2010-08-16, 20:55
Dnes jelo hlasité techno v A4/705 :/ od 21h. Musel jsem osobně intervenovat protože někteří už chtějí jít spát a jaxi taxi za hlasté muziky to nende :| Slyšeli jste to v okolních bytech také???
Ja Napsal(a):Moje zkušennost s hlasitým sousedem na A1 je skutečně velice nepříjemná - opakovaně má mejdany (v týdnu, o víkendech) a je to už skutečně neúnosné.. Byl upozorněn, že my v okolních bytech nejsme s jeho chováním spokojeni, ale nepomohlo... Je schopna v této věci pomoci ochranka? Nebo asi přímo policie?
Wocki Napsal(a):Zdravím,
můžete někdo říct v jakém patře se ty mejdany dějí? Neustále nějaký blbec hází petardy před barák a máme podezření taktéž samozřejmě A1, tyto věci se zpravidla podle nás dějí v bytech s nájemníky a mě už to nebaví...
Blueorange Napsal(a):Wocki Napsal(a):Zdravím,
můžete někdo říct v jakém patře se ty mejdany dějí? Neustále nějaký blbec hází petardy před barák a máme podezření taktéž samozřejmě A1, tyto věci se zpravidla podle nás dějí v bytech s nájemníky a mě už to nebaví...
A kdy hází ty petardy? Přes den?
XY Napsal(a):Já jsem to vnímal jenom v polospánku a přes noc se toho dělo víc, ale jestli to bylo jenom k ránu to upozornění, že někdo dělá bordel, tak mi to nevadí, ono to kolikrát pomůže víc, než ochranka
Danny Napsal(a):Blueorange Napsal(a):Ahoj Honzo, to se ti teda povedlo Dunelo to pekne, a to jsme meli zavrena okna, protoze vecer zas nekdo rval na balkone. Ale OdpustenoVypnete jim proud, uriznete kabely a za chvili je to prestane bavit, verte mi :-)) radikalni najemnici vyzaduji radikalni reseni :-)
.
Musim rict, ze jsou tady nekteri vazne dost bezohledni (ted nemyslim tebe Honzo) Pokud v noci sedim na balkone ci terase, tak tu nebudu rvat na cely areal. Jeste nejsou ani zadna vedra a uz resim, zda mit otevrene okno a poslouchat ten ramus nebo jej zavrit a spat v pokoji, ve kterem je jak v saune.
Pripadne si budeme muset poridit domu klimatizaci, ale nadsena z toho nebudu, staci, ze ji mam v praci a aute, jeste v tom I spat Pokud se tady lidi ale nezklidni, tak nevidim jine reseni. Nebo jeste jedine spunty do usi, coz je taky super.
Honzo a neslo bv to uz resit pres vybor, kdyz na ne neplati ani policie?
fanosik Napsal(a):hustýýýýý.. stává se nám tady z toho Bezohledná ČtvrťNo my mame klid. Vy musite zpacifikovat bezohledn sousedy :-)