Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jmenovky na zvonkách

Netušíte někdo, jak je organizováno a zda vůbec, osazení jmenovek na zvonkách? Pod to plexisklo se nedá jednoduchým způsobem dostat, takže to asi neřeší jednotlivci, ale možná to proběhne nějak organizovaně? Zatím to někdo řeší přelepením čísla bytu, ale to se časem sloupne a není to to správné řešení.
Odpovědět

To bylo uvedeno v příručce k bytu, že si mají lidé ty jmenovky nalepit na zvonky a podle nich pak proběhne hromadně osazení zvonků jmenovkami, aby to nebylo "každej pes, jiná ves". Kdy to ale proběhne, to netuším.
Odpovědět

Díky. Rolleyes RTFM Rolleyes
Odpovědět

Dnes jsem se o tom bavil s panem správcem. Skutečně to zatím má být tak, že to plánují přepsat podle toho, co na zvoncích do té doby bude nalepeno. Přemýšlel jsem nad tím a zatím se mi to moc nelíbí - může to trvat dlouho, zvonky budou do té doby polepené a také se to bude z nich muset "luštit" (tj. vzniknou chyby). Navíc tahle verze vlastně počítá s tím, že se to nejdřív musí hodně polepit, aby bylo hodně zdrojů pro výrobu finálních popisků. Líbila by se mi nějaká prozatímní varianta, kdy by se někdy v blízké době (třeba cca tři týdny) vyrobila jedna verze (nejlépe s podklady e-mailem - zamezí se chybám, v rámci domu se toho klidně někdo může ujmout) a po nějaké delší době "finální", doplněná verze.
Odpovědět

Dobrej nápad. Teď to fakt nevypadá moc pěkně.
Odpovědět

já jsem uvazovala o tom, že si necham na zvoncích číslo
Odpovědět

Nevíte někdo,
jak to vypadá s označením zvonků? Začátkem roku jsme měli odeslat email na SVJ A se svým požadavkem.
Žádný progress ale od té doby neeviduji. Začíná to být docela nepříjemné Sad Tongue
díky za info
Odpovědět

Domluvím se se správcem, aby se na tom už začalo pracovat. Seznam máme, i když ne úplný, ten, kdo výboru nic neposlal bude mít holt smůlu a zůstane mu tam asi jen číslo.
Odpovědět

Jé, tak to já jsem úplně zaspal, když čtu vlákno zpětně stále platí, že mohu na zvonek napsat jméno svým nevzhledným písmem a někdo jiný se mi postará o hezkou jmenovku? Smile
Odpovědět

Bude lepší, když to napíšeš výboru, ten Tě přidá do seznamu pro správce. Adresa britskactvrta@gmail.com.
Odpovědět

kdy budou jmenovky, smím -li se zeptat?
Odpovědět

tak me napada, je nekde nejake centralni misto (nastenka nebo web nebo??) pro zistani informaci z jednani SVJ?? jestli teda nejake jsou?
Odpovědět

Mame webovky, informace tam jiz nejake jsou. Rozsah zverejnenych aktualizaci z jednani vyboru budeme davat v takovem rozsahu v jakem o nej budete mit zajem vy obyvatele "Acka".
WWW: https://sites.google.com/site/britskactvrta/

xreni Napsal(a):tak me napada, je nekde nejake centralni misto (nastenka nebo web nebo??) pro zistani informaci z jednani SVJ?? jestli teda nejake jsou?
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)