Témat: 16
Registrován od: Apr 2010
taky jsem viděla hodně aut zajíždět do garáží a nejenom to v pátek jsem viděla auto jak si to šine od Tesca po fánošíkově stezce 2 ( vyštěrkovaná) hezky k britské dolů no co proč to objíždět
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-18, 19:56 uživatelem
madite.)
taky jsem na to zírala s otevřenou pusou na hoře si dokonce ten dotyčnej odstranil ty betové záterasy - bylo to zlaté auto ale značku nevim
Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
v čem je problém ? Já jsem to nebyl, ale nevidim problém v ježdění autem po tej cestě
vždycky je lepší mít 2 přístupové cesty...
jinak přiznejte se, kdo z vás vlastní ten vrtulník co tam přistává ?
vítej anim.mina. to není cesta pro auto nemá stabilitu nic a proto jsou na hoře betonové záterasy, já se tam zas nedávno setkala s autem asi tak u prostřed a skoro jsem spadla do toho roští jak jsem se mu vyhýbala už chci vidět někoho na kole nebo s kočárkem jak se autu vyhne, kdyby byla širší tak je to dobrá zkratka.
Vrtulník by se mi taky líbyl, ale bohužel na ten bych asi neměla
Témat: 33
:-( tak ty auta tam vidim dnes a denne... taky si myslim, ze by to melo byt pro pesi... kdyz uz tak at jezdej kolem svestky... i kdyz tam je zakaz vjezdu...
Témat: 59
To by mě zajímalo jak se takový betonový zátaras dá odstranit?
madite Napsal(a):taky jsem na to zírala s otevřenou pusou na hoře si dokonce ten dotyčnej odstranil ty betové záterasy - bylo to zlaté auto ale značku nevim 
ricky: to by mě taky zajímalo prostě ten jeden kus byl otočenej do strany a né v rovině jak tam jsou, potom to tam zase někdo srovnal, ale vedle je prostor na projetí ( přes to bahno) nejspíš se tam točej kamióny jsou tam od nich stopy
Témat: 5
My jsme tu cestu využili jednou pro odvoz stolu z Ikey, pro zařizování je tahle nábližka fajn. Jeli jsme tuze opatrně počítajíc s pěšími. Pro rohlíky tudy nejezdíme. Teď je tam zas bariéra, třeba než něco povezeme ji někdo odstraní.
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
jezděte okolo švestky a pak za tescem..je to taky krátké
Témat: 59
Osobně čekám kdy tuhle cestičku taky zarazí

Ještě jsem tamtudy nejel jen šel peškobusem
Wocki Napsal(a):jezděte okolo švestky a pak za tescem..je to taky krátké 
Témat: 5
2 Wocki : To už jde ? Díky. Časem ještě něco povezeme. Na větší nákupy do Teska plánujeme ekologický dvoukolák
Témat: 3
Byla bych za to, aby se tahle "zkratka" nejak zahradila. Pro nas by to bylo sice fajn, ze bychom to do Tesca meli autem opravdu "za rohem", ale uz vidim ty davy aut ze starych Stodulek, ktere by si kolem nas kratily cestu - to opravdu nechci, to radeji budu chodit pesky nebo to autem objedu.
Témat: 6
Ono je to opravdu asi jenom dočasné. Jestliže se nepletu (talestalker to bude vědět s jistotou) tak kolem severní strany Ačka má véct na dvou ale 4-proudová silnice, stejná jako je u křižovatky s Jeremiášovou. Takže, obávám se, ta silnice bude časem vytěžována ať budeme chtít nebo ne.
Já vím že původně chtěl Finep vystavět silnici k Ikee - zadní část, ale úřad jim to nepovolil, tenkrát jsem se o tom bavila s prodejcem měla začínat tam kde je ta část před tou štěrkovou severní část A1 ( je tam na zemi takové to zelené - jak tim má prorůstat tráva) tak tam tudy měla vést
dle územního plánu by snad beesemerova měla pokračovat kolem zadní části tesca, ale to už je na Praze 5 nebo na kom, jestli a kdy tam bude
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-10-01, 15:30 uživatelem
madite.)
Témat: 10
Registrován od: Sep 2010
Nějaká firma odsunula betonové zátarasy a vozí hlínu pod smrčky, které jsou vedle cesty do Tesca. Jezdí od Tesca a konec naší štěrkové cesty už je pěkně rozježděný a zničený. Netušíte někdo, co je to za akci? Je to vůbec legální nebo se jedná o nějakou černou skládku?
A taky doufám (asi dost naivně), že to uvedou do původního stavu.