Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
Co děláte, když právě neděláte? Resp. nevyděláváte

Jednou se chaos nastěhování uklidní, vše bude na svém místě a co potom? Ti kdo mají velké terásky a předzahrádky naznačili zahradničení, další mají němé tváře či zobáky, děti asi také se počítají

, ale určitě každý máte něco jako hobby, svého koníčka (fitko, squash, kolo, potápění..).
Já mám ráda inlajny, cestování, sci-fi, svá zvířata a při každé volné chvilce se snažím tvořit neco kreativního
A co vy?
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
je vidět že tam ještě nebydlíš

teda pokud ano neviděl sem tě tam ještě
Témat: 16
Registrován od: Apr 2010
já spíš jenom dělám, furt do práce na britskou zpátky do centra, práce bč ...atd uffff už mi nestačí čas ani dny a to nemluvim o spánku
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-08-06, 14:17 uživatelem
madite.)
Témat: 1
Medvídku, co kreativního tvoříš?
Já jsem kdysi pletla jako o život, ale to byl konec osmdesátých let, pletly skoro všechny holky ve třídě.
Wocki Napsal(a):je vidět že tam ještě nebydlíš
teda pokud ano neviděl sem tě tam ještě 
nebydlim tam, ale take jsem psala "az se nastehujeme", tedy ne ted, myslim, ze vetsina z nas nema v hlave nic jineho nez jak dostat remeslnika do bytu a zaroven aby odvedl praci kvalitne a nenavysoval cenu
ale dnes jsem o dalsi krucek vpred-mám zaluzie...huraaa

a o dva zpet, kuchyn nebude ve stredu, ale az... sakra :mad:
jsem vlastne dost na rane, prehled o A1 nemam zadny, ale A1 o A5 asi lepší než A5 samotna :-)
Témat: 5
Kromě pletení a podobných šmodrchů mě baví všechno. Ruční práce na základce mi byly noční můrou, nechápal jsem proč kluci musí umět vyšívat, a že některé to dokonce baví :lol: Mě bavilo co létá, plave, hraje a bádání jak to funguje, bastlení všeho druhu, focení, počítače, audio. A jídlo a tak i vaření. Tajemsví moře a Tajemství ticha mě přivedly k potápění, doufám, že se k němu někdy vrátím. Scifi si ještě tu a tam přečtu, z nostalgie autory zlaté éry. Ta je pryč, sci v obsahu ubývá, věda je náročná, málo kdo jí rozumí a málo kdo se o ni zajímá. Dobré soudobé scifi je málo, vládne fantasy. To samé ve filmu. Někdejší scifi se stala přítomností. Tak jak mi čas dovolí, radši sci hledající odpovědi na základní otázky vesmíru, života a vůbec. Obdivuju ježdění na kolečkových bruslích, ale třebaže jsem obstojně bruslil, při mé výšce a při tom, že se živím hlavou, mi připadá nebezpečné stejně jako jízda na kole. Nemám důvěru v tyhle vratké vehikly, na kterých se musí současně šlapat, řídit a držet rovnováha. Když už tak něco elektrického.
Registrován od: Oct 2010
Jsem rád, že poznávám, alespoň virtuálně, někoho z A5. Moje největší hobby je fitko a jízda autem
Témat: 10
jo, autem do fitka, to taky občas provozuju
to medvik -> kam jezdíš?, já na Smíchov
Já do Butovic, přesně na Ovčí Hájek - tady to je:
http://www.sport-butovice.cz/. Je to blíž.
jo, znám to tam, dík za tip ale zvyk je železná košile

zůstanu v Holmes Place.
Je pravda, že posilovna se srovnat nedá, ale já tam jezdím spíš na spinning, ten je v poho.
Souhlasím, já spíš chodím do posilky, na kardio musím sám sebe dlouho přemlouvat.
Témat: 2
Registrován od: Nov 2010
Zdarec, nenašel by se tady někdo, kdo by chtěl chodit v sobotu na fotbálek. Hrajeme na umělce, třetí generace. Nejsme profíci, ale na naši českou ligu bychom stačili

Hrajeme od 10 do 12. Můžeme jezdit jedním autem. Co vy na to? Jestli jsem někoho oslovil, zavolej na 603300266. Sportu zdar.
Témat: 59
Nábor členů na hraní florbalu. Věk 25-35. Více rád napíšu přes PM.
Spinning na Lužinách každé úterý od 19.hodin - též hledám pravidelné zájemce
http://www.fitnessbalance.cz/cycling-mar...or-cycling
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-03-21, 12:24 uživatelem
Ledni-medvidek.)
Témat: 33
já dávám HEAT na Cibulkách.. přidá se někdo?