh na místo, prosím nekamenovat mě :lol:

IKEA restaurace

výhody: strategická poloha, občanská vybavenost, není třeba rezervace, dostatek volných míst, nekuřácké pracoviště,
mimina vítána
nevýhody: kdo ještě neměl (aspoň 10krát) masové kuličky atd., ať se přihlásí. Wink
Odpovědět

Vtipálku :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

jana Napsal(a):Mám návrh na místo, prosím nekamenovat mě :lol:

IKEA restaurace

výhody: strategická poloha, občanská vybavenost, není třeba rezervace, dostatek volných míst, nekuřácké pracoviště,
mimina vítána
nevýhody: kdo ještě neměl (aspoň 10krát) masové kuličky atd., ať se přihlásí. Wink
já tedy ani nevím, co to je a místo se mi líbí :lol:
Odpovědět

No prosím. Pro některé by to mohlo být i kulturní obohacení a ostatní (např. Blueorange) si můžou vzít z domova svačinu.
Big Grin Wink
Odpovědět

Sconto restauraci mame take blizko Big Grin
Odpovědět

Mně je to jedno, hlavně, že se někde potkáme. Nemáme tu nějakou nevyužitou komůrku nebo nebytovku, kde by se do budoucna dal udělat bar pro sousedy?
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)