Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bezbariérový přístup na metro (k výtahu)

Zdravím, už jste řešili přístup do výtahu do metra třeba s kočárkem? Od britské jsou k prvnímu vlezu do metra docela příkré schody, potom ty další by se jakžtakž daly s kočárkem k výtahu sjet... :|
Odpovědět

to jsem teda vubec neresila Smile ale kdyz bys to vzal skrz siemens, kolem DM, tak je to vsechno po rovine ne?
Odpovědět

Už jsme to tu kdysi někde řešili...

Při předpřejímce bytu jsme se na to ptali sl. Papouškové, ta říkala, že je to v jednání, že se na to nějako zapomnělo, sama dodala, že hlavně že jsou ,,designové,, schody a kdesi co si a tohle jim nedošlo udělat. Dost mě štve, že tu je nový výlez pod BČ (teda stejně s kočárkem jezdím výtahem, ale pak bych mohla jít přímo a nemůžu) a musim to pak obcházet kolem Siemensu nahoru do toho krpálu. Zrovna včera proti mě fuňěl brutusáckej vítr a měla jsem co dělat. Mě by stačily alespoň nájezdy, nepotřebuju rampu, nebo výtah. Ale fakt mě štve, že to musim obcházet :|
Odpovědět

2 nikka: To tě fakt lituju, jsme nad tím minule už také koumali, že bezbariérový výtah je fajn, ale kudy se mají lidé s kočárky a na vozíku dostat nahoru....že to jde opravdu jen tou šílenou oklikou kolem Siemensu. Drsnýýý. :o
Odpovědět

je to k pos*ání, když víš, že to můžeš mít kousíček a nemůžeš :mad: :mad: :mad: Fakt to vykoumali Rolleyes
Odpovědět

Tak koukam, ze i toto tema se resilo, coz jsem nasel pozde a okomentoval ho i v jine sekci Smile
Kazdopadne zkousel nekdo kontaktovat nekoho jineho nez pi. Papouskovou resp. existuji jine vystupy nez ze se to mozna bude resit? Nemam nacteno a pozjistovano tolik jako mnoho z pritomnych, takze nevim jestli je to dotaz na FINEP, MC P-13 nebo nekoho dalsiho?
Odpovědět

Řekla bych, že to je dotaz na Finep, dělal to jejich architekt, jejich je celé náměstí, schody vedoucí sem apod, jestli se nepletu :/
Odpovědět

Nevim, jestli jste to na své schůzi SVJ řešili všichni, tak to píšu:
Bylo nám řečeno, že bezbarierový výstup bude s druhou etapou, takže za takové dva roky (výstavba by měla začít na jaře, nebo kdy to říkal) .
Prý (a to mě vskutku pobavilo) na to nezapomněli, ale prostě to naplánovali takhle, nevidí prý problém v tom, abychom to na sněhu a nebo třeba za silného vichru obcházeli s kočárky a nemohoucí s vozíky o 400m delší cestou. Vždyť je to přeci kousek Rolleyes
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)