Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
Sem pište záležitosti týkající se našich plechovejch miláčků
Já bych se rád seznámil s majitelem Mazdy 323f BJ v modré metalíze která parkuje u vjezdu do garáží, protože mám tu samou akorát v tmavě zelené metalíze. Bude jistě hodně o čem pohovořit
Nechť se mi tedy ozve.
Témat: 26
To sem prosim pekne ja
No vida! Garáž stání jsi k bytečku nebral? A jakej rok výroby to je? Tipuju 2002 a novější podle mého a podle tvých zadních světel. Já mám 2001ku.
Walker Napsal(a):To sem prosim pekne ja
Mam sport verzi z roku 2001, ty se myslim vyrabeli jenom v tom danym roce. Od roku 2002 se prodavali auta po faceliftu. Meli jiny predni naraznik ( nejvic je to videt na mlhovkach v narazniku ) a zadni svetla maj kulaty odrazky a vubec ty "pruzory". Moje zadni svetla nejsou original od vyrobce, ale dodatecne dokupovany na jednom tuning shopiku. Chtel sem mit ciry. Jenze kdyz clovek parkuje na sidlisti, tak pak auto vypada, tak jak vypada moje... vsechno rozflakany, vodreny, popraskany, auta visej naraznik pres naraznik...
Musíme dát někdy řeč. Domluvíme se na posezení na balkóně třeba u nás
Maval sem na tebe, div sem si nevysrouboval ruku, ale bylo to malo.
Odjizdel si v nedeli z Britsky s nejakou zenou. Je teda fakt, ze sem byl maskovanej ve Fabii a ne v Mazde
Jojo padili jsme do Hornbachu vratit lustr, byla to s nim naprosta katastrofa, koupili jsme nakonec jinej ve Scontu. Bohužel jsem si tě mávat nevšiml.
Walker Napsal(a):Maval sem na tebe, div sem si nevysrouboval ruku, ale bylo to malo.
Odjizdel si v nedeli z Britsky s nejakou zenou. Je teda fakt, ze sem byl maskovanej ve Fabii a ne v Mazde
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-08-16, 08:26 uživatelem
Ricky.)
Na cestě z hor jsme chytli kamínek do předního skla. Není tam naštěstí pavouk ale jsou tam 2 malé jamky. Umí to servis nějak opravit nevíte? Přední sklo mám již měněné, jak pavouk vypadá moc dobře vím, proto mám čelní sklo pojištěné
Témat: 10
Ricky, jestli to máš pojištěný, tak bych to nechala vyměnit.
Registrován od: Sep 2010
Jezdil jsem s prasklým předním sklem téměř 2 roky, byl tam malý pavouček cca 3cm, ale nezvětšovalo se to. Dokonce jsem s tím byl dvakrát na technické prohlídce, asi si toho nevšimli. Důlek bych vůbec neřešil (neměl jsem sklo pojištěné), ale jestli máš to přední sklo pojištěné, tak si to nech vyměnit. Už i kvůli tomu, až budeš auto prodávat.
Ricky, my to nechávali měnit asi před 14 dny na Zličíně v podzemce Globusu, firma se jmenuje Autoskla nebo tak nějak. Myslim, že dokonce k výměně skla i zadarmo vyčistí auto.
Témat: 1
Registrován od: Oct 2010
Nevíte někdo kde tu nejblíž čistí interiéry? (teda bez nutnosti vyměňovat sklo
) Mám světlej, tak musím pravidelně čistit
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-02-15, 15:53 uživatelem
face.2.)
Cauky, co na Butovicich? V obchodnim centru v garazi...a pak na Zlicine, na Metropoli.
Blueorange: dík za tip, zkusím Zličín, viděl jsem tam ruční mytí ale o interierech jsem netušil.
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
vzhledem k tomu, že se blíží čas jara a já musím vybrat pneumatiky už ted, chtěla jsem se zeptat, zda byste mi neporadili. Mám možnost koupit 5 značek pneu a nevím jaké, cena samozřejmě také hraje roli, ale bezpečí je bezpečí..
Goodyear, Dunlop, Barum, Fulda a Michelin cena od 1645-1145,- Kč/ks
Budu ráda za jakékoliv typy, triky, rady, připomínky
děkuju
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-02-17, 11:50 uživatelem
Ledni-medvidek.)
Témat: 43
Ledni-medvidek Napsal(a):vzhledem k tomu, že se blíží čas jara a já musím vybrat pneumatiky už ted, chtěla jsem se zeptat, zda byste mi neporadili. Mám možnost koupit 5 značek pneu a nevím jaké, cena samozřejmě také hraje roli, ale bezpečí je bezpečí..
Goodyear, Dunlop, Barum, Fulda a Michelin cena od 1645-1145,- Kč/ks
Budu ráda za jakékoliv typy, triky, rady, připomínky děkuju
U mě vedou Michelin....mám jak zimní, tak letní a spokojenost
Jsem spokojen s Continetálkama. V testech pravidelně obsazují 2-3 místo. Vynikající poměr výkon vs cena.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-02-17, 13:34 uživatelem
Ricky.)
Souhlasím, jsem taky moc spokojen s Continentálkama, jen tím, že mám run-flaty nejsem moc spokojen s cenou
Ricky Napsal(a):Jsem spokojen s Continetálkama. V testech pravidelně obsazují 2-3 místo. Vynikající poměr výkon vs cena.
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
pánové, velice si vážím vašeho názoru, ale mám v nabídce pouze těchto 5 firem/značek "Goodyear, Dunlop, Barum, Fulda, Michelin" Michelin mi doporučuje každý,ale jsou nejdražší a osobně bych brala nejlevnější Barum, ale ty prý ne, tak bych volila střed Dunlop.. co myslíte? Poslední pneu mi vydržely dlouho.. tak snad tyto by mohli taky
GY- Durogrip
Mich- Energiesaver
Dunl- Streat response
Barum- Brilantis2
Fulda- Ecocontrol
a jsou vyrobeny v roce 2011
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-02-17, 14:39 uživatelem
Ledni-medvidek.)
Myslím, že dnes obecně, jsou všechny pneu dobré (vyjma nějakých no name), tedy i tyto značky. Záleží spíš k náklonnosti ke značce, takže pokud jsi byla s nějakou značkou spokojena a vydržely ti 4 roky(!! - klobouk dolů, já měním každý rok), vzal bych ty samé
Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
my mame zimni Dunlop, letni Hankook a spokojenost s obema :-) za sebe radsi 200kc na pneu pridam a mam kvalitnejsi.. vzdycky hledam posledni testy a ty co jsou nejvyse (z meho seznamu) vyberu ;-)
Dnes jsem viděl zajíždět do garáže C2 majitele Mazdy 323f (modelový rok 2000 a nižší). Takže jsou na britské již 3 mazdičky takového typu
Můžeme si založit fan club :lol: Ozve se majitel semka na fórum?
Témat: 15
Registrován od: Apr 2011
Mazdu 323F jsme mely kdysi doma... ted uz jen novejsi