Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
Vy, jenž máte sprchový kout, stává se Vám, že máte louži pod sprchovým koutem po každém sprchování a že Vám vanička za stavu "namočeného/mokrého" kvíká? Za sucha to neděla.
Témat: 49
Registrován od: Apr 2010
Mokro před sprchou máme, ale to bych přičetl spíš tomu, že jsem zvyklý kolem sebe moc cákat

. Podivné zvuky jsem nepozoroval, ale máme trochu atypický sprchový kout (půdorysně obdélník 80x120 cm).
i já mám vpasovaný kout do místa, kde měla být vana.. a take cakam, ale jsem si rikala jednou dvakrat, ze to delam ja, ale kdyz se fakt snazim, abych necakala a stejne tam je louzicka, hadr jiz standartne mokry, tak uz je to asi na reklamaci, a vubec netusim, jak jim vysvetlim/popíši, že kvíká.. ale začalo to az pozdeji, ne hned na začátku..
Témat: 34
Ledni-medvidek Napsal(a):Vy, jenž máte sprchový kout, stává se Vám, že máte louži pod sprchovým koutem po každém sprchování?
Pravděpodobně to nebude žádná výjimečná závada. První tři týdny to u nás těsnilo, pak přestalo, reklamováno, opraveno.
Dan Napsal(a):Ledni-medvidek Napsal(a):Vy, jenž máte sprchový kout, stává se Vám, že máte louži pod sprchovým koutem po každém sprchování?
Pravděpodobně to nebude žádná výjimečná závada. První tři týdny to u nás těsnilo, pak přestalo, reklamováno, opraveno.
reklamace bude, jen cas chybi
díky Dane
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-10-08, 19:13 uživatelem
Ledni-medvidek.)
Témat: 6
Máme také loužičku a cvakáme. Reklamace podána. Zatím nic.
Ogg Napsal(a):Máme také loužičku a cvakáme. Reklamace podána. Zatím nic.
a reklamace finep nebo pan janda?
Témat: 6
Ledni-medvidek Napsal(a):Ogg Napsal(a):Máme také loužičku a cvakáme. Reklamace podána. Zatím nic.
Finep (Šulista) a ten předal na Průmstav (Janda).
Ogg Napsal(a):Ledni-medvidek Napsal(a):Ogg Napsal(a):Máme také loužičku a cvakáme. Reklamace podána. Zatím nic.
Finep (Šulista) a ten předal na Průmstav (Janda).
díky
Témat: 34
Reklamace hlaš přes reklamačního technika Finepu.