Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Výběr pojištění vozu

a kluci, u koho máte pojištěné plechové miláčky ? :-) me konci leasing a budu se muset poprat i s timto problemem :/ vzhledem k tomu, ze autum rozumim tak, ze se mi libi designem a barvou a vic neresim, asi by bylo prima dostat od vas typ
kuju dopredu za rady
Odpovědět

sice nejsem chlap Big Grin ale koukni se nejdřív na srovnání pojištění na : www.top-pojisteni.cz
záleží jestli chceš jenom povinné nebo i havarijní.
Jelikož si ho měla pojištěný u leasingu tak nevim jak to u nich je ale nemohla by si pokračovat v pojištění u stejné pojiš'tovny? a nebo si přenést bonusy do jiné pojišťovny
( pokud se body při pojištěný s leasingem dají převést - to není všude stejné )
Odpovědět

to je dobre, to vubec neznam, hodim na to o vikendu ocko, neexistuje takoveho neco i pro pojisteni domacnosti? srovnat produkty? Wink
Odpovědět

http://www.mesec.cz/produkty/pojisteni-domacnosti/
Ale je to takový všeobecný neni to jako u auta že si zadáš parametry ( obsah, najeto ...)
U každé pojišťovny je to potom individuální, ale aspoň to trochu pomůže se rozhodnout.
Tak snad to pomůže Big Grin
Těch stránek je samozřejmě více, když si potom samostatně najedeš na každou banku tak některé mají kalkulátory Cool
Odpovědět

madite super, dekuju moc, ja nejradeji jednam se zivyma lidma, ale toto mi alespon da zakladni info, aby me hned neopil rohlíkem :-D strasne to nesnasim, v tom je uzasny leasing, nic neresis, nejlepsi je si koupit dalsi auto a basta, ale to se nejak nepodrilo diky britske, takze hura do toho ;o)
Odpovědět

já mám dobré zkušenosti s českou pojišťovnou u nich jsou možné i kombinace pojištění ( pojištění v kostce víc věcí na jednou)
Odpovědět

Co se týká pojištění auta, tak mám dobrou zkušenost s Uniqou. Má dobré ceny a při plnění jedná rychle (tedy bylo to jen rozbité čelní skloSmile)
Odpovědět

Mam pojisteni taky u cesky, mam tam celkem dost bonusu, tak je to pak znat. Ale nijak zvlast z ni nejsem vyplesklej...
Odpovědět

Díky holky a kluci, budu si muset udelat nějakou analýzu a když jí zpracuji tak, že se bude dát prezentovat, dám jí i sem Smile
a díky Dane za přesun
Odpovědět

Tak pojistky jsem vyřešila, ale ještě bych se potřebovala zeptat, jak je to s havarijním pojištěním u staršího vozu. Má to smysl nebo ne? Zatím jsem se setkala s reakci 50 na 50. Prosím, poraťte Big Grin
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)