Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Obložení zábradlí na balkóně rákosem

Zdravím, chystáme se obložit železné zábradlí na balkóně rákosem. Neporušíme tím nějaké nařízení?
Odpovědět

já myslim že ne, není to konstrukční zásah a ani v příručce o tom neni zmínka, že by to vadilo
Odpovědět

já mám doma takové to umělé s úchytama(proužky) co se taky dává kolem, tak si to tam zatim dám a pak uvidim
Odpovědět

V A5 se vesele orakosovava a nikdo se na nic nepta, sousedi uz to taky voplacali a jeste jeden balkon to myslim taky instaluje Smile
Odpovědět

Fanošík tu rozjel rákosománii, my si to asi taky dáme Tongue
Odpovědět

to bych mohl rozjet e-shop na rakosi,.... :lol:
Odpovědět

ještě že máme to sklo Big Grin
Odpovědět

2 Ricky : Kdo se ptá, moc se doví. Není to zásah do stavby, tak není. Normy EU o obkládání zábradlí rákosím nestuduju :lol: Rákosí je dočasné řešení, brzy zešedne a vyapadá nepěkně. Plánujeme kol zábradlí truhlíky s nějakou permanentní zeleninou tvořící živý plot. Rádi bychom na ven koupili stůl a křesílka. Za rozumnou cenu, pohodlná, aby vydržela a dobře vypadala. Z toho co viděli a zadelemi ozkoušeli, zavrhli dřevo a vybíráme z kovových. Kvalitní plast jsem neviděl. K zastínění velký visutý slunečník, možná oranžový nebo pískový aby pasoval do barevnosti BC. Aby to bylo pěkné na pohled i od sousedů.
Odpovědět

Jasný truhlíky budou později taky Big Grin

Kryton Napsal(a):2 Ricky : Kdo se ptá, moc se doví. Není to zásah do stavby, tak není. Normy EU o obkládání zábradlí rákosím nestuduju :lol: Rákosí je dočasné řešení, brzy zešedne a vyapadá nepěkně. Plánujeme kol zábradlí truhlíky s nějakou permanentní zeleninou tvořící živý plot. Rádi bychom na ven koupili stůl a křesílka. Za rozumnou cenu, pohodlná, aby vydržela a dobře vypadala. Z toho co viděli a zadelemi ozkoušeli, zavrhli dřevo a vybíráme z kovových. Kvalitní plast jsem neviděl. K zastínění velký visutý slunečník, možná oranžový nebo pískový aby pasoval do barevnosti BC. Aby to bylo pěkné na pohled i od sousedů.
Odpovědět

Z rákosu na balkonech bych si opravdu nedělal těžkou hlavu.
Podívejte se na páté podlaží v A1 - nový majitel si tam na terase zbouchal z dřevěných trámů pěknou pergolu, jak někde na osadě Smile .
A o souhlasu od společenství v Áčkách se asi nedá mluvit ...
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)