Témat: 26
Registrován od: Apr 2010
Zdarec,
tak bych mel dalsi dotaz. Zenska z Finepu se mi zminila, ze tam mame mit taky fitko. Nijak sem se na to nevyptaval a jenom sem byl rad, ze tam neco takovyho bude. Nemate nekdo tuseni kdy a kde by melo bejt. Popr. kdy tam bude nejaky prvni takovyhle vyziti?
Nemyslel sem primo v britsky ctvrti, ale jako v prvni etape.
Témat: 15
No podle mě to bude v City West, jestli jsem to pochopila dobře, tak dole budou obchody
A kdy to tam bude, tak to jako fakt nevim
Témat: 33
tak to slyším poprvé... nemyslím si že v našem objektu bude fitko?? Co budemem mít tak prý bude ochranka, která bude chodit po budovách nebo garážích? Víte o tom někdo více?
Témat: 59
Tak jak je to s tím fitkem? Jezdíme teď až do Radlic a je to docela daleko.
No to nevim, zrovna vcera jsem si zjistoval, jak by se to dalo udelat.
Ale predpokladam, ze dokud se tam nezprovozni nejaka administrativni budova nebo neco podobnyho, tak tam nic nebude. Nebo by mozna mohlo stacit, kdyby zprovoznili to "namesti: smerem k novymu vystupu z metra. Na severni strane by neco mohlo bejt.
Btw. nevim kde bydlis, Ricky, ale fitka na P13 jsou treba na Luka, Luzinach, Zlicine ( to neni P13, ale je to blizko Westu ), Ovcim hajku ( 2x ), pak je jedno takovy podivny ve Fantove ulici, na Velky Ohrade a jeste vim o jednom u ulice Narozni.
Témat: 0
Ahoj,
já ted chodím do fitka nedaleko Britské v Butovicích - jmenuje se to Volcano Complex a je to tam fakt dobré. Je to v podstatě pořád jenom po Jeremiášově z Britské směrem na Smíchov do 10 minutem autem.
Nazdar Ownere,
no pokud chces jezdit do posilky autem, tak to z Britsky daleko neni, ale 5x tejdne jezdit do fitka se celkem prodrazi.
Btw. kolik tam za to platis, ja to mam od stavajiciho bydliste kousek ( koukam na to z okna ), ale prislo mi, ze to tam maj desne drahy. ( Ale pecka je ta celozivotni permice :-) )
Díky za typy, a které že to fitko má doživotní členství? Já byl od začátku co tu Holmes Place je do konce tohoto roku člen na Andělu. Navýšili peníze za členství tak jsem to ukončil. Měsíc na to mě volali, zda-li bych prodloužil za stejných podmínek jako předtím a odmítl jsem, protože budeme na britské. Bydlíme teď v Řepích v Zrzavého. HP je dobré v tom, že dávají 2 ručníky + prostěradlo, ve sprchách je šampon, sprchák a krém, vat. tyčinky, jakuzzi, pára a sauna a relax zona. Chybí jim tam akorát bazén.
Témat: 0
Ahoj Walkere,
já chodím 3x týdně jenom - nejsem tak úplně kulturista
mají plno nabídek členství, tak to spíš záleží co člověk od nich chce... ale neříkám, že to je levný - jen mi spíš napadlo, že to je případně taky poblíž... jinak myslím, že nejlevnější varianta je asi 22 000 za rok nebo tak nějak
jinak je fakt, že tam akorát chybí ten bazén - celkově to tam je hodně dobrý a co se mi líbí, že většinou tam jsou semnou tak 4 - 5,6 lidí a to je celkem klid
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-04-14, 17:39 uživatelem
owner.)
Ještě je na Velké Ohradě Reebok Fitness Relax, myslim, že s dobrýma cenama, ale to vlastně Walker ví, když tu bydlí, tak nic
A navíc je to taky mavinko z ruky :o
Jinak Volcano je bomba, cena odpovídá kvalitě, my tam ale chodíme jen na jídlo
Témat: 6
Někteří lidé chodí do fitka v Galerii Metropole na Zličíně. Je to tam docela velké ale asi zdaleka ne takový standard jako HP.
