Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Děti na Britské čtvrti :-)

Ač nejsem matka, zakládám pro všechny téma "DĚTI" .
Tak směle do nahlášení stávajících i budoucích mimin, batolat, dětí.. a do navazování budoucích partnerských vztahů Vašich ratolestí :lol:
Odpovědět

Výborně Smile Tak ještě jednou hlásíme 2 týdenního Matyáše na A5 Smile
Odpovědět

Lední medvidku, děkujeme za založení...

My hlásíme již 2,5měsíční Michalku Smile
Zítra na viděnou, u hřiště 14:30, se všemi co mají děti Smile
Odpovědět

Ahoj všichni,
Lední medvídku také děkujeme za založení "DĚTÍ" Smile
My hlásíme 4 měsíčního Honzíka.
Zdravíme Vás
Irena, Tomáš a Honzík Pospíšilovi
Odpovědět

Včerejší sraz byl super, dnes nám procházka vychází s Irenou na 14h, přidá se někdo? Smile
Odpovědět

Ahoj, jo, včera to bylo super a dneska ve 14 by mi to mělo taky vyjít...Sraz zase u hřiště?
Eva
Odpovědět

OK, ve 14.00 u hřiště.Těšíme se Smile
Odpovědět

jééé škoda že nemám děti, mohli jsme pokecat :-)))
Odpovědět

Však na hřiště není zakázaný vstup pro bezdětné Cool Big Grin Nebo si vraž dudana do pusy a vydávej se za díte z BČ :lol:
Odpovědět

Jasně, přeci nemusiš mít děti, tak až budeš mít čas, určitě přijď.
Odpovědět

Fanošíku, já mám děti dvě, tak Ti klidně jedno půjčím, ale jak už psaly holky, dítě není podmínkou!
Odpovědět

:-))) ooo děkuji za milé přivítání... pokecáme na srazu .-) Big Grin
Odpovědět

2 Fanošík: Koupim ti k vánocům sadu na písek, ať si taky můžeš hrátSmile
Odpovědět

Po dlouhé prodlevě opět na fóru a nestačím se divit :o) Poslední měsíce mě zajímají jen řemeslníci, katalogy, výstavy, showroomy, vzorníky, prodejci apod. abychom do Vánoc bydleli (a zatím to vypadá, že to klapne)
Nicméně, až se nastěhujeme, naši kluci ve věku 4,5 a 7,5 budou toužit po společnosti. Z výše uvedených příspěvků jsem sice nabyl dojmu, že nikdo starší se v dosahu nenachází, ale doufám (za naše syny), že tomu tak není.
My, z C1 se těšíme se na dobré sousedy (a kamarády), byť jsem zatím nenašel prostor pro účast na srazu. Ale třeba to vyjde, až pomine šílenství příprav a stěhování.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)