Témat: 15
Registrován od: Apr 2010
Dnes v noci jsme zaznamenali, že se začalo zlehka topit, což jsme přivítali, protože nám tu už pár dní byla docela velká zima, tedy hlavně mě
No ale teď to topí zase minimálně, nebo skoro vůbec. Tak nechápu co to má být? Vím, že se topí podle sezony a v mezičase podle teploty venku, ale že to na pár hodin pustí a pak zase vypnou? To je nějaká zkouška, nebo nevíte? Už bych byla ráda, kdyby se topilo normálně, protože byty na BČ jsou fakt chladnější a já jsem bohužel zvyklá z paneláku na teplo, tak potrvá než si tu zvyknu na tu kosu tady :o :/
Témat: 26
Nikka, nemyslim si, ze byty na BC sou vseobecne chladnejsi. V panelaku sem bydlel 20let a ted na Britsky je mi podobne prijemne jako driv. Spis zalezi na jakou stranu mas okna, jak dlouho sviti slunicko do oken, jak moc ti ty okna profukujou...
Ale je fakt, ze topit by klidne uz zacit mohli - v zavislosti na venkovni teplote. Pres den si v loznici vetrame.
Témat: 59
Poslušně hlásím že topení v celém bytě vlaží
Včetně toho žebříku v koupelně.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-09-09, 10:00 uživatelem
Ricky.)
Témat: 33
no mě se to topení moc nezdá... mám topení na 5 a topení je jen vlažné... kde je chyba?
u nás taky žádná sláva, ale trochu to temperuje :/
fanosik Napsal(a):no mě se to topení moc nezdá... mám topení na 5 a topení je jen vlažné... kde je chyba?
Témat: 16
no u nás jsem to zkušela a nic moc hodinu to bylo na max a spíš to tak nějak vlažilo , ale bylo slyšet jak se to napouští
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
u mě taky jen trošku teplého kovu, rozhodně to teda nehřeje :/
Témat: 16
já myslim že to jenom zkoušej a hlavně než se to prožene všema budovama tak to bude trvat
my si doma topili kdy se nám chtelo, tady jsem musela už vytáhnout pyžamko
já spím nahej pořád...
Témat: 49
fanosik, l-m/
:lol:
Už se u Vás topí? U mě jediný co fuguje je žebříček v koupelně, jinak ani ťuk. Je problém v odvzdušnění nebo fakt ještě netopí?
v C1 topíme, ne na maximum, ale už radiator teplý je
jsem to dala na max a uz taky neco hreje
hura
je to málo, ale je to v bytě znát
Témat: 34
Témat: 6
Registrován od: Oct 2010
netusim jestli to tu funguje stejne, ale treba ve skolach a verejnych budovach se zacina topit ve chvili, kdy teplota spadne po urcitou dobu pod nejakou teplotu ... tusim to bylo pod 11 stupnu? coz by snad mohlo odpovidat
cyprovi Napsal(a):netusim jestli to tu funguje stejne, ale treba ve skolach a verejnych budovach se zacina topit ve chvili, kdy teplota spadne po urcitou dobu pod nejakou teplotu ... tusim to bylo pod 11 stupnu? coz by snad mohlo odpovidat
my v praci urcujeme teplotu 16 °C ve stínu a musíme to s tepárnou osobně domluvit, jinak si delaji co chteji, myslim, ze oni maji obecne 18°C, nevim, jak to funguje pro verejne byty, ale podle me pokud spravce nedal jiny povel, tak to bude v obecne rovine
ps:cyprovi bydlíte v A5, řeknete které patro? ;-)
Témat: 6
Registrován od: Oct 2010
no 18 zni realneji, pri 11 uz by nam byla pekna kosa
)
a rekneme - bydlime v 6tem
Ledni-medvidek Napsal(a):cyprovi Napsal(a):netusim jestli to tu funguje stejne, ale treba ve skolach a verejnych budovach se zacina topit ve chvili, kdy teplota spadne po urcitou dobu pod nejakou teplotu ... tusim to bylo pod 11 stupnu? coz by snad mohlo odpovidat
my v praci urcujeme teplotu 16 °C ve stínu a musíme to s tepárnou osobně domluvit, jinak si delaji co chteji, myslim, ze oni maji obecne 18°C, nevim, jak to funguje pro verejne byty, ale podle me pokud spravce nedal jiny povel, tak to bude v obecne rovine
ps:cyprovi bydlíte v A5, řeknete které patro? ;-)
Chci se zeptat, těch co bydlí v A5, zda jim topí topení?
Mám na maximum a topení je vlažné. Máte také takový problém? A pokud ano, hlásil to už někdo?
Díky za info
Témat: 4
Registrován od: Sep 2010
Ahoj medvidku,máme v A4 stejný problém a před chvilkou jsme volali na Dalkii, tak prý přijede technik. Tak uvidíme...
Bohunka Napsal(a):Ahoj medvidku,máme v A4 stejný problém a před chvilkou jsme volali na Dalkii, tak prý přijede technik. Tak uvidíme...
Vypadá to, že už to topí
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-12-17, 20:49 uživatelem
Ledni-medvidek.)
Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
u nás v přízemí na A5 to topí. Musím ale říci, že tento týden, už nevím kdy, se mě zdálo jako by v topení nebyl tlak. Otočil jsem hlavicí a skoro nic se nedělo. Teplo šlo radiátorem tak pomalu, že jsem si mohl jít zdřímnout.
IVo