Témat: 10
Registrován od: Jul 2010
Dnes okolo 9.45 se kolem kontejneru A5 poflakoval somrák - přehraboval se v něm, předpokládám, že se po celém areálu už nějakou dobu pohyboval a hlavně doufám, že je ochranka začne vyhazovat, než si v našem jezírku začnou přepírat spodky. Existuje nějaký způsob, jak ochranku můžu ihned zavolat k akci hned jak něco takového třeba z balkonu uvidím?
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-08-30, 17:49 uživatelem
Har.)
Témat: 1
Registrován od: Aug 2010
No, občas nějací somráci jsou, už jsem jednoho taky vyprovodil. Ale ve Svitákové ulici stojí každé pracovní ráno Peugeout 607 stříbrný, s plzeňskou značkou. V něm sedí starší chlápek a sekunduje mu asi jeho syn. Hned zkontrolují obsah kontejnerů, některé věci vyndají, schovají do auta a pak čekají až někdo jde s košem a jak supy se na to vrhnou. Co je to zač nevím, ale určitě je to zvláštní, s takovou károu vybírat popelnice :lol:
Registrován od: Jul 2010
Témat: 26
Registrován od: Apr 2010
Jak bych to uz sekal hlava nehlava...
Btw. na "magneticky nastence" je nejaky cislo na ostrahu.
Já už jsem hlásila ostraze, ať vyhazují ty partičky, co ve vnitrobloku dělají "nepořádek" a ruší noční klid. Na to konto dali do všech vchodů tel. číslo na ochranku, abychom jim vždy zavolali a nemuseli to řešit sami. Tel je 773910043.
Pocahontas Napsal(a):No, občas nějací somráci jsou, už jsem jednoho taky vyprovodil. Ale ve Svitákové ulici stojí každé pracovní ráno Peugeout 607 stříbrný, s plzeňskou značkou. V něm sedí starší chlápek a sekunduje mu asi jeho syn. Hned zkontrolují obsah kontejnerů, některé věci vyndají, schovají do auta a pak čekají až někdo jde s košem a jak supy se na to vrhnou. Co je to zač nevím, ale určitě je to zvláštní, s takovou károu vybírat popelnice :lol:
No to je fakt podivný :lol: :lol:
Témat: 16
aby nás tak někdo sledoval a scháněl o nás informace to se prý dělá vykradou ti popelnici kam vyhazuješ různé věci a oni si o tobě takhle zjistěj úplně všechno.
Prý se takhle kradou identity

bylo to v nějaké kriminálce :lol:
ale vůbec nejsem paranoidní
No vidíš, to mě vůbec nenapadlo, ale myslim, že takový věci tam v téhle chvíli moc nenajdou....spíš kartony, polystyreny, zbytky podlah....nějakou tu šlupku od banánu... :lol: :lol:
Každopádně si musíme dát bacha na to, co vyhazujeme....
no už vim bude to gang specializovanej na novostavby a živí se prodejem kartónů, mi to vyhodíme a oni nám do toho potom zase někde to zboží zabalí, tomu se říká koloběh života
Zírám. Zrovna včera jsem si řekla, že sem musím napsat o těch partičkách nepochybně ze sídliště, které se poflakují kolem. Takže už se nepoflakují jenom ´kolem´?? Tipujte, kdy a kde se objeví první klikyhák. :lol: :lol:
je tam chytnu a omlátim jim to ohlavu, somrák je ještě v poho ten si projede popelnice a je to ale nějaký sr...če ze sídliště se sprejema tak to ne :/
Témat: 15
Tak nevim jestli vás to uklidní, ale ta partička ,,co nám může ukrást identitu"

a vlastní Peugeota jsou oknaři, co tu na BČ dělají. Ale proč jdou po našich odpadcích, to by mě též zajímalo :mad: :/ :o
Témat: 5
2 Nikka : To nás uklidnilo, my už se hádali jestli KGB/CIA/Mossad/John z VV :lol:
To že jsou oknaři taky může být jen kamufláž, ještě si nesmíme oddechnout, že nejsme v ohrožení :lol: Je teda fakt, že jsem je viděla v bytě v C2 jak něco u oken dělají, ale třeba si tam připravovali nějakou špionskou výbavičku
no to si piš odposlech kamerky na noční vidění atd..
Témat: 26
Jestli to nejsou paparazzi, zjistujou nam z odpadku co delame a pak o nas, o celebritach z britsky budou psat v Blesku
To by mě docela zajímalo, co z těch odpadků o nás zjistí. :lol:
Btw, David Vodrážka na předvolebním billboardu slibuje něco v tom smyslu, že v zájmu krásnější Prahy 13 zabrání další (jestli to dobře chápu, tak developerské) výstavbě. Britská čtvrť prostě to stodůlecké sídliště hyzdí.
Témat: 34
Dneska jsem šel prvně po Fánošíkově stezce ... Kousek před tou rovinkou před parkovištěm u Tesca ale už postávaly totálně opilé 4 existence, které si házely s flaškou od rumu, všude vysypané odpadky ... 8 hodin ráno.
Registrován od: May 2010
Ja je potkal na ceste do prace..zajimava particka...
Registrován od: Aug 2010
Nikka Napsal(a):To že jsou oknaři taky může být jen kamufláž, ještě si nesmíme oddechnout, že nejsme v ohrožení :lol: Je teda fakt, že jsem je viděla v bytě v C2 jak něco u oken dělají, ale třeba si tam připravovali nějakou špionskou výbavičku 
mimochodem ten mladší se ráno kouká do oken, tak kolem 6:30 když je ještě šero...asi deformace povolání nebo obyčejná šmíra

Co se týká informací z popelnic, skutečně se dá hodně zjistit, páč lidi jsou neopatrný , hází tam i třeba výpisy z účtů a pod.. Mimochodem je to dobrý džob, pokud se to dělá na zakázku
Já je občas pozoruju v tom bytě v C2 nahoře... takže nejen že vybírají popelnice, ale ještě šmírují, to je parádička. :lol:
Pocahontas Napsal(a):Nikka Napsal(a):To že jsou oknaři taky může být jen kamufláž, ještě si nesmíme oddechnout, že nejsme v ohrožení :lol: Je teda fakt, že jsem je viděla v bytě v C2 jak něco u oken dělají, ale třeba si tam připravovali nějakou špionskou výbavičku 
mimochodem ten mladší se ráno kouká do oken, tak kolem 6:30 když je ještě šero...asi deformace povolání nebo obyčejná šmíra
Co se týká informací z popelnic, skutečně se dá hodně zjistit, páč lidi jsou neopatrný , hází tam i třeba výpisy z účtů a pod.. Mimochodem je to dobrý džob, pokud se to dělá na zakázku