Téma uzavřeno
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uklízení po pejscích

Vážení pejskaři,

vzhledem k tomu, že již bydlím na BČ a všímám si více svého okolí i díky tomu, že sama v těchto lokalitách venčím, ráda bych Vás všechny požádala, abyste po svém pejskovi uklízeli. Někteří to děláte automaticky, ale někteří ne.

Jako třeba minule, když jsem šla a paní s kočárkem a psem nechala vše po psovi tak jak to pes nechal.

Nejsem Vaše chůva, ale nedokáži být ke "svému" majetku netečná, takže pokud Vás uvidím, že tak nečiníte určitě čekejte, že se k tomu vyjádřím Big Grin

Jo, medvidku. To souhlasim, minulej tejden sem vyslanul poradny ho..o u naseho baraku v trave. A nejakej panacek s takovym mensim bilym psem taky odkracel s coklikem z travniku aniz by se o jeho "znacku" staral - ikdyz si nejsem jiste co tam ten pes provadel.

jo jestli někoho uvidím tak taky mu to řeknu... a taky vyhazuju výrostky z dětského hřiště. Mělo by tam býtnapsáno např. pro děti do 10 let, nebo tak...

fanosik Napsal(a):jo jestli někoho uvidím tak taky mu to řeknu... a taky vyhazuju výrostky z dětského hřiště. Mělo by tam být napsáno např. pro děti do 10 let, nebo tak...
ty jsi rikal, že máš v práci nějaké samolepky, vid? nešlo by takový piktogram udělat pro pejskaře a děti na hřišti? Třeba toto Smile http://www.praha10.cz/Portals/0/Reposito...a994c1.jpg nebo jako jsou cedulky na hřištích ?

Walker Napsal(a):Jo, medvidku. To souhlasim, minulej tejden sem vyslanul poradny ho..o u naseho baraku v trave. A nejakej panacek s takovym mensim bilym psem taky odkracel s coklikem z travniku aniz by se o jeho "znacku" staral - ikdyz si nejsem jiste co tam ten pes provadel.

Mně to taky štve, nejen, že to náš pes žere (prasátko), ale taky tam musím slalomovat. To tu bylo donedávna takový čistoučký. Všude jsou koše se sáčky, tak nevim, co by komu udělalo to sebrat a vyhodit. Sad

Jen jeste doufam, ze to fakt delaj pejskove a ne ty delnici :-)

walker/ Big Grin Big Grin Big Grin

Walker Napsal(a):Jen jeste doufam, ze to fakt delaj pejskove a ne ty delnici :-)

:lol: :lol: :lol:

Aha. Takže se zdá, že se to bude vyvíjet tak, jak je to v ČR normální.
O xy v trávnících nevím, protože jednak ještě nebydlíme a beztak nemám odvahu pouštět se v místech ´krásné městské zeleně´ mimo vyznačené trasy, ale umím si to živě představit. Kromě toho jsem už několikrát vybírala z jezírka plastové tašky, to je další věc. Pokud uvidím to, o čem píšete, nebo stodůleckou free a cool mládež, jak na bc zatahává svoje zvyky z druhé strany silnice, určitě nebudu dělat, že nevidím.

jestli uvidim jediného pejskaře jak po svém miláčkovy neuklízí tak mu vezmu hlavu a výmáchám ho v tom jako se to dělávalo u štěňat aby se naučili chodit tam kam pán chce Rolleyes

No, holky, vypadá to, že občanská patrola BČ bude postrachem okolí a nejen pejskařů Big Grin

no to si piš chlapy jsou k ničemu Big Grin pardon Big Grin akorát si myslim že pytlíky na hov... by měli být papírové ( né igelity) to je pokud vim dost nevyhovující vznikaj tam nějaké fuj bakterie si je vezmu s centra prahy tam máme papírové Big Grin

Mně ty igelitové celkem vyhovují, si myslím, že by se mi to těmi papírovými asi hůř z toho trávníku nakládalo Rolleyes :lol:

Blueorange Napsal(a):Mně ty igelitové celkem vyhovují, si myslím, že by se mi to těmi papírovými asi hůř z toho trávníku nakládalo Rolleyes :lol:
jj, souhals, mi to umíme také jen s igelitákama, dělali jsem to jeste pred tim, nez zacali papirove, ale nejak jsme si proste zvykli na tyto Smile

Ale delaj se i takovy papirovy fajnovy lopaticky Smile

Já si dovedu představit to lopatičkou sbírat z chodníku, ale z trávníku? I když je to asi jedno, hlavně, aby lidi vůbec sbírali Rolleyes Teď jsme byli venku a zase megah.... Sad

a nebo jsou spešl lopatičky na které dáš ten pytlík Big Grin

Obleva je tady.....a venku to vypadá jak v prasečinci. Nechápu, že si po svém miláčkovi někdo neuklidí? Když by se vykálel doma, tak to seberou hned a já dnes potkal lejno velikosti lidského. Fuj, nasbíral bych to a naházel jim to do bytu Big Grin

Ještě kdo uklidí po těch zajících? Big Grin Já vylezl ráno ve 4 z domu a před domem na mě dva koukali Big Grin

jj, já je vidím také lítat venku před Ačkem. Je mi jich líto, zničili jsme jim jejich teriotorium a oni tu chudáci lítají jak bludní holandani Sad

No ještě že jsem ráno chytil psa dřív, než vyběhl za nima. Bych ho už nikdy nenašel.....4 měsíční trouba by je honil a já pak honil toho troubu Big Grin

My máme skoro sedmiměsíčního troubu a za každým běhá, jak pejsek Big Grin Je schopný s někým cizím klidně odejít a ani se neohlídne, prostě jde Big Grin

A samozřejmě velmi rád pojídá hovínka nejen zajíců, ale i cizích pejsků, takže mě ta ho.na venku štvou o to víc. Nechápu, proč někdo nevezme sáček a nehodí to do košů, které jsou tu na to zřízeny. A máš pravdu Danny, teď jak roztál ten sníh, tak je to fakt nechutný, jsem si toho dneska také všimla.

Souhlasím, byl jsem dnes zadem v Ikei a cestou jsem se docela bál uklouznout. Jedno h...o vedle druhého. Myslíte, že to je od našich sousedů nebo od cizích?

Řekla bych, že od obou....

A já jsem si dneska za tmy nevšimla a rovnou do toho šlápla :mad: , protože jak byl sníh na chodíčcích, tak psi kadili na něj a teď když to slezlo, tak se ,,TO" válí přímo na chodníku :| :| :|

Blueorange Napsal(a):My máme skoro sedmiměsíčního troubu a za každým běhá, jak pejsek Big Grin Je schopný s někým cizím klidně odejít a ani se neohlídne, prostě jde Big Grin

A samozřejmě velmi rád pojídá hovínka nejen zajíců, ale i cizích pejsků, takže mě ta ho.na venku štvou o to víc. Nechápu, proč někdo nevezme sáček a nehodí to do košů, které jsou tu na to zřízeny. A máš pravdu Danny, teď jak roztál ten sníh, tak je to fakt nechutný, jsem si toho dneska také všimla.
Téma uzavřeno

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)