Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autobus Stodůlky

Tak jsem zjistila, že nevím co k nám jezdí za bus, nikdy jsem na té zastávce nestála a když jedu okolo, tak zahlédnu jen 225. Nemáte někdo zkušenosti? Našla jsem tuto mapku http://www.dpp.cz/uzitecna-dopravni-schemata/ a u Stodůlky je 225 (příspěvek: Metro a autobusy PID, Formáty: PDF, 3,13 MB Stav od 7. 3. 2010). Souhlasí to?
Odpovědět

Hezké Smile, o tom jsem nevěděl - asi si z toho něco vytiskneme na nástěnku Wink.

Jinak z busů jezdíme jen 225kou do/z Hornbachu. 725ka je imo takový spoj nanic (Stodůlky-Řepy). Víc toho tam snad nejezdí.
Odpovědět

Vic nejezdi. 725 je pouze docasna linka kvuli oprave tramvajovy trati v Repych. Pro lidi z Rep je to urcite vyhodne spojeni na metro. Jeste je dobrej spoj nocni linky 508, ktera ma konecnou na Sidlisti Stodulky. Je to cca. 10min. chuze ( kdyz de clovek pozveselen alkoholem ve 3 rano, tak to utika dost rychle )
Odpovědět

Možná je to mimo mísu, ale autobusy jako 174 jezdí na točnu, která je směrem na metro Luka. Přes šostakovičovo náměstí pořád rovně za nosem. Je to ale hrozně daleko. Jinka tam jezdí i noční autobus, který jede z Anděla. To pro ty, kteří by cestovali v noci. čísla autobusů nevím, ale dají zjistit na www.dpp.cz .
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)