Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Výpadky teplé a studené vody

Lidi v A1 nejde studená voda víkend před námi, máte někdo ten samý problém ? Horká samozřejmě jde ale ta je vařicí Sad Správce vypnutý telefon Sad
Odpovědět

ahojky máte také někdo problém s vodou v B2 ( nechci zakládat nové téma) neteče horká tak spíš více vlažná!!!!! na rychlou sprchu to de ale já si chtěla dát pořádně horkou koupel v tomhle počasí a ono brrr zima i ve vaně :o
Odpovědět

No co, nemůže všechno fungovat :-)
Odpovědět

Ano u nás na A4 taky vlažná voda a taky tak na rychlou sprchu. Už jsme volali na Dalkii, tak snad to spraví:-)
Odpovědět

Ahoj, v A5 teče taky pouze vlažná. Když jsem přijela domů kolem půl osmé tak mě zvuk kapání zavedl do podlaží - 2, kde byla potopa. Je to asi spojené s přivalovým deštěm.
Odpovědět

jj u mě taky vlažná... teĎ jsem viděl vyjíždět dalkii z garáží :/
Odpovědět

v A1 přízemí teče i teplá ale né moc...
Odpovědět

no tak snad to bude už ok. fakt bych si dala horkou koupel dnes už mě chytala bouřka z deštěm už od půlnoci , doporučuji všem co jezdí do tesca nebo ikei nakupovat tak při tomhle počasí se jim tam ve dvou zatáčkách tvoří kaluže do výšky dveří, moc pěkně se tim s autem projíždí.

Chci se zeptat jestli dobře pamatuji je kotelna pro všechny baráky pouze v budovách A je to tak nebo i B a C má svojí kotelnu ?
Odpovědět

u mě už teče horká nevíte někdo co s tím přesně bylo?
Odpovědět

Dalkia tu poruchu opravila - rovnou je volejte na telefon z nástěnky: 800 800 860.
Odpovědět

Sakra, jsem se šla koupat kolem deváté a horké vany jsem se nechtěla vzdát, tak jsem si ohřála horkou vodu v hrncích Měla jsem ještě počkat :lol:

madite Napsal(a):u mě už teče horká nevíte někdo co s tím přesně bylo?
Odpovědět

Tak je skoro devátá večerní a voda moc teplá na A5 neteče. Ledová úplně není, ale na dlouhé válení se ve vodě také ne. Jak je u dalších na A5?
Odpovědět

ivo u nas taky vlazna v A3
Odpovědět

U nás to bylo taky, jsem zvědavá, jak často se to bude opakovat Rolleyes
Odpovědět

Ahoj všichni,
za výbor jsem napsal správci ať to prověří co se děje.
Odpovědět

Čtvrtek 18.8. v cca 18:00 v B2 také tekla jen "velmi vlažná". Zřejmě nás někdo chce otužovat Wink
Odpovědět

Volal jsem do Dalkie, vcera rano opraveno, byl opet ucpany filtr cirkulace teple vody.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)