Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vozový park

Sem pište záležitosti týkající se našich plechovejch miláčků Big Grin
Odpovědět

Já bych se rád seznámil s majitelem Mazdy 323f BJ v modré metalíze která parkuje u vjezdu do garáží, protože mám tu samou akorát v tmavě zelené metalíze. Bude jistě hodně o čem pohovořit Smile Nechť se mi tedy ozve.
Odpovědět

To sem prosim pekne ja Smile
Odpovědět

No vida! Garáž stání jsi k bytečku nebral? A jakej rok výroby to je? Tipuju 2002 a novější podle mého a podle tvých zadních světel. Já mám 2001ku.

Walker Napsal(a):To sem prosim pekne ja Smile
Odpovědět

Mam sport verzi z roku 2001, ty se myslim vyrabeli jenom v tom danym roce. Od roku 2002 se prodavali auta po faceliftu. Meli jiny predni naraznik ( nejvic je to videt na mlhovkach v narazniku ) a zadni svetla maj kulaty odrazky a vubec ty "pruzory". Moje zadni svetla nejsou original od vyrobce, ale dodatecne dokupovany na jednom tuning shopiku. Chtel sem mit ciry. Jenze kdyz clovek parkuje na sidlisti, tak pak auto vypada, tak jak vypada moje... vsechno rozflakany, vodreny, popraskany, auta visej naraznik pres naraznik...
Odpovědět

Musíme dát někdy řeč. Domluvíme se na posezení na balkóně třeba u nás Big Grin
Odpovědět

Maval sem na tebe, div sem si nevysrouboval ruku, ale bylo to malo.
Odjizdel si v nedeli z Britsky s nejakou zenou. Je teda fakt, ze sem byl maskovanej ve Fabii a ne v Mazde Smile
Odpovědět

Jojo padili jsme do Hornbachu vratit lustr, byla to s nim naprosta katastrofa, koupili jsme nakonec jinej ve Scontu. Bohužel jsem si tě mávat nevšiml.

Walker Napsal(a):Maval sem na tebe, div sem si nevysrouboval ruku, ale bylo to malo.
Odjizdel si v nedeli z Britsky s nejakou zenou. Je teda fakt, ze sem byl maskovanej ve Fabii a ne v Mazde Smile
Odpovědět

Na cestě z hor jsme chytli kamínek do předního skla. Není tam naštěstí pavouk ale jsou tam 2 malé jamky. Umí to servis nějak opravit nevíte? Přední sklo mám již měněné, jak pavouk vypadá moc dobře vím, proto mám čelní sklo pojištěné Wink
Odpovědět

Ricky, jestli to máš pojištěný, tak bych to nechala vyměnit.
Odpovědět

Jezdil jsem s prasklým předním sklem téměř 2 roky, byl tam malý pavouček cca 3cm, ale nezvětšovalo se to. Dokonce jsem s tím byl dvakrát na technické prohlídce, asi si toho nevšimli. Důlek bych vůbec neřešil (neměl jsem sklo pojištěné), ale jestli máš to přední sklo pojištěné, tak si to nech vyměnit. Už i kvůli tomu, až budeš auto prodávat.
Odpovědět

Ricky, my to nechávali měnit asi před 14 dny na Zličíně v podzemce Globusu, firma se jmenuje Autoskla nebo tak nějak. Myslim, že dokonce k výměně skla i zadarmo vyčistí auto.
Odpovědět

Nevíte někdo kde tu nejblíž čistí interiéry? (teda bez nutnosti vyměňovat sklo Wink ) Mám světlej, tak musím pravidelně čistit Tongue
Odpovědět

Cauky, co na Butovicich? V obchodnim centru v garazi...a pak na Zlicine, na Metropoli.
Odpovědět

Blueorange: dík za tip, zkusím Zličín, viděl jsem tam ruční mytí ale o interierech jsem netušil.
Odpovědět

vzhledem k tomu, že se blíží čas jara a já musím vybrat pneumatiky už ted, chtěla jsem se zeptat, zda byste mi neporadili. Mám možnost koupit 5 značek pneu a nevím jaké, cena samozřejmě také hraje roli, ale bezpečí je bezpečí..
Goodyear, Dunlop, Barum, Fulda a Michelin cena od 1645-1145,- Kč/ks
Budu ráda za jakékoliv typy, triky, rady, připomínky Big Grin děkuju Smile
Odpovědět

Ledni-medvidek Napsal(a):vzhledem k tomu, že se blíží čas jara a já musím vybrat pneumatiky už ted, chtěla jsem se zeptat, zda byste mi neporadili. Mám možnost koupit 5 značek pneu a nevím jaké, cena samozřejmě také hraje roli, ale bezpečí je bezpečí..
Goodyear, Dunlop, Barum, Fulda a Michelin cena od 1645-1145,- Kč/ks
Budu ráda za jakékoliv typy, triky, rady, připomínky Big Grin děkuju Smile

U mě vedou Michelin....mám jak zimní, tak letní a spokojenost
Odpovědět

Jsem spokojen s Continetálkama. V testech pravidelně obsazují 2-3 místo. Vynikající poměr výkon vs cena.
Odpovědět

Souhlasím, jsem taky moc spokojen s Continentálkama, jen tím, že mám run-flaty nejsem moc spokojen s cenou Smile
Ricky Napsal(a):Jsem spokojen s Continetálkama. V testech pravidelně obsazují 2-3 místo. Vynikající poměr výkon vs cena.
Odpovědět

pánové, velice si vážím vašeho názoru, ale mám v nabídce pouze těchto 5 firem/značek "Goodyear, Dunlop, Barum, Fulda, Michelin" Michelin mi doporučuje každý,ale jsou nejdražší a osobně bych brala nejlevnější Barum, ale ty prý ne, tak bych volila střed Dunlop.. co myslíte? Poslední pneu mi vydržely dlouho.. tak snad tyto by mohli taky
GY- Durogrip
Mich- Energiesaver
Dunl- Streat response
Barum- Brilantis2
Fulda- Ecocontrol
a jsou vyrobeny v roce 2011
Odpovědět

Myslím, že dnes obecně, jsou všechny pneu dobré (vyjma nějakých no name), tedy i tyto značky. Záleží spíš k náklonnosti ke značce, takže pokud jsi byla s nějakou značkou spokojena a vydržely ti 4 roky(!! - klobouk dolů, já měním každý rok), vzal bych ty samé Wink
Odpovědět

my mame zimni Dunlop, letni Hankook a spokojenost s obema :-) za sebe radsi 200kc na pneu pridam a mam kvalitnejsi.. vzdycky hledam posledni testy a ty co jsou nejvyse (z meho seznamu) vyberu ;-)
Odpovědět

Dnes jsem viděl zajíždět do garáže C2 majitele Mazdy 323f (modelový rok 2000 a nižší). Takže jsou na britské již 3 mazdičky takového typu Big Grin Můžeme si založit fan club :lol: Ozve se majitel semka na fórum?
Odpovědět

Mazdu 323F jsme mely kdysi doma... ted uz jen novejsi Smile
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)