Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nabíječka na starou Nokii

Ahoj, potřeboval bych urgentně koupit nabíječku na starou Nokii, pokud máte někdo doma nepotřebnou věnujte Smile nebo rovnou nabídněte. Díky moc.
Odpovědět

Ricky Napsal(a):Ahoj, potřeboval bych urgentně koupit nabíječku na starou Nokii, pokud máte někdo doma nepotřebnou věnujte Smile nebo rovnou nabídněte. Díky moc.
muzu ti pujčit nabijecku na 3310, mam ji v zaloze, kdyby vsechny ostatni jednou selhaly, tahle je totiz temeř nezničitelna Smile
Odpovědět

Ahoj, rád bych si ji přišel vypůjčil. Bylo by to možné ještě dnes? Ta moje se mi rozbila. Třeba ve 20:30 u vchodu do A5ky.

Ledni-medvidek Napsal(a):
Ricky Napsal(a):Ahoj, potřeboval bych urgentně koupit nabíječku na starou Nokii, pokud máte někdo doma nepotřebnou věnujte Smile nebo rovnou nabídněte. Díky moc.
muzu ti pujčit nabijecku na 3310, mam ji v zaloze, kdyby vsechny ostatni jednou selhaly, tahle je totiz temeř nezničitelna Smile
Odpovědět

ráda půjčím, ale je mi líto dnes nemohu, mam ve starem bydlišti zitra mohu odpoledne přivést
Odpovědět

Tak super, šlo by předat dnes večer? Napiš prosím čas, a vchod do A5 je vedle vjezdu do garáže?

Ledni-medvidek Napsal(a):ráda půjčím, ale je mi líto dnes nemohu, mam ve starem bydlišti zitra mohu odpoledne přivést
Odpovědět

cauky, ja mam mylim starou nabijecku k 6210, ale nevim, jestli je funkcni Sad pokud je tohle, co potrebujes, tak ti ji muzu dat zitra vecer
Odpovědět

Petro: Mědvěd byl rychlejší Smile
Odpovědět

no, ja bych byla ochotna ti ji i dat natrvalo, ale kdyz nechces, tak se vnucovat nebudu Tongue

Ricky Napsal(a):Petro: Mědvěd byl rychlejší Smile
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)