Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Ahoj všem. Tak jsem se tedy také přihlásil, abych nezůstal pozadu a měl aktuální info. Nehlásil jste někdo náhodou také nedovírání vchodových dveří u B2? Mě bylo řečeno, že to pan Šulista byl třikrát zkusit a vždy se normálně zavřely. Zvláštní...pokaždé když jdu domů z práce, tak je otevřeno... :lol:
Témat: 16
Registrován od: Apr 2010
tak teď jsou zavřené, zrovna jsem jima prošla může to být tím, že když přestane fungovat čip tak ostraha musí dveře otevřít a vycvaknou takové ty zobáčky aby se nedali zavřít nemůže to být ono? mě stačí když slyšim tu ránu jak se zavírají
Témat: 59
U nás v A4 se taky nedovírají, musím je někdy zabouchout růčo. Navíc teď jednu noc byl barák otevřený protože byl natažen z baráku kamsi elektrický kabel...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-10-08, 12:50 uživatelem
Ricky.)
No mě spíš přijde, že když je teplo a olej v tom samozavírači zteplá, tak ok (když je slunce, tak to jde)....ale večer se sice zavřou, ale nezacvaknou.....tak nevím :/
Témat: 33
A1 taky nedobrouchnou....
No..........jsem myslel, že když už je to na čip, tak by to mělo taky fungovat....pokud mám při každém odchodu kontrolovat dveře, nemusí tam být ten mechanizmus vůbec....
Témat: 10
V A1? Mi přijde, že se automaticky dovírají, nikdy je nemusím dobouchnout. Naopak mi prijde, že třísknou až moc.
Témat: 34
Danny: Za ten cca měsíc jsem také jednou narazil na den (tuším tak před cca týdnem), kdy nedovíraly. Jinak mi to připadne ok. Každopádně, bezpečnosti není nikdy málo
Dan: No dovírat by se to asi mělo, když se nastaví samozavírač třeba? Každopádně mě třeba přijde i divné, že přímo z garáže bez jakéhokoliv odčipování jsi v domě.... :/
Témat: 6
Danny Napsal(a):Dan: No dovírat by se to asi mělo, když se nastaví samozavírač třeba? Každopádně mě třeba přijde i divné, že přímo z garáže bez jakéhokoliv odčipování jsi v domě.... :/
... a obráceně...
To je taky pravda......no asi se šetřilo
Témat: 2
Registrován od: Jul 2010
O vchodových dveřích jsme mluvili s panem Šulistou už začátkem září. Přijde mi, že když se dostatečně neotevřou, nenaberou při zavírání rychlost a nezaklapnou. S čipem to nemá co dělat.
Nakonec ale reklamace skončila na tom, že kdyby se dveře přitáhly (seřídily) maminka s kočárkem v jedné ruce a malým dítětem v druhé by je neotevřela. Tak nevím, nechtěl bych komplikovat život spolubydlícím, ale většinou potřebuju klíče až nahoře před bytem... A to se mi taky nelíbí.
A k otevření dveří z garáže jsem čip nepotřeboval nikdy (4 měsíce). Allespoň, že garáž nejde otevřít bez čipu :lol:
No u garáže ten čip vůbec není na dveře do domu. Ten je chytře daný ke dveřím do sušárny.......

Já osobně bych to přehodil na ty druhý dveře. Koukal jsem, není to nic složitýho, protáhne se to v jednom místě futrem a prohodí se zámek. Aspoň teda myslím.
A s tím zavíráním? No jestli budou rychlejší, nebo pomalejší je asi jedno. Spíš by nesměly být křivý