Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dobrá realitka na pronájem?

Zdravím,

hledám nějakou dobrou realitku na pronájem bytu v Britské (viz. inzerce). Nevíte někdo o něčem dobrém, kde mají rychlý obrat? Vím, že také záleží hodně na ceně, ale když bude realitka nědkde zašitá že ji nikdo nenajde či nezná tak cena už to nezachrání...

Napadl mě Chirš, ten se zdá být docela populární. Nějaké jiné nápady?

Dík.
Odpovědět

vím že jeden byt tam pronajímá hyrš nebo tak nějak( v metru maj i sídlo) maj reklamu na budově B2 směr vnitroblok, nebo re-max, aaabyty, maxima - tam jsou rychlí ( osob. zkušenost)
Odpovědět

Dík, to v metru je Chirš, v každé zemi se ale jmenují trochu jinak...

Možná zkusím nějakou z těch realitek, po tom co jsem dal inzerát na hyperinzerci tak se ozvali různí makléři, tak jsem na to zvědavý.
Odpovědět

hold pronájem je složitější než prodej, u pronájmu si člověk musí dát hodně bacha co dá do nájemní smlouvy jako povinnosti a práva nájemce atd... co s mí v bytě dělat co ne ( úpravy ) vybavení bytu aby Vám nic nevzali atd to je lepší dělat přes realitku to bych se asi sama bála
Odpovědět

imo záleží sppíš na koho narazíš než na realitce, když na to přijde a objeví se problém s nájemníkem tak od něj dá realitka 100% ruce pryč Undecided. Naopak bych se docela bál jako nájemce realitce cokoli podepsat...
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)