Témat: 1
Registrován od: Oct 2010
Ahoj všem, hlásí se nováček :lol:
Nějakým záhadným způsobem mně teče do bytu. Mám lodžie a voda protéká z horní terasy tak divně, že mně vyvěrá dlažbou a vsakuje se stěnou až do bytu. To už víme. Ale jak, nikdo netuší. Nějak si s tím nevědí rady. Setkal jste se s tím někdo?
Témat: 16
Registrován od: Apr 2010
Tak to je hezké
já mám také nad bytem terasu a zatim naštěstí nic tak snad to bude i nadále dobré, uvidím v zimě to bude tvrdá zkouška pro naše domky :|
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-10-06, 23:02 uživatelem
madite.)
Témat: 49
LeGr/ Nestraš
. Napadá mě jedině, že na balkóně nad vámi je netěsná hydroizolace v podlaze balkónu, a nějakým způsobem protéká voda uvnitř obvodové zdi ve spáře mezi zdivem a tepelnou izolací... ale i tak mi to zní jako sci-fi. Každopádně by mělo jit (pravda destruktivně
) zjistit kudy voda pod vaši dlažbu přitéká.
Určitě nás informuj o dalším vývoji
.
Témat: 34
LeGr Napsal(a):Nějakým záhadným způsobem mně teče do bytu. Mám lodžie a voda protéká z horní terasy tak divně, že mně vyvěrá dlažbou a vsakuje se stěnou až do bytu. To už víme. Ale jak, nikdo netuší. Nějak si s tím nevědí rady. Setkal jste se s tím někdo?
V B2 určitě nejsi jediný s průsakem vody/vlhkosti do bytu. U nás je po dešti vlhká celá stěna podél balkonu, fotky dávat nebudu, zhrozili byste se
Je to už naše druhá reklamace stejné závady (jen teď ve větším rozsahu). Zasažena jsou pravděpodobně nejvíce 4. patra a výše. Minimálně ještě jeden další byt v B2 tohle řeší.
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
Mno tak zátoky do našich domků už tady byli že
vzpomeňme na úvod bydlení a vytopené garáže po bouřkách
Ale byty to je zajímavé, nicméně i na chodbě A1 myslím mezi 3-4 nebo mezi 2-3 nevím po dešti mokrá zeď chodby kde se podle mě vede po domě svod...
Témat: 43
No nám zase při dešti stéká ze spáry nad oknem přímo na parapet. Je to jako kdyby vám klepal metronom za oknem.....ale proti vodě v bytě je to prkotina :/
no to já mám taky něco ale nevim čím to je na zdi pod topením a za má zeď jakoby takový lišej či co to je, vlhký to neni větrám. Nevíte někdo co to je a čím je to způsobené?
Témat: 33
to je plíseň ...
nebo budeme k tobě chodit na houby?
madite Napsal(a):no to já mám taky něco ale nevim čím to je na zdi pod topením a za má zeď jakoby takový lišej či co to je, vlhký to neni větrám. Nevíte někdo co to je a čím je to způsobené?
No to bude asi to samé, co je u nás, jen u tebe v menším rozsahu. Jestli chceš potvrzení, tak někdy o víkendu zaťukej, přijdeme to ověřit
fanosik Napsal(a):to je plíseň ... nebo budeme k tobě chodit na houby?
Plíseň to
pravděpodobně zatím není, vypadá to něco jako "velmi jemná celulóza/buničina z materiálu ve zdi".
Témat: 1
Čauky všem, tak jsem zase tady
měl jsem vytouženou dovču, tak jsem se trošku odmlčel.
Všeara u mě byli dva manící a prý by to mohlo téct dirkama od šroubů :lol: No moc mě to nepřesvědčilo, protože v obyváku máme mapu jako pras... Tak uvidíme. Prý šrouby odšroubují a utěsní nějakou hmotou. Sem na to zvědavý, ale moc si od toho neslibuju. Spíš se bojím, že to při první zimní oblevě roztaje a následném mrazu mně vyskáče dlažba na terase :o
Jsem udivený, co problému se zatékáním je. Když si uvědomím, byt za 4 Mega a hned tam poroste plíseň, no nic moc :mad: