2010-08-29, 21:45
Právě jsme se registrovali, zdravím všechny. Diskuze jsem si přečetl a je dobré, že se zajímáte o život v našem společném, novém domově. K tomu patří samozřejmě i bezpečnost, abychom se všichni lépe cítili. Bohužel ve vedlejším sídlišti přes ulici (Jeremiášova a nejen tam) je dost lidí, kteří by se chtěli přiživit, a to zrovna ne poctivě, na nás všech. Také se mi nelíbí, když se tu může courat kdokoliv, neboť dveře do vchodů jsou přes den otevřeny. Osobně jsem už nachytal před domem dva týpky, o kterých vím, že se zabývají vykrádáním bytů. Volal jsem městskou policii (linku 156) a docela mě dostalo, že když jsem jim sdělil, o co jde (ti týpci tady chtěli vyvrátit dopravní značku a jeden - řidič, byl zjevně pod vlivem drog), tak mě přepnuli znovu na služebnu ve Stodůlkách, kde jsem jim musel opět vysvětlit situaci. Asi po 10 minutách se přišourali v autě empíci na což ti dva nečekali a odjeli. Tak snad se to příště zlepší
Pro mě je to rutina, dívat se kolem sebe, ale kdyby něco, tak se nestyďte volat policii a nebuďte lhostejní (ale radši na 158). Přeju hezké bydlení