Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sprchový kout

Vy, jenž máte sprchový kout, stává se Vám, že máte louži pod sprchovým koutem po každém sprchování a že Vám vanička za stavu "namočeného/mokrého" kvíká? Za sucha to neděla.
Odpovědět

Mokro před sprchou máme, ale to bych přičetl spíš tomu, že jsem zvyklý kolem sebe moc cákat Smile. Podivné zvuky jsem nepozoroval, ale máme trochu atypický sprchový kout (půdorysně obdélník 80x120 cm).
Odpovědět

i já mám vpasovaný kout do místa, kde měla být vana.. a take cakam, ale jsem si rikala jednou dvakrat, ze to delam ja, ale kdyz se fakt snazim, abych necakala a stejne tam je louzicka, hadr jiz standartne mokry, tak uz je to asi na reklamaci, a vubec netusim, jak jim vysvetlim/popíši, že kvíká.. ale začalo to az pozdeji, ne hned na začátku..
Odpovědět

Ledni-medvidek Napsal(a):Vy, jenž máte sprchový kout, stává se Vám, že máte louži pod sprchovým koutem po každém sprchování?
Pravděpodobně to nebude žádná výjimečná závada. První tři týdny to u nás těsnilo, pak přestalo, reklamováno, opraveno.
Odpovědět

Dan Napsal(a):
Ledni-medvidek Napsal(a):Vy, jenž máte sprchový kout, stává se Vám, že máte louži pod sprchovým koutem po každém sprchování?
Pravděpodobně to nebude žádná výjimečná závada. První tři týdny to u nás těsnilo, pak přestalo, reklamováno, opraveno.
reklamace bude, jen cas chybi
díky Dane
Odpovědět

Máme také loužičku a cvakáme. Reklamace podána. Zatím nic.
Odpovědět

Ogg Napsal(a):Máme také loužičku a cvakáme. Reklamace podána. Zatím nic.
a reklamace finep nebo pan janda?
Odpovědět

Ledni-medvidek Napsal(a):

Finep (Šulista) a ten předal na Průmstav (Janda).
Odpovědět

Ogg Napsal(a):
Ledni-medvidek Napsal(a):

Finep (Šulista) a ten předal na Průmstav (Janda).
díky
Odpovědět

Reklamace hlaš přes reklamačního technika Finepu.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)