Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Topí otopné těleso v koupelně i v létě?

Chci se zeptat, jestli vám otopné těleso v koupelně funguje, nebo je to jen sezonní záležitost a funguje podle topné sezony? V takovém případě by mě to tedy naštvalo, přeci ručníky je třeba sušit i v létě a rozhodně se mi nechce házet je na balkon. Sad Od toho je v koupelně máme :mad:
Odpovědět

otopné těleso je napojené na plynovou kotelnu stejně jako radiátory, to se chce domluvit s dalkii
Odpovědět

madite Napsal(a):otopné těleso je napojené na plynovou kotelnu stejně jako radiátory, to se chce domluvit s dalkii

Kromě těch, kteří mají v "žebříku" elektrickou patronu.
Odpovědět

Ogg Napsal(a):
madite Napsal(a):otopné těleso je napojené na plynovou kotelnu stejně jako radiátory, to se chce domluvit s dalkii

Kromě těch, kteří mají v "žebříku" elektrickou patronu.

to bylo asi v nadstandardu že?, ale standartní otopné těleso by mělo být napojené na kotelnu ale jestli funguje samostatně nezávazně na spuštění to nevim ještě jsem to nezkoušela
Odpovědět

nikka/ Jak píše Madite a Ogg - topný žebřík je v koupleně na topení, nikoli na sušení Rolleyes. Proto topí pouze v otopné sezóně a nikdo, ani Dalkia, s tím nehne (rozvody pro topení nejsou rozděleny na žebříky - radiátory a musely by tedy topit všechny).

Jako nadstandard se někdy dodává elektrická topná patrona. Ta má však z principu problém s krytím, např. je-li žebřík v ochranném pásmu vany apod. Dodatečně ji dodělávat většinou nejde, protože pro ni nebývá připravena elektrická zásuvka. Navíc je v našem případě žebřík součástí otopného systému, jenž je dle prohlášení vlastníka společným majetkem SVJ, a "čistě teoreticky" by do něj nikdo bez souhlasu SVJ neměl nic instalovat Wink.

Jinak my se také snažíme "sušit" mokré ručníky na studených žebřících. Není to žádná sláva a to jich asi nemáme tolik jako rodina s dětmi...
Odpovědět

Také to dobře schne na balkóně, ovšem nesmí být takový slejváky jako minulou noc....taky to tu dost fouká, tak je nebezpečí, že ty ručníky budou najedou schnout na úplně jiným balkóně, případně u Švestky na jeřábu Rolleyes :lol: :lol:
Odpovědět

díky za vysvětlení Wink
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)