Tak vidim, ze si tady kazdej predstavuje svoji nabidku fitness trochu jinak :-)
Pro me je v tuto chvili dobra cena pod 1000czk za mesic s neomezenym poctem vstupu. Pozaduju pouze posilku a sprchu, nic vic k tomu nepotrebuju :-) Na Ohrade je to fajn, ale zas tam skoro nikdo nechodi a kdyz clovek potrebuje sparinga, tak ma smulu. Takze Volcano by asi taky nebylo nic moc extra, na Ohrade to stoji 1200 mesicne a prostedi je prijemny. V Galerii na Zlicine je fit centrum Olgy Sipkove a uz podle toho ci to fitko je, lze poznat, ze je to spis urceny pro zensky, takze zas nic pro me.
Jinak teda jeste u Velky Ohrady stavej "dvojcata" ... sou celkem videt i z dalky. V prvnim patre ma bejt taky posilka, ale dvojcata maj bejt hotovy az koncem roku 2011 a buh vi jestli to stihnout, kdyz byla letos ta zima tak kruta... a jestli tam ta posilka fakt bude.
Vyzkoušeli jsem tu posilku na Ohradě a můžu jen doporučit. Líbilo se mi, že tam o víkendu bylo málo lidí, líbil se mi příjemnej potah na nových cvičebních strojích, příjemná recepce a zázemí šaten. Co se mi nelíbilo, že mé zaparkované auto bylo pro výjezd zablokováno dodávkou. Chyba prý byla v tom, že všichni parkují zadkem k chodníku a já zajel předkem. Po 15 minutách čekání, kdy už jsem chtěl volat městskou mě zachránila náhoda, přijelo auto s chlapem a ženskou (chtěli zaparkovat za tu dodávku). Při rozhovoru s nima vyšlo najevo, že je jejich vedle zaparkovanej osobák, paní byla tak hodná, že to přeparkovala / uvolnila místo mě a já se od tamtud mohl dostat :o
2Ricky: jj, ta posilka je fajn a to ze tam bylo o vikendu malo lidi neni nahoda. Tam je malo lidi porad, ale zalezi jestli to beres jako plus nebo jako minus... vse je tam na docela slusny urovni.
Btw. parkovani - vitej na Vohrade, to je jedno z nasich Rulez ;-) To co se stalo tobe je celkem bezny - resi se to kratkym spankem na klaksonu...
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
No sauna a vůbec relax zona by se tu opravdu hodila, taky chodím do HP (nejdříve Karlín) tam z toho udělali Premium Club, tak nyní Nádražní, sice je to taková masovka ale zatím se to dá snést. Kde že je blízko Britské nějaký relax park ?
Na kolik vyjde to Volcano ? to vypada vymazleně !
Wocky,třeba to fitko na Velké Ohradě má taky saunu a masáže, ceník Volcano Complexu přesně nevim,koukni na stránky,ale je to celkem pálka, nisméně prostředí opravdu nádherné, no
Témat: 1
Wocki, na Volcano zapomeň, je to fakt pálka…
Jj, souhlasim s Duna. Myslim, ze to tam vyjde cca. na 2500czk/mes.
Témat: 9
Holmes place na Smíchovském Relax zona 160 kč / čas neomezeně, bazen jednotlivě 1 min 1kč
ale je to od Bristké dál ale metrem asi 15 min a výlezy máme přeci u sebe
Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
myslím, že na stodůlkách byla i nějaká obyč posilka za 700 na měsíc..
někdy se podívám, která to byla..
Registrován od: Dec 2010
Něco je i u XXXLutzu - naproti. Cena teda 1300 za mesic podle ceniku
http://www.faceczechfitness.cz/cenik-prehled-cen.cz
Témat: 10
Díky.
Fitness Face?
Face.2: To je tvoje? :lol:
Témat: 1
Registrován od: Oct 2010
To Blueorange: bohužel ne :lol:
Témat: 10
Škoda, jsme mohli mít sousedskou slevu
Tak to je super tip vůbec jsem netušil že tam něco takového je, určitě vyrazim. Přidá se někdo